• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Şubat Anneleri

Kızlar gaz damlası bağırsakları çalıştırdığı işin ishal yaparmı ? Bugün dikkat ettim her bezde kakası var .. sayısı 10 ü geçti .. gaz damlasını bıraksak huysuzlanırsa diye korkuyorum ..

KızlAr bende ilk prima aldım . Sonra sık kullanılınca uygun olsun diye canbebe ve sleeyp denedim.. illaki popo çevresinde hafif renk farkı var .. sürekli kaka yaptıkları için normal değilmi? Yani piştikten ağladığını nasıl anlayacağım ??? Sudokrem ve Zeytinyağı kullanıyorum ..

KızlAr bende ilk prima aldım . Sonra sık kullanılınca uygun olsun diye canbebe ve sleeyp denedim.. illaki popo çevresinde hafif renk farkı var .. sürekli kaka yaptıkları için normal değilmi? Yani piştikten ağladığını nasıl anlayacağım ??? Sudokrem ve Zeytinyağı kullanıyorum ..
Benimki ufak bir gaz ciksrmadan cikan sürüntü ile ağlıyordu. Hafif renk farki aglatmaz ama sanirim benimki iyice derinlesmisti :KK42: aglatti hep kuzumu

Canım brnde Molfix kullandım 2 paket bizde de oluyo o sleepy e geçtik şimdi bi denemek için ama o da öyle yapiyo bide azcik pişik yaptı iz olayı genelde oluyo
Teşekkür ederim cevap için. İz olunca canı yanıyor gibi geliyor bana. Sanırım paket bitmeden ben de değiştireceğim bezi ama hangi bez? Sleepy deneyimini paylaşırsan beni etiketlersen sevinirim. Buraya sık giremiyorum, gaz sancısı ve kolik bir bebek sanırım öyle görünüyor, uykusuz geceler derken fırsat bulduğumda bakabiliyorum.

Teşekkür ederim cevap için. İz olunca canı yanıyor gibi geliyor bana. Sanırım paket bitmeden ben de değiştireceğim bezi ama hangi bez? Sleepy deneyimini paylaşırsan beni etiketlersen sevinirim. Buraya sık giremiyorum, gaz sancısı ve kolik bir bebek sanırım öyle görünüyor, uykusuz geceler derken fırsat bulduğumda bakabiliyorum.
Canım bizde kolik gibiyiz sancilarimiz var malesef sleepy yumuşak fln ama popoya yapışıyor Molfix te olmamıştı öyle bişey ama sleepy yapışıyor yumuşaklığını çok sevdim ama yapışmasını sevemedim sık ta degisiyorum ama o yapışma olayı hoşuma gitmedi gibi Molfix e dönerim gibi böyle giderse

yummyysweets yummyysweets canım naptınız gorunmuyosun inş bi aksilik yoktur bebiş in nasıl çıktınız mı hastaneden fln

Merhaba kuzum. Çok şükür 5. Günün sonunda çıktık ama daha kan kültürümüz belli değil. Yani tekrar yatma ihtimalimiz var Allah'ım esirgesin.

Çok zor çok beni en iyi sen anlarsın. Devlet sağolsun anne evi diye bir kurum var. Matür bölümüne 3 saatte bir emzirmeye alıyorlar orada konakladım . Ama o saatler benim için geçmek bilmedi .

Bebeğimin bu duruma dusmesinin sebebi de sağolsun kaynanam .. !!!

kizlar kimler biogia gaz damlasi kullaniodu oglum bugün gaz sancisi cekince aldrdm hemen smdilik kullanmadm cok zorda kalmaynca kullanmicam..nasil memnun musunuz? ise yarıyor mu??
Ben kullanıyorum zorda kalınca hergün vermiyorum çünkü gaz damlaları alışkanlık yapıp bu süreci uzatabiliyor (uzun kullanım sonrası bırakınca bağırsak hareketlerinde azalma yapabilir )bio gaiada bağırsak hareketlerini atr. Sağlyn bir bakteri var ondan var diğerlerine göre daha iyi memnunum gerçi ne yaparsan yap gaz oluyor yani bu doğal olan birşey inş. Kendi kendine hareket etmeye başlayınca geçecek

Son düzenleme:
Canım uyku saatlerini geçirdiklerinde böyle uyanık kalma süreleri uzuyor.
Mutlaka bir şekilde uyutmaya çalışıyorum o yüzden ben..
Yorgunluk ve uykusuzluk desen hat safhada. Gece bölük bölük en fazla 4 saat uyuyorum. Sabah kalktıktan sonra ise gece 12 ye kadar hep ayakta dolanıyorum. İş ,güç ,çamaşır ,yemek..
Küçüğü uyuysam büyük oyun istiyor. Büyükle oyun oynarken küçük uyanıp kucak istiyor...
Tek çocuklular tadını çıkarsın valla :)

Çok erken adet olmuşun canım.Ben de ilk oğlum da böyle erken oldum.
Adet dönemi sütün azaldığını duymuştum.
Sen hissediyormusun bi azalma?
senin bu mesajı sabah okudum sonra farkettim. tüm gün ağladı bebiş hep emmek istedi.
o kadaaar yorucu ve yıpratıcı bir gündü ki. bugün kalça ultrasonumuz ve kontrolümüz vardı. dr kilosunu az buldu. günlük 30 gr alması gerekirken 21 gr almış. idrar yolu enfeksiyonundan şüphelendi dr. idrarını alabilmek için bir şey bağlıyorlar, tam 3 saat hastanenin emzirme odasında emzirerek ve idrar bekleyerek geçti. kakasını bile yaptı idrar yapmadı.
en son açtığımda yapmaya başladı bu sefer taktıkları şey kaymıştı. saat 6 oldu bende sinir falan kalmadı zaten adet sancısı baş ağrısı var. dr bile çok erken olmuşsun dedi ve dra sordum gerçekten süt azalırmış bu dönem. anlıyorum 4 çekiyorsa 1 yutuyor ve sinirleniyor. gelince mama verdik hık diye gitti yavrum uyuyor saatlerdir. ben de bir sürü şey yedim içtim biraz uyudum şimdi sağdım gündüz 2 göğsümden 40-50 çıkmıştı şimdi 70 çıktı tek göğsümden çok şükür. bu adet döneminde günlük mama vereceğim galiba kıyamam yavruma :(

Merhaba kızlar . Bebeğim 4 gün boyunca kuvezde tedavi gördükten sonra çok şükür çıktık. Sizlere söylemek istediklerini var ne olur iyi okuyup beni anlamaya çalışın.

Ben senden tecrübeliyim !
Benden iyi mı bileceksin !
Ben şu kadar çocuk dogurdum !
Falancaya yapmışlar çözüm olmuş !

Bunlara hepimiz magruz kalıyoruz maalesef . Ama ne olur dinlemeyn . Bir doktora danismadan bebeğinize hiç bir uygulama yapmayın. Benim melegime kaynanam olacak kişilik göbeğine 2 günlükken batikkn damlatti bakın silmedi pansuman da yapmadı göbeğin ortasına iç tarafına gidecek şekilde batikon damlatti .

Anne doktor solüsyon verdi onu kullanıyorum buna gerek yok .

Dememe rağmen ;

Ben 3 çocuk büyüttüm benden iyi mı bileceksin diyerek gözümün içine baka baka yaptı.

Çok şükür ki devamını getirmemisim .

Bu batikon olayı şöyle ki kızlar içine damlattigi için içeride nem oluşturuyor ve kurumayı önlüyor . Göbek disridan kurumuş görünüyor ama içi hala nemli. Bunu sonunda göbek düştükten sonra kanama meydana geliyor . Tabii her kanamada bundan ötürü değil yanlış anlaşılmasın.
Ben kanama nedeni ile doktora götürdüm göbeğini yaktılar melegimin. Ertesi günü yeşil akıntısı baladı ve derhâl fakülte Hastanesi'ne götürdüm. Bebegin göbeği enfeksiyon kapmış. Doktorlar Allah tan erken getirmissin kana geçmemiştir inşallah dediler.
Bir günde enfeksiyon kapması bir türlü anlayamadım ve kendimi suçladim. Ben bakamadım bebeğime diye.

