• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Şubat Anneleri

Senin 40 i da geçmiş olmiyim benim şuan kahve gibi az az pede geliyo akıntı gibi ama adet ağrısı gibi agrim var ilk kez bugün oldu o ağrı inş olmam biraz benim adetim çok fena geciyo :KK43: yengem 3 çocuk yaptı hepsinde de nerdeyse senesi buldu adet olması
Off sorma 40 ı geçti iyice bıktırdı bitmek bilmedi :bicak: benim kardeşimle aramda 13 ay var sadece annem en 4 aylıkken ona hamile kalmış. Ablam da hemen bir ay sonra görmüş adet. Benim ne olacak bakalım.. bi de polikistikover var bende normalde 45 günü geçer döngüler ilaç kullanmazsam hepten karman çorman yanı... :işsiz:

Famm Famm fotoğraf atacaktım unutmuşum :D

Derin uykuya dalınca buna yatırıyorum ama hanımda mutfağa falan götüremiyorum. Çocuk arabasının puseti var onu kullanıyorum.

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 65
  • image.webp
    image.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 72
Off sorma 40 ı geçti iyice bıktırdı bitmek bilmedi :bicak: benim kardeşimle aramda 13 ay var sadece annem en 4 aylıkken ona hamile kalmış. Ablam da hemen bir ay sonra görmüş adet. Benim ne olacak bakalım.. bi de polikistikover var bende normalde 45 günü geçer döngüler ilaç kullanmazsam hepten karman çorman yanı... :işsiz:
Ufff bende ondan çok korkuyorum ya yine kalırsam fln diye Rabbim şuan olmayanlara isteyene versin inş bizim bebisler daha çok minik kıyamam :( bende olcam gibi ama bakalım

Famm Famm fotoğraf atacaktım unutmuşum :KK70:

Derin uykuya dalınca buna yatırıyorum ama hanımda mutfağa falan götüremiyorum. Çocuk arabasının puseti var onu kullanıyorum.
Benim besigimde böyle ama derin uykuya da dalsa yatırırken uyaniyo :( bende puset te yatiriyom bu gece beşiğin içine puset i koydum :)

Benimki omzunda yada memede dalıyor uykuya daha hiç gözleri açık yatırıp uyutamadım.. :işsiz: uykuya daldiktan sonra bilr bazen omzundan birakinca ellri kollari sallıyor bi bakiyor ben yokum gozleri aciveriyor basliyor ağlamaya hoop kucakta tekrar :KK51:

Benimki omzunda yada memede dalıyor uykuya daha hiç gözleri açık yatırıp uyutamadım.. :işsiz: uykuya daldiktan sonra bilr bazen omzundan birakinca ellri kollari sallıyor bi bakiyor ben yokum gozleri aciveriyor basliyor ağlamaya hoop kucakta tekrar :KK51:
Benimki göğüste yani omzuna doğru çok rahat uyuyo yüzüstü senin de mı öyle rahat mı ediyorlar acaba ya eşim çok uyutuyo öyle isten gelince sevcem diye alıyo öyle koynunda hoşuna gidiyor bende sen alistirdin böyle diyodum ama sizinkiler de böyle galiba

Günaydınlarr.
Biz bugün 57 günlük olduk.:KK49:
Yarın 2.ci ay aşımız var. İnşallah rahat geçer..
Doktora gittik 2.ci ay kontrolü için.
Böbreği gayet iyi durumda. Ufak tefek sıkıntılar görünse de şimdilik kafaya takmayalım dedi dr..
Boy ve kilo gayet güzel gidiyor.
Rota aşısını 3 ve 5 ci ay da yaptırma kararı aldık. Aşı için ise 58.ci gün uygundur ,60 şartı yok dedi.
Kalça ultrasonumuz da güzel çıktı.
Kısacası gelişimi gayet güzel

Bu aralar oğluşumla çok güzel muhabbet ediyoruz. Herkesi takip ediyor ve konuşulunca cevap verir gibi sesler çıkarıyor. Gülmeler artık bilinçli yapıyor ve gece uykuları biraz daha düzeldi gibi.
Gündüz hala kafasına göre takılıyor. Bazı günler hiç uyumayıp bazı günlerde uykudan uyanamıyor.
Çok sessiz ve huzurlu bir bebek (şimdilik)
Gaz sorununuz zaten az 'dı ama iyice azaldı (maaşallah)

Beni sorarsanız az daha yesem doğum yaptığım kiloya geleceğim. Psikolojik olarak fena etkiliyor beni kilo işi ama yemeyince de gözümün önünde yıldızlar uçuşuyor:))
Hiç yemediğim kadar çok yiyorum ve sürekli acıkıyorum.
Acilll kilo aldırıcı şeyleri bırakıp sağlıklı beslenmeliyim.

