- 24 Ağustos 2016
- 3.845
- 6.442
- 158
Bu arada kizlar ev yoğurdu yapiyorum onu da beğenmedi eksi geliyor, hazir yogurt da almak istemiyorum..
siz yogurtlari nasil veriyorsunuz ?
10 gün önceki kontrolde kizimin boyu 68 cm , kilosu da 8.500 gr idi.. Kan tahlili yapildi , bende hipotiroid var cünkü , tiroid değerlerine ve demire bakildi..cok sükür hepsi iyi cikti, demir damlasi hic kullanmadik zaten, 2 saatte 1 emdiği icin vitaminleri aliyor galiba..ben de 66 kg oldum, dogumdan beri 12 kg vermis oldum,diyet yapmiyorum ama yediklerime dikkar ediyorum.
10 gün önceki kontrolde kizimin boyu 68 cm , kilosu da 8.500 gr idi.. Kan tahlili yapildi , bende hipotiroid var cünkü , tiroid değerlerine ve demire bakildi..cok sükür hepsi iyi cikti, demir damlasi hic kullanmadik zaten, 2 saatte 1 emdiği icin vitaminleri aliyor galiba..ben de 66 kg oldum, dogumdan beri 12 kg vermis oldum,diyet yapmiyorum ama yediklerime dikkar ediyorum.
kötü de değildi ama.. tek tek vermeyi denedim önce zaten,yumurtanın sarısını yutamadı..kuru olduğu için tabi doğal olarak,sonra içine anne sütü ve bebe bisküvisi de karıştırıp vermeyi denedim yine pek yemedi..ve geldiğimiz nokta da anlattığım gibi..akşam yemeklerinde ne veriyorsun canım sen ? kahvaltı için başka önerin var mı ?