Bende yat yat ondan skldim Dr bi artık az az dolasabilirsin dese de kendimi biraz dışarı atsam akşam şöyle azcik bi yurusem de oksijen alsam çok bunaldim
Bu arada su sıcaklarda çalışan tüm anne adaylarına Allah yardım etsin. Evde bile halsiz bitkinim işi hiç düşünemiyorum .. En büyük şansım zor dönemin yaza gelmesi eylüle az rahatlariz insallah
bende sonraya kalsın 6 ayda başlarım diyordum ama araştırıp yorumları okuyunca mantıklı geldi. şidilik temel şeyler alınır zaten araştırması bile bi sürü zaman sonrada daha sık alışveriş yapılır evim de müsait alıp bir kenarda saklayacam bende :)
hhahahah ay dalga geçme be. sen baktın mı bebek arabalarına bak bakalım ne kadarlık begenecen. hem bebişimin konforu önemli ben daha tam teşekküllü bakmadım biri söyledi ona baktım ve begendim. ama kendim de araştıracam tabi :)
benim bebekliğimden beri idrar yollarımda sıkıntı var büyüdükçe mantar da olmaya abaşladı ara ara .hiç kaçırmadım evlenir evlenmez balayı sistiti oldum onun tedavisi bitti hamile kaldım :)
benim bebekliğimden beri idrar yollarımda sıkıntı var büyüdükçe mantar da olmaya abaşladı ara ara .hiç kaçırmadım evlenir evlenmez balayı sistiti oldum onun tedavisi bitti hamile kaldım :)
Çok zor ya idrar yolunu bilmem de vajinal mantar yüzünden 3-4 ay vajinal kremler tüplerle oraya ilaç bosaltmalar fitiller mahvolmustum ben inş bu defa da yasamam öyle bisey
Çok zor ya idrar yolunu bilmem de vajinal mantar yüzünden 3-4 ay vajinal kremler tüplerle oraya ilaç bosaltmalar fitiller mahvolmustum ben inş bu defa da yasamam öyle bisey