Bizden haberler bu kadar teyzeler :))
Ne güzel haberler..masallah size:KK36:

Benim pusette aynısı. Çok ağır bebekle taşımakta zorlanıyorum. Bende bunu aldım. Oda oda geziyoruz.

Eklentiler

• IMG_5538.webp
    IMG_5538.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 48
bretta bretta canım senin çocuk mu enfeksiyon kapmıştı?
Öyleyse geçmiş olsun.
Nası fark ettiniz idrarı mı kokuluydu ya da uykusu nasıldı?
Kusması normalden fazla mıydı?
Ben benimkinden de şüpheleniyorum da cuma vercez tahlili bakalım neden bukadar huzursuz...
Evet canım ben hamilelikte geçirdim enfeksiyon. Ondan dolayı annem şüpheleniyordu çünkü bebekken ben de olmuşum. Koku vs farketmedim ben. 3. İğnemizi olduk daha 2 tane var, ama azaldığını sanmıyorum. Bugün altını alıyordum bir anda bağırmaya ağlamaya başladı, 30 sn sonra çişini yaptı ve sustu gülücük atmaya başladı :( mutlaka kusuyor ama aşırı kusan bir bebek diyemem. Yalnız kg alımı azdı.
burda 40i bitince biri adet olmuştu sanırım bretta bretta olabilir
Evet dr kontrolde sen düzenli olursun artık dedi @Loveali senin de öi başlıyor canım

A
Canım ben hastane tipi çift başlıklı pompa kiralayıp memnun kalınca satın almıştım.
Düzenli sağdığım müddetce azalmadı hiç sütüm. Hatta bebek büyüdükçe sütüm de artıyordu.
Ay bnm de devam eder insallh sütum azalınca biraz tedrgin oldum..bn cok sik da sagmiorum aslinda çünkü birikmior 2-3 saatte bi sagnca sonra moralim bozuluyor. .neyse sagol cnm moral oldun dmdi bna

Evet canım ben hamilelikte geçirdim enfeksiyon. Ondan dolayı annem şüpheleniyordu çünkü bebekken ben de olmuşum. Koku vs farketmedim ben. 3. İğnemizi olduk daha 2 tane var, ama azaldığını sanmıyorum. Bugün altını alıyordum bir anda bağırmaya ağlamaya başladı, 30 sn sonra çişini yaptı ve sustu gülücük atmaya başladı :KK43: mutlaka kusuyor ama aşırı kusan bir bebek diyemem. Yalnız kg alımı azdı.

Evet dr kontrolde sen düzenli olursun artık dedi @Loveali senin de öi başlıyor canım
Bilmiyom ki kuzum bugün sabahtan bu saate kadar vardı ağrım adet agrimin aynısı bel kasık ve ateş basması ha oldum olcam gibi şimdi geçti ama olcam galiba çünkü normalde de adet olmadan böyle yaşıyordum bakalım

A

Ay bnm de devam eder insallh sütum azalınca biraz tedrgin oldum..bn cok sik da sagmiorum aslinda çünkü birikmior 2-3 saatte bi sagnca sonra moralim bozuluyor. .neyse sagol cnm moral oldun dmdi bna

Canım ben gece gündüz 3 saatte bi mutlaka sağıyordum.
Hiç bozma moralini ve düzenli sağ ki daha çok süt üretilsin

Canım ben gece gündüz 3 saatte bi mutlaka sağıyordum.
Hiç bozma moralini ve düzenli sağ ki daha çok süt üretilsin
Gun içinde kosustrmacadan bi turlu duzene otuttramadm su 3 saat olayini bi de az cikinca moralim bozuldugu icin.. neyse smdi bl su da iciorum bgnden itibaren olcuyle insallah artar. Sagol cnm.

19 kg ile doğuma girdim 11i hemen gitti. Kalan da çok belli etmiyor çok şükür göbek falan kalmadı bende. Pilates yaptım dayanamadım napıyım :) kızım durursa günlük yürüyüşe çıkmak istiyorum onunla. Benim sorun basende zaten :KK14:

40 ımız bitti oğluşum zavallım soğuk almış sesi gitmiş ağlarken kısık kısık ağlıyor :KK43: o kadar dikkat etmeye çalışıyoruz dışarı çıkarmadım doktor kontrolü dışında henüz ama bir yerlerden aldı soğuğu annem emzirdiğinde terliyor ondan dedi terlemesin diye ne yapabilirim?

Back
X