Haketmis o zaman :) en sinir olduğum dur bı yere gidip sonra başka bir yere takılmalarimesela dün bebeği uyut güzel bi çay koy en sevdiğim diziyi izleyelim dedi. O arada babamın yanına gidip gelecekti. Bi işi vardı. Yolda gelirken dayısı tutmuş bende aradım babam yeni çıktı dedi. Yarım saat oldu cvp vermedi bende sinir oldum tartıştık. Stresten ne yapıcağımı şaşırıyom bazen
Ben seni de kastetmedim :) parantez açtı. Emmeyen sütü yetmeyen bebeği sınırın da altında kilo alan Dr tavsiyesi olan hariç diye :) bı çok anne söylediğine göre litrelik süt uretiyo ama buna rağmen ek gıda diyo onlara şaşırıyorum sadece Burda değil zaten dedim ya fb de fln da öyle bu durum :)ek gıda konusunda beni kastetmişsiniz sanırımbenim bebeklerim erken doğdu normal doğum yaptım ama 9 gün sütüm gelmedi gelince de çocuklar almadı.çok zor zamanlar geçirdim ben istemem mi sütüm olsun emzireyim...o kadar üzüldüm ki yeni yeni atlatıyorum bu durumu..anne sütü olan tabi vermesin ama mama yeterince beslemiyor benim çocuklarım çoğunuzunkinden 1 ay büyük ama boy kilo olarak sizinkilerden küçüklerdir bile.. o yüzden ne ile beslenebilirlerse onu vermek zorundayım .sağlıklı bebeklerinizi bol sütünüzle tabiki besleyin.ama zr durumda olan insanlar var ve ben ek gıdaya mecburum.çok da sevdiler mamalar da iğrenç gerçekten.
Dayım tuttu beni diyo yha, başlarm dayına deyip kapattım. Valla triplerdeyim gül almış bana. Geçtik artk o günleri heyyyyHaketmis o zaman :) en sinir olduğum dur bı yere gidip sonra başka bir yere takılmalari
Bı tane mı almis bı demet fln sa al reçel yap :))Dayım tuttu beni diyo yha, başlarm dayına deyip kapattım. Valla triplerdeyim gül almış bana. Geçtik artk o günleri heyyyy
Aynen canım tat alma duyuları daha şuan yok işte bende buna şaşırıyorum çok severek yedi fln deyince mesela benimki kangurusunu bile yanları cok severek yalıyor napim şimdi bı parça veriyim mı ':))) tat almıyorlar saha herşeye saldırma yalama aranma halindeler hala :)Canım benim özel durumunuzu bilmiyoruzama bebişlerin için en iyisini yapıyorsundur Emin'im. Ama herşey yolundayken anne sütünü azaltıp da tadına baksın alışsın diye ek gıdaya başlayan çok var İnan. Bir de benimki tat almıyor sanırım iğrenç bir ilaç veriyorum onu bile gülerek yiyor kaşığa saldırıyor anlamadım gitti
Ayyy bi tanecikk almışşş kalpli balonluBı tane mı almis bı demet fln sa al reçel yap :))
Ayyy ne cahiliz keşke ölsekAynen canım tat alma duyuları daha şuan yok işte bende buna şaşırıyorum çok severek yedi fln deyince mesela benimki kangurusunu bile yanları cok severek yalıyor napim şimdi bı parça veriyim mı ':))) tat almıyorlar saha herşeye saldırma yalama aranma halindeler hala :)
Kızlar benim sat 20 mayıs
Hamile kalırsam burada takılırim değil mi şubat annesi olurum
Bat da 19 haziran :)
Hayırlı olsun canım ne güzel bı tevafuk bu :) Rabbim inş sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin güzel bı hamilelik gecir inş :)Aaaaaaaa 2017 Şubat annesi olamadım ama inşallah 2018 Şubat annesi olacağım :)
Niye ölüyoz öğreniriz cahil kaldığımız yerleriAyyy ne cahiliz keşke ölsek
Hangi yazılara gül olayı mı
Kaz dana ve kuzu eti ve suyu 8ayda verilmeye başlanır normalde ağır gelmesin bebeklererica ederim kaz bulmaya çalışın bence çünkü tavuk suyundan hem daha besleyici hemde bebeklerimin ikisi de çok sevdiler tavuktan daha çok hoşlarına gitti .kemik eti de haşlayacağım et suyu için.
Kaz mıKaz dana ve kuzu eti ve suyu 8ayda verilmeye başlanır normalde ağır gelmesin bebeklere
Kilo alımı sıkıntı bebeklerde ek gıda erken başlanabilir (genelde yoğurt ve elma armut suyu dışında verilmez) ama 8.aya kadar 2çay bardağını asla geçmeyin ilk bir yaş asıl besin anne sütüLoveali @TuRuNCu yorumlarınıza katılıyorum. Ancak ben doktor tavsiyesi üzerine başladım sayılır kızım uzun boylu ve alması gereken kilonun altında olduğu için doktor tavsiye etti.doğal Ev sütü ile yoğurt yapıyorum. Beş gün oldu toplamda beş kaşık yedi. Versem bi tabak yicek o derece yani birde elmayı rendele ile doğal suyunu çıkarıp tattırdım biraz.çok şükür bi sorun olmadı. Üstrlik gazını çok sesli çıkarmaya başladı. Sütümün artması için denemediğim yol kalmadı hala da artmasında ısrarcıyım. Bugün 4 aylık oldu kızım.. umarım bi sorun yaşamam. Teşekkürler
Evey doktorda senin gibi söyledi banaKilo alımı sıkıntı bebeklerde ek gıda erken başlanabilir (genelde yoğurt ve elma armut suyu dışında verilmez) ama 8.aya kadar 2çay bardağını asla geçmeyin ilk bir yaş asıl besin anne sütü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?