Takı doktorla konuşana kadar. Neler kullandığımı sordu solüsyon dan bahsettim. Ve de batikondan.
Ki zaten batikon der demez anladı . Kaç kere kullandigimizi ve ne kadar kullandığımızi sordu.
Tek sefer deyince rahatladım tabi.

Sırf bir batikon bunu altında yatan asıl neden kaynanam yüzünden kızımı hastanede yatmak rmak zorunda kaldım. Lohusa halimle neler atlattım. Ve de bu insan beni bir kere aramadı ne yaptınız nasıl oldunuz iyi mısınız diye .

Ne diyeyim ben buna.

İnanın o 5 gün n içinde konuşmam değişti Tekler oldum konuşurken. Kendimi kaybettim resmen. Allah kimseye yasatmasin. .

Kızlar gaz damlası bağırsakları çalıştırdığı işin ishal yaparmı ? Bugün dikkat ettim her bezde kakası var .. sayısı 10 ü geçti .biogaia . gaz damlasını bıraksak huysuzlanırsa diye korkuyorum . Ne yapabilirim mete58 mete58

Merhaba kızlar . Bebeğim 4 gün boyunca kuvezde tedavi gördükten sonra çok şükür çıktık. Sizlere söylemek istediklerini var ne olur iyi okuyup beni anlamaya çalışın.

Bunlara hepimiz magruz kalıyoruz maalesef . Ama ne olur dinlemeyn . Bir doktora danismadan bebeğinize hiç bir uygulama yapmayın. Benim melegime kaynanam olacak kişilik göbeğine 2 günlükken batikkn damlatti bakın silmedi pansuman da yapmadı göbeğin ortasına iç tarafına gidecek şekilde batikon damlatti .

Dememe rağmen ;

Ben 3 çocuk büyüttüm benden iyi mı bileceksin diyerek gözümün içine baka baka yaptı.

Bu batikon olayı şöyle ki kızlar içine damlattigi için içeride nem oluşturuyor ve kurumayı önlüyor . Göbek disridan kurumuş görünüyor ama içi hala nemli. Bunu sonunda göbek düştükten sonra kanama meydana geliyor . Tabii her kanamada bundan ötürü değil yanlış anlaşılmasın.
Ben kanama nedeni ile doktora götürdüm göbeğini yaktılar melegimin. Ertesi günü yeşil akıntısı baladı ve derhâl fakülte Hastanesi'ne götürdüm. Bebegin göbeği enfeksiyon kapmış. Doktorlar Allah tan erken getirmissin kana geçmemiştir inşallah dediler.
Bir günde enfeksiyon kapması bir türlü anlayamadım ve kendimi suçladim. Ben bakamadım bebeğime diye.

Takı doktorla konuşana kadar. Neler kullandığımı sordu solüsyon dan bahsettim. Ve de batikondan.
Ki zaten batikon der demez anladı . Kaç kere kullandigimizi ve ne kadar kullandığımızi sordu.

Sırf bir batikon bunu altında yatan asıl neden kaynanam yüzünden kızımı hastanede yatmak rmak zorunda kaldım. Lohusa halimle neler atlattım. Ve de bu insan beni bir kere aramadı ne yaptınız nasıl oldunuz iyi mısınız diye .

Ne diyeyim ben buna.

İnanın o 5 gün n içinde konuşmam değişti Tekler oldum konuşurken. Kendimi kaybettim resmen. Allah kimseye yasatmasin. .
çok geçmiş olsun..malesef o gereksizleri susturamıyoruz..susmazlar

Dememe rağmen ;

Ne diyeyim ben buna.

Can'ım çok geçmiş olsun öncelikle .. bi sussunlar artık.. benimde 20. gün ve göbek düşmedi . Yazmıştım buraya bende yanlış yaptım. Alkollü solüsyonu sıkıp üzerini gazlı bezle sarar gibi yapıp kapadım . Yani nemli kalıp düşme sürecini uzattı . Görünürde herşey normal . Düşmezse Cuma'ya genel cerraha gidicez.. lohusalık hem hamilelikten hemde Doğumdan daha zormuş .. bende kv ile kuma gibiyim evde .. rabbim başka acı yaşatmasın.. bir an önce 40 dolsada evli evine köylü köyüne gitse ..

Back
X