Benim hep öyle şuan başında o sesle uyuyo eğer onu kapatiyim anında gözler açılır :) o gurultuyle nasıl uyuyo bilmiyom bende iki gündür yatak odam dan salona TV karşısına gecemedim bu su içmeye mutfağa bide tuvalete gidebiliyom ancak ama artık sinirlenmicem sakin olcam ben bı kolik annesiyim olacak bunlar geçecek dicem :) tabi bakalım ne zaman isyan bayrağını çekerim bilemicem
8. Haftalarda kuvvetli atak dönemiymiş cnm bazı bebeklerde aşırı emme bazıları memeyi reddetme uykusuzluk yada aşırı uyku bu dönem geçince Bebek bir beceri kazanıyormuş... Eğer açlık sürer kusarsa idrarına da baktır istersen hiç almıyorsa kilo kız bebekler de çok oluyor maalesef dikkat etsekteolabilir
Süt için bol su canım hem göbüşünü de eritirsin valla ne bilim bugün yıkadım ve ilk kez 5 ten bu yana uyudu tabi ara ara mizmizlaniyo bi kez de emdi yine uyudu her gün yikasam mı napsam ama ben yine uyuyamadjm tlfnum susmadi kapi çaldı derken
3saatte bir sağın dememin nedeni pompadan gelen miktara asla takılmayın işin sırrı;
Olumlu düşünce (burada bebeklerinizi düşünün bence ben öyle yapıyorum :) )
Bol bol su için
Sütünüzün olduğuna inanın
Çok sürsen cildi tahriş eder. Ben 1 aydan fazladır kullanıyorum cnm bi zararını görmedim. İlk zamanlar sürmeyi bilmiyordum tam. Çığlık atıyordu şimdi de okşuyorum hoşuna gidiyo
Çok sürsen cildi tahriş eder. Ben 1 aydan fazladır kullanıyorum cnm bi zararını görmedim. İlk zamanlar sürmeyi bilmiyordum tam. Çığlık atıyordu şimdi de okşuyorum hoşuna gidiyo