• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Şubat Anneleri

Canım gündüz yazdım ama seni eklemedim heralde
görümcem dr eşi eczacı bio gaia getirmişler en iyisi bu diye zira içeriği bağırsak hareketlerini artmasını sağlayan yararlı bakteri günlük en fazla 5damla verebiliyorsun.
Sağol Cnm tşk ederim .. başlıcam 1-2 güne ..

Canım gündüz yazdım ama seni eklemedim heralde
görümcem dr eşi eczacı bio gaia getirmişler en iyisi bu diye zira içeriği bağırsak hareketlerini artmasını sağlayan yararlı bakteri günlük en fazla 5damla verebiliyorsun.
Sağol Cnm tşk ederim .. başlıcam 1-2 güne ..

İki çocuğum da da tutmadı oğluma acilde 2800 dediler sabah kendi dru 3200 dedi oğlum 3650 doğdu

Kızıma gündüz 3520 dendi aynı gün akşam acilde 3800 dediler gece 4000 gr doğdu maşallah

İki çocuğum da da tutmadı oğluma acilde 2800 dediler sabah kendi dru 3200 dedi oğlum 3650 doğdu

Kızıma gündüz 3520 dendi aynı gün akşam acilde 3800 dediler gece 4000 gr doğdu maşallah
maşallah canım seninki doktorların soylediginden fazla çıkmış genelde daha az kg da doguyorlar diye duyuyordum sen de soylemekle ıyi yaptin canim demekki iki sekilde de yanilinabiliyor

Kızlar En son göğüs ucu ile emzirirken kan aktı içine doldu ya ben çok yıprandım yoruldum depresyondayim sanırım sinirlendim sadece mama vereceğim dedim sonra sağıp verdim sağınca da sanki belli bir kısmı tek akıtiyor gibi geldi bana bazı kısımlar sert ve ağrıyor o kısımları çekmiyor gibi ne yapacağım offf lansinoh krem de sürüyorum ama ucu çok kötü ya memeyi verenler nasıl basardiniz bir anlatın çünkü çok yoruldum benim durumumda olan var mı

bugun sglık ocgnda ası olduk tam bır aylıgız tarttı bebişimi uc hafta da 1.kılo 250 gr almış cok sevndım cok ıyı dedı suan 4 250 bebısım 54 cm boyu var

Kızlar En son göğüs ucu ile emzirirken kan aktı içine doldu ya ben çok yıprandım yoruldum depresyondayim sanırım sinirlendim sadece mama vereceğim dedim sonra sağıp verdim sağınca da sanki belli bir kısmı tek akıtiyor gibi geldi bana bazı kısımlar sert ve ağrıyor o kısımları çekmiyor gibi ne yapacağım offf lansinoh krem de sürüyorum ama ucu çok kötü ya memeyi verenler nasıl basardiniz bir anlatın çünkü çok yoruldum benim durumumda olan var mı
canım bnmde yara oldu burda hep yazdm medacassol krem sur kpt o gogsunu verme ama sag bıbronla ver

Zeytinyağını ısıtıp sürdüm canım açıkta bıraktım sonra zaten yıkamadanda verebilirsin memeyi. Kendi sütünle sil ucunu banyo yaparkende güzelce masaj yap

Şuan evim dolu 6 çocuk var boy boy ve hiçbiri laftan anlamıyor evim darmadağın :KK43: ellerinde çikolata mı dersiniz meyve mı dersiniz ve her tarafta lar ve benim eşyalarım halilarim hep beyaz koltuk üstlerinde ellerinde meyveler :sinirli::sinirli::sinirli:ben ayakta zor duruyorum sırtım belim ve kuyruk sokumu kopacak gibi agriyo oğluşum iki gündür çok huzursuz du bütün günde öyleydi ve şuan uyuyakaldi o uyurken benim de uyumam lazimken yatamıyorum bile :KK43: şimdi uyucam zaman da o uyancak yine ben uykusuz çocuğuma da bakamicam bu gece :KK43: ve bu saat oldu kalkalim burası lohusa evi diyen yok :sinirli::sinirli::sinirli: ve dikiş yerlerim agriyo kafayı yicem :kızgın::kızgın::kızgın:

Şuan evim dolu 6 çocuk var boy boy ve hiçbiri laftan anlamıyor evim darmadağın :KK43: ellerinde çikolata mı dersiniz meyve mı dersiniz ve her tarafta lar ve benim eşyalarım halilarim hep beyaz koltuk üstlerinde ellerinde meyveler :sinirli::sinirli::sinirli:ben ayakta zor duruyorum sırtım belim ve kuyruk sokumu kopacak gibi agriyo oğluşum iki gündür çok huzursuz du bütün günde öyleydi ve şuan uyuyakaldi o uyurken benim de uyumam lazimken yatamıyorum bile :KK43: şimdi uyucam zaman da o uyancak yine ben uykusuz çocuğuma da bakamicam bu gece :KK43: ve bu saat oldu kalkalim burası lohusa evi diyen yok :sinirli::sinirli::sinirli: ve dikiş yerlerim agriyo kafayı yicem :kızgın::kızgın::kızgın:
ay dıkışlerm agrıo de gır odaya boşver canından kıymetlımı annen falan varsa yanında gır odaya ya one oyle kalabalık

Bebeginizi kundaklayip mi uyutuyorsunuz kizlar bir de yastik kullaniyor musunuz
Ben nerdeyse hiç yapmadim iyi mi yaptım kötü mü bilmiyorum. kol ve bacakları açıkta olduğu için çok hareketli bu sayede de daha rahat gaz cikariyor. Arada uyurken üstünü acmasin diye sariyorum kollarını ama açmaya çalışırken uyanıyor. ben de yapmıyorum artık. 2 yaşına kadar kadar yastık kullanılmaması gerekiyor uzmanlar böyle söylüyor ben de kullanmıyorum. Bu arada yatağının da orta sertlikte olması gerekiyor. Yumuşak yatağı henüz omurga gelişimi tamamlanmadigi için de onerilmior bu da ek bilgi sormamissin gerçi ama.

ay dıkışlerm agrıo de gır odaya boşver canından kıymetlımı annen falan varsa yanında gır odaya ya one oyle kalabalık
Olmuyo ki işte canım öyle çocuk uyuyo diye çıkaramadım ona bile teyze giderken çocuğu da göremedik ama diye laf vurarak gitti ama umrumda değil :KK47:ben çektim kaç gün yavrumla kimse bilmiyo

Benim az geçmişti ama bugün yine agriyo özellikle tuvalete oturunca o_O
benim kuyruk sokumum ağrım hafiflese de suruyor ipler ara aradüşüyordu hep 30. gün düğümlü 2cm düştü korktum onu görünce lavaboya oturunca yada sandalyeye oturunca hala ağrı oluyor ve arada iğne ucu kadar kanama oluyor tam iyilesmiycek sanki diyorum zaten ilişkiyi düşündükçe ödüm kopuyor birdaha cesaret edemem

maşallah canım seninki doktorların soylediginden fazla çıkmış genelde daha az kg da doguyorlar diye duyuyordum sen de soylemekle ıyi yaptin canim demekki iki sekilde de yanilinabiliyor
Aynen cnm önemli olan sağlıcakla kucağımıza almak... Belirli bir sayı yanılma payı var usg nin takılmayın sizde sayılara

Back
X