- 7 Nisan 2015
- 4.599
- 16.188
- 208
Çok geçmiş olsun Benim sinüzitte olabilir çünkü hamile kaldığımdan beri burnum akmıyor tuzlu suyla yıkıyorum.Ne diyim Allah yardımcımız olsunBenim de rutin 2 3 gün süren baş agrilarim oluyor.Tansiyonum da büyük 9 küçük 5 ki hamilelik öncesi de hep baş ağrısı vardı. Dokturum hamilelikte de normal dedi.Ben ilaç icmemek için buz koyuyorum, başımı bagliyorum, masaj yapıyorum ve sessiz karanlık yerde yatıyorum
Hepimizin ayri bir sürü derdi var. Bugünler geçecekmi acaba diyorım bazen kendi kendime ki kaç yıl çocuğum olmasını bekledim. Allah hepimizin yardımcısı olsunBenim her yemekten sonra kalbim hızlı hızlı atıyor başıma doğru bir sıcaklık dalgası yükseliyor yatmadan geçmiyor özellikle sabah çok daha ağır oluyor.
Benim her yemekten sonra kalbim hızlı hızlı atıyor başıma doğru bir sıcaklık dalgası yükseliyor yatmadan geçmiyor özellikle sabah çok daha ağır oluyor.
Öyle canım çok şükür ben bu küçük şeyleri hiç takmıyorum elhamdülillah rahatım. Her türlüsü kabulüm bende bir yıl bekledim tedavi gördüm pcos için. Rabbim sağlıcakla nasip etti mutluluğumuzu da daim etsin İnşaallahÇok geçmiş olsun Benim sinüzitte olabilir çünkü hamile kaldığımdan beri burnum akmıyor tuzlu suyla yıkıyorum.Ne diyim Allah yardımcımız olsun
Hepimizin ayri bir sürü derdi var. Bugünler geçecekmi acaba diyorım bazen kendi kendime ki kaç yıl çocuğum olmasını bekledim. Allah hepimizin yardımcısı olsun
Allah kolaylık versin canım 12. Haftaya girmişsin bak ne güzel sağlıcakla riskli zamanları atlatmışsın inşaallah artık hafifler sikayetlerin de.Ya varya artık vücudumda yaşanan zorlukları anlatacak kelime bulamıyorumbuna da şükür bebişler iyi olsun tabi ama mesela şu an inanılmaz nefes darlığı var içim acayip sıkılıyo midemde olanları tarif edecek kelime gerçekten bulamıyorum. Çok yoruldum artık Allah ım sen bize şifa ver bebeklerimizi de sağlıkla kucağımıza ver.. Bazen kendimi ölücek gibi hissediyorum
Allah kolaylık versin canım 12. Haftaya girmişsin bak ne güzel sağlıcakla riskli zamanları atlatmışsın inşaallah artık hafifler sikayetlerin de.
Bende delirmekkk üzereyim evde yada eşimle bir sorunum yok çok şükür ama kendimden bezdim artık hep bir yatış hep bi hasta hali yeni duş aldım hala kokulu hissediyorum herşey her kez kokuyor gibi geliyor bana... İsyan etmiyorum oğlumda serumlarla ayakta durdum ama bu kadar koku hassasiyetin yoktu(
İnşallah canım benim etrafımda çok şubat annesi var hele bir tanesi hala topuklu ayakkabı üstünde kokoş bişi onu görünce deliriyorum onlarda bişi yok.. Çok şükür hasta değiliz ama bu şekilde geçmez 1 ay dahaGerçekten yaşamayan birine bunları tarif etmek kelimelerle anlatmak imkansız.. Biri bana anlatsa bu kadarını hayal edemem çünkü. Hastalıklı değiliz bin şükür hamileyiz, bu kadar zor olmamalısürekli (Allah göstermesin) hastalıklıymış gibi yaşamak muhtaç yaşamak çok zor.. İnşallah biran önce keyifli döneme geçeriz... Ne zaman gelecek bilemiyorum ama......
Öyle canım. Rabbim bizlere sağlıklı doğumlar evlat sahibi olmak isteyenlerede hayırlı evlatlar nasip etsin.Öyle canım çok şükür ben bu küçük şeyleri hiç takmıyorum elhamdülillah rahatım. Her türlüsü kabulüm bende bir yıl bekledim tedavi gördüm pcos için. Rabbim sağlıcakla nasip etti mutluluğumuzu da daim etsin İnşaallah
İnşallah canım ya bende midem boğazında geziyorum. Kimse benle konuşmasın diye yalvardım resmenKızlar ben de çok kötüyüm bugün
Sabahtan beri mide bulantısı var bugün iyice yoldan çıktı bu midem
Inşallah geçer artık yaa
Kızlar ben de çok kötüyüm bugün
Sabahtan beri mide bulantısı var bugün iyice yoldan çıktı bu midem
Inşallah geçer artık yaa
İnşalllahhhhhhhjjÖyle canım. Rabbim bizlere sağlıklı doğumlar evlat sahibi olmak isteyenlerede hayırlı evlatlar nasip etsin.
Sinirden bazen ağlasamda eve geldiğimde bu ne koku diye delirsemde,yemek yapamasamda başım ağrıdan çatlasada çok şükür diyorum:) çok bekledik bugünleri,inşallah geçecek
Şaka gibimdesene , hamileliğimi yaşamak istiyenlerdenim canım çekmesede bişiler istemek iş yapmamak gezmek bunları istiyorum , eşim sürekli hadi dışarı çıkalım acılırsın diyo ben yatıyorum gidemem şimdi diyip ..Valla kimse inanmıyor özellikle kv
Ne var ki diyