- 12 Şubat 2016
- 6.716
- 5.492
- 128
Öyle de yapiyom sabunla akitiyom bazen komple yikiyom bile bende mı var bişey acabaSabunla yıkayınca çıkıyor. Akıtıp makineye atınca çıkmıyor malesef.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle de yapiyom sabunla akitiyom bazen komple yikiyom bile bende mı var bişey acabaSabunla yıkayınca çıkıyor. Akıtıp makineye atınca çıkmıyor malesef.
Aynı bende öyleyim ama kime yarancaz şuan kendimize daha çok eziyet ediyoruz bence başka bişey değil yaniKimsem yok annem yaşlı komşularım öyle çok yardımcı değil arada bakıyorlar eşim elinden geldikçe yardım ediyor ama olmuyor kafamdan atamıyorum takıldıklarımı bu güzel günlerin kıymetini bilemiyorum hep aklımda iş güç . Çok yorgunum
Bende istiyom ama onu bağlama şekli fln ugrasabilir miyim yada yapabilirmiyim diye düşünüyorum bide sen kumaş pazarından alıp kendin yapmistin dimiçok kullanışlı ben evde bile kullanıyorum..onun içinde çok rahatlıyo ve çok kolay uyuyor..
Canım stres yaptığın için azalır belki de olmuyorsa napcaksin o da öyle büyücek demekki demesi kolay şuan bizlere belki ama sen elinden geleni yapıyorsun sonuçtaHadi artik emsin bnm bebegim de ya35 gun oldu almior memeyi bi kac defa aldi sadece onlarda da cok az emdi memeye geldigi an kafayı çeviriyor.. silikon ucla da biraz aldi sadece..sagip veriorumilk bastan beri mama ile birlikte ama 1 haftadr ciddi azalma var sutte
![]()
Valla çoğu aynı demekki hergün biyeri ağrıyo yorgun dedim benim de hryerim ağrıyo ama sürekli aen gibi dile getirmiyom dedim bunlara çocuk lazım değil vallaaHamileyken naz trip bilmedim lohusayken de oyleydim ama ben değil de o gibi sanki ne hâli varsa görsün diyorum şuan o kadarim
Bende ucuz diye sleepy aldım ama berbat hep sızdırıyor kakasını zıbınları hep sarı leke oldu ve çıkmıyor lekelr. Ayrıca oğlum çok su gibi ishal yapıyor başlarda öyle yapmıyordu neden acaba ya
Oğlum emmeyi bırakıyor çok üzgünüm. Kafasını geriye atıyor çığlığı basıyor. Mamadan sonra oldu sütüm azdı mecbur kaldım. Şimdi sütüm olsa da emmiyor. Denemediğim pozisyon kalmadı. O kadar üzgünüm ki ne yapacagimi şaşırdım. Çok özel ve önemliydi benim için emzirmek.
Kızlar yarından itibaren evde hiç iş yapmıcam çünkü eşim hiç yardımcı olmuyor bunaldım her işe koşmaktan bebeğin çamaşırlaırnı yıkattım asamadım bile beyfendi işe gitti sinir oldum ya. Çamaşırları yıkatmıcam mutfağı toplamıcam belki anlar biraz yetişemediğimi herşeye
tereyagli ekmek Cnm yüz ve kafadaki pıtırcıklara besin alerjisi olabilir demiştin çikolata ve yumurta yiyorum ve bugün ilk defa menemen de Yedim
domates yasaktı oysa... ama sanki azaldı gibi . Ben Yinede yemicem bir süre .. teşekkür ederim ...
Kızlar 7 gündür oğlum kaka sını ys8mıyor doktor 10 gübe kadar normal diyor am cocuk ağlamaktan morarıyor nefessizmkalıyor zeytinyağı denedik sıcak suya oturtuk çok kötü yardın edin
Kızlar çok kötüyüm ya basımı alıp gitmek istiyorum depresyona mı girdim bilmiyorum sürekli ağlama krizleri kızım uyumuyor uyusa hemen uymuyor gazı var evde bir sürü iş var benim dağınıklık takıntım var başım agrıyor sitrese giriyorUm cuma mevlüdümüz var 3.5 yasında oğlum ev işi yemek uykusuzluk çok yorgunum çok . Geçecek bu günler biliyorum ama çığlık atmak istiyorum
Valla ben artik kocadan ümit kesenlerdenim havalar güzel istanbulda alip cikiyorum. Ama baby sling almakta istiyorum acaba bilginiz varmi kullanışlı oluyor muu
tereyagli ekmek tatlım ben önce prime premium kullandım yaramadı sonra molfix oda berbattı şimdi 20 gündür huggies 2 numara kullanıyorum içi öyle yumuşakki pamuk gibi. Çok memnunum ben pişiğimizde geçti. Sorunu gördüm yardımcı olmak istedim canım,biz çok memnunuz
Ayy hepsi dayaklık bunlarjn ya kolay gleiyo onlara ev kadınlığı:) ya benim arkasından kafasına kadar gidiyo kakası yandan da ayaklarından çıkıyo çok yapıyo bide tazzikli yapıyo ondan mı çıkıyo acep :))Benim kız da çok kımıldanıyor bezi poposundan aşağı indiriyor sonra da kaka taşıyor heryerdendefne sabunu var yeşil onunla ovalayınca geçiyor geçmezse deterjana ıslıyorum durulayıp makinede tekrar sabun tozuyla yıkıyorum deterjanla temas etmesin diye
İnşallah tekrar tutar oğlun canım pes etme emmese de kucağına al göğsüne yasla en azından kokunu alsın. Canını da sıkma ki sütün azalmasın
Benimki de geliyor her akşam Yorgun'um da Yorgun'um sanki biz evde keyif çatıyoruz dedim dün akşama kadar kız kucağımda tuvalete gidemiyorum dedim. Yemek yapma çamaşırını ütüsünü yapma bakim otur çocuğunla oyna benimki de yardım etmiyor ev işlerine kadın çağır dedi son çare
İnşallah iyi gelir canım sevindim azalmasına. Ben de yemiyorum tamamen geçti çok şükür. İnşallah senin kuzununki de geçer
Pamuğu zeytinyağına batırıp yuvarlayıp fitil gibi kullanırdı annem. İşe yarıyordu siz de yaptınız mı
Üzülme canım yaaaboşver dağınıklığı kalsın. Keşke birileri yardım etse sana
![]()
Rica ederim cancağızım. Aynen benimde o kilolardadır şimdi yani bende sızdırma olmadı sırtıda lastikli. Eşim bile diğerleriyle çok farklı dedi düşün. İnşallah size de yararBen de almak istiyorum canım ya en azından evi süpürürken silerken takarım yürüyüşe giderim ama alıp da bir köşede durmasından da korkuyorum kızım sevmezse. Zaten ev çok kalabalık eşyasıydı küvetiydi arabasıydı pusetiydi derken
Teşekkür ederim tatlım genel olarak herkes memnun elimde bir paket 2 numara prima var onu bitirip huggies e geçicem sanırım. Senin bebeğin kilosu kaç? Kızım en son 4 buçuktu prima da bir numara Yen'i dar gelmeye başladı.
Hangisini nasıl kullanıyorsunBEN KULLANIYORM
Heehhh aynıyız bizdeValla çoğu aynı demekki hergün biyeri ağrıyo yorgun dedim benim de hryerim ağrıyo ama sürekli aen gibi dile getirmiyom dedim bunlara çocuk lazım değil vallaa
Şuan varya tamamen eşim in söylediklerini yazmışsın tamamen aynı cümleler harfi harfineBenim kız da çok kımıldanıyor bezi poposundan aşağı indiriyor sonra da kaka taşıyor heryerdendefne sabunu var yeşil onunla ovalayınca geçiyor geçmezse deterjana ıslıyorum durulayıp makinede tekrar sabun tozuyla yıkıyorum deterjanla temas etmesin diye
İnşallah tekrar tutar oğlun canım pes etme emmese de kucağına al göğsüne yasla en azından kokunu alsın. Canını da sıkma ki sütün azalmasın
Benimki de geliyor her akşam Yorgun'um da Yorgun'um sanki biz evde keyif çatıyoruz dedim dün akşama kadar kız kucağımda tuvalete gidemiyorum dedim. Yemek yapma çamaşırını ütüsünü yapma bakim otur çocuğunla oyna benimki de yardım etmiyor ev işlerine kadın çağır dedi son çare
İnşallah iyi gelir canım sevindim azalmasına. Ben de yemiyorum tamamen geçti çok şükür. İnşallah senin kuzununki de geçer
Pamuğu zeytinyağına batırıp yuvarlayıp fitil gibi kullanırdı annem. İşe yarıyordu siz de yaptınız mı
Üzülme canım yaaaboşver dağınıklığı kalsın. Keşke birileri yardım etse sana
![]()
Ahh kuzum benim hepimizin morale ve dinlenmeye ihtiyacı var bebeklerimizi seviyoruz ama onların ağlaması kıvranması elimizden birşey gelmemesi bizi mahfediyorDermanim kalmadı artıkoğlumun bu kivranmalari hıçkıra hıçkıra ağlamaları içimi parçaliyo
elimden bişey gelmiyor o an konuşuyorum sakinleştirmeye çalışıyorum ama sakinlesene kadar bı saati buluyor ve o sure içinde dermanı kalmıyor
çok üzülüyorum psikolojim bozuluyo sanırım bugün sinir krizi geçirdim
ağlama krizine girip kendime zarar veriyorum
geçsin artık nolur ya geçsin bu geçsin uykusuz kaliyim razıyım ama yeter ki oğlum keyifli olsun küçük bedeni dayanamiyo sesi kisildi
![]()
Bugün azcik dolaşmaya diye çıktık sözde kafam dagilsin diye birbirimize girip geldik nolur ki şuan biz bu durumdayken az anlayışlı olup kahır denilirse kahrimizi cekselerAhh kuzum benim hepimizin morale ve dinlenmeye ihtiyacı var bebeklerimizi seviyoruz ama onların ağlaması kıvranması elimizden birşey gelmemesi bizi mahfediyorbu günler çabucak geçsin sakin olmaya çalış kuzum
Çok sevindim senin adına canım hadi gözün aydınKızlar birkaç zamandır oğlum emmiyor bahsetmiştim. En son dün hiç almadı. Hevesle tutuyor memeyi adeta saldırıyor ama sonra kafasını geri atıyor kendini kasıyor çığlığı basıyordu denemediğim pozisyon kalmamıştı. Bugün son umut aventin göğüs ucu yaraları için kullanılan kelebek silikon ucundan aldım oğlum onunla emdi. Çok şükür. Ucunu kavrayamiyormus megersem. Yardım eden destek olan herkese çok teşekkür ederim.