• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Şubat Anneleri

Benim kızım da öyle yapıyor önce kızarıyor sonra cort diye bir ses ve arkasından gülümseme :) eğer 5 dk içinde değişmezsem ingeee diye bağırıyor :KK70:

Eşimi markete gönderdim alsın diye ben bu huggies i anlamadım kırk tane çeşidi var diyor :KK70: yine prima almış :işsiz::işsiz:

Bu adamların hepsi bir galiba :KK12:

Ay çok sevindim canım :KK66: benim göğsümün ucu da küçük kızım kavrayamayınca sinirleniyor ya da kavramışken geri bırakıyor. Sonra ağlıyor memeyi bulunca yapışıyorlar ya çok tatlı oluyorlar o zaman :KK53:

Ben de ilk zamanlar bir iki kere bağırdım öf yeter diye daha da çok ağladı yavrum :KK43: sonra o uyudu saatlerce ağladım ben de. Artık çok sinirlenirsem kucağımdan indirip arkamı dönüyorum ona bakmıyorum sonra bağırdığımdaki pişmanlığım geliyor aklıma hemen sarılıyorum yavruma :KK43: bir gece midem çok sancılanmıştı benim de gaz sorunu var. Kızımın karnı da benimki gibi ağrıyordur diye ona da ağlamıştım. Of çok zor ya :KK43:

Bu millet de tuhaf :KK12: sanki bilerek vermiyoruz gelen sütün önünü mü kesecez

Canım Allah esirgesin yavrunu belki bir anda fena bir gaz saplanmıştır ve uykudan uyanmak istememiştir. :anne:
:)) hepsi aynı ya. Kırk kere söylesen gene aynı

Bizde sonuna kadar yaşıyoruz kolik illetini :KK43: Mevla'm beterinden korusun ama geçsin artık küçük bedenleri çok zorlaniyo :KK43:
ben huzursuz mutsuz olduğum gün yoğun oluyor sancı ve daha çok üzülüyorum benimle birlikte sıkıntı çekiyor sürekli kıyamıyorum kendimi daha kötü hissediyorum

Bu haftalarda kolik iyice artarmis bizde sonuna kadar yaşıyoruz bu kolik illetini :KK43: başına dikkat etmedim o an ikimizde nefes nefese kaldığımız için :KK43: konuscam sakinleştirmeye caliscam boğazım ağrıyor artık :KK43:
Düzelir cnm sıkma kendini bizde de öyleydi var ya :kızgın:sinirlerim bozuluyordu hep. Kaç günlük oldunuz

Kızlar bebeği oksuren var mi?Benim ki sanki ağzında birsey kalmis yutamiyor gibi öksürüyor :(

Geçecek az kaldı benimki bana gülmeye başladı unuttum bütün acımı
Keyfi yerinde oldugunda kolik saati olmadığı zaman benimki de gülüyo artık o zaman herşey geciyo sanki hep öyle olsunlar kuzular

2. ay aşısı olan verimi bebeklerin iz kac kg almış kac cm uzamış ve asi sonrası bi yan etki oldu mu bebislerde

Back
X