- 1 Mart 2007
- 6.181
- 12.797
- 773
- 38
Canım herhangi bir riskli gebelik söz konusu değilse doktorunla görüşüp tandemi dene istersen..Kızlar merhaba, yardımınıza ihtiyacım var . Oğlum ek gıdaya başladı ve 7.5 aylık şuan gebeyim tekrar hatırlarsanız . (3 aylık) Memeden kesmek için 15 gün uğraştım ama almıyor bi kaç biberon değiştirdim almadı . Kaşıkla dahi sevmedi devam sütünü. Bebelac gold denemiştim . Şimdi aptamil aldım ve chicco marka anne göğsüne benzeyen biberon siparişi verdim . Sizde nasıl yöntemler denemeliyim . Gece 1-2 kez denedim almamıştı . Gündüz en fazla 1 kez gece ise 3 kez emiyor . Bayağı azalttık ama devam sütü olmadan daha fazla olmuyor . Gece yatmadan kaşım mamada versem 2-3 saate kalkıp emmek istiyor .. emzik falan almadı yani işim zor gibi .. cevaplarınızı bekliyorum teşekkürler .
Her şeyde vardır bir hayır belki de oğlun kardeşi bile emmek istiyor..
LLLTürkiye sayfasında birkaç tandem deneyimi var anneler tarafından yazılmış istersen bir göz at.
ek gida isi de sarpa sardi bzen bi oguj bazen 3 ogun Allah ne verdiyse kahvaltiyi tek tek almiyor lapa halinde veriyorum max 2 yemek kasigi aiyor oglden sonra az corba uyumadan da muhallebi arada eline ne gecerse kemirmeceler