Bi kac gune kadar bende oyleydim bazen yarim saat bazen bir saatde bir teklif ediyodum o da emiyodu ama ozellikle gunduzleri saat aralarini acti normal mi bilemedim.Ben hic saat tutmuyorum ne zaman mikirdansa emziriyorum. Sanirim 2 saati gecmemistir.geceleri nasil emzirdigimj hatirlamiyorum genelde uyku sersemi oluyorum cunku
Kızlar yazılarınızı görüyorum maşallah çoğunuz ek gıdaya geçmiş. Hayırlı olsun öncelikleben de bugün bismillah dedim bir kaşık kabak püresi verdim miniğime ama hemen tükürdü. Şimdi 3 gün kabak denemesi yapacağım bakalım nasıl bir macera bekliyor bizi
Sanırım benim herşeyim ters kızlarla
Herkes sebzeden başlar, ben yoğurtla başladım. Domates emdirdim sadece şimdilik.
1 yaşından önce süt verilmez diyorlar, ben alıştırmaya çalışıyorum süte.
Tadımlık az verin diyorlar nerdeyse koca dilim karpuzu ve 2 kayısıyı bi arada verdim
Dün de et tutuşturdum eline bayılarak emdi
Nerden geliyo bu rahatlık anlamadım
Hiç saat tutmadim ama hiç 2 saat te emdiği de olmadı doğru dürüst her mizmizlanmaya veriyorum bende bi gece uykusu düzene girmişti 3-4 saat uyuyordu onda da uyandirmiyodum ama 4 gecedir gece uykusu yok mahvetti beniSadece anne sutu veren arkadaslar kac saatte bir emziriyosunuz?gunduz ve gece saat aralari farkli mi?benim kiz saat aralarini acmaya basladi 3saate kadar kilo alimi da bu ay az olunca tedirgin oldum.emmeyi bir a kmaz insallah.
Evet kadir tugcu kutu süt verin diyo ama ben hala kararsızım sadece kolik saatinde 60 cc bi mama iciyo onun yerine versem versem mi diye düşünüyorum ama bakalım yarın dr a goturcem ona da sorcam biİvittt
Stres atma mahallim ora benim
Eşim kasaptan köy sütü almış.
Bi defalığa mahsus kaynattım.
Sonra ılıtıp verdim.
Az bi şeker attım çünkü şekersiz içmedi.
Malum benimki mama ile besleniyor çoğunlukla oyüzden mamadaki o hafif şekerli tadı aradı sanırım.
Kadir Tuğcu süt için normal kutu sütü ılıtmadan verin diyo.
Ama kızım soğuk içmedi.
Ilık şekerliyi babasının zoruyla içti.
İnşallah bi an önce alışır.
ya da Şubat bebeleri kural tanımıyorM muhendiseylul bu uyku meselesinin bi kuralı yok gibi.
Ya da benim kız kural tanımıyor
Bende bu aya kadar "4 aylık Bebek en fazla 2 saat uyanık kalabilirmiş" diye uyku vakti geldiğinde zorla yatırdım.
Uyku saatleri işkenceye dönüşmüştü.
Ama anladımki her çocuk bir değil.
Bizim kız hayatın aksiyonundan mahrum kalmayı hiç sevmiyo.
3 saatten önce uyumuyo ve çoğunlukla45 dk uyyo gün içinde.
Gündüz en fazla 3-3buçuk saat uyumuştur onun dışında koca Adam gibi bizle takılmaya bayılıyo.
Gece uykusu da en fazla 10 saat ki onda da çok sık uyanıyo.
Sanırım uykudan yana biraz şanssızım.
İnşallah şöyle deliksiz 5-6 saat uyyacağı günler yakındır.
Sanırım benim herşeyim ters kızlarla
Herkes sebzeden başlar, ben yoğurtla başladım. Domates emdirdim sadece şimdilik.
1 yaşından önce süt verilmez diyorlar, ben alıştırmaya çalışıyorum süte.
Tadımlık az verin diyorlar nerdeyse koca dilim karpuzu ve 2 kayısıyı bi arada verdim
Dün de et tutuşturdum eline bayılarak emdi
Nerden geliyo bu rahatlık anlamadım
Evet kadir tugcu kutu süt verin diyo ama ben hala kararsızım sadece kolik saatinde 60 cc bi mama iciyo onun yerine versem versem mi diye düşünüyorum ama bakalım yarın dr a goturcem ona da sorcam bi
ya da Şubat bebeleri kural tanımıyorbizim de saatler sizin gibi canım ama gece 2 kez uyanıyor çoğu zaman. Bikac gündür 3 te uyaniyor emiyor ve 4- 4.5 a kadar uyumuyor alışkanlık oldu sanırım canım sen yine de bişeyler verirken temkinli ol kisa vadede bişey yok gibi gozukebilir.
Sen yine de bu rahatlığı çok dillendirme bence ivocum.. iyi ya da kötü örnek oluyoruz bi şekilde birbirimize.. domates risklidir sen verdin diye biri verir bilmeden , sonuçları hoş olmayabilir..
Kitle akinti herhangi baska bir sey var mi?Ağrı sadece ucunda mi?Kizlar bir sorum olacak yaklasik 3 gundur gogus ucum cok sizliyordu. Bugüne kan toplamis ucu. Vermesem olmaz versem hic olmuyor.neden boyle oldu korkuyorumda bilgisi olan varmı
Canim kitle akinti yok ama agri tum goguse yayılıyor. Uctan baalayip tabi.Kitle akinti herhangi baska bir sey var mi?Ağrı sadece ucunda mi?
Kuvvetle muhtemel enfeksiyon var..Genel Cerrahiye acilen gosterin derim..Canim kitle akinti yok ama agri tum goguse yayılıyor. Uctan baalayip tabi.
Canim alfa acilari iki ay ustu bebeklerde 60 ve ustu olmaliymis beta degerinjn cok bi anlami yok ayrica iki kalca alfa degerleri arasinda bariz bi fark olmasi da geriligin gostergesiymis.kizimin sag alfa 63 sol alfa 58 rontgen de cektirdik cikik yok ama gerilik var 5 numara bez takiyorim ust uste.7 kilo ve uzeriyse kangru oneriyorlar ama biz suan 6 kiloyuz maalesef olmuyormus.istersen kangruyu bi arastir cunku gun boyu bcklr ayrik konumda duruyor ve gelisim icin cok onemlihmis@Saskinanne2013 sizin değerler neydi peki anlıyor musun bu alfa beta degerlerinden
Canim alfa acilari iki ay ustu bebeklerde 60 ve ustu olmaliymis beta degerinjn cok bi anlami yok ayrica iki kalca alfa degerleri arasinda bariz bi fark olmasi da geriligin gostergesiymis.kizimin sag alfa 63 sol alfa 58 rontgen de cektirdik cikik yok ama gerilik var 5 numara bez takiyorim ust uste.7 kilo ve uzeriyse kangru oneriyorlar ama biz suan 6 kiloyuz maalesef olmuyormus.istersen kangruyu bi arastir cunku gun boyu bcklr ayrik konumda duruyor ve gelisim icin cok onemlihmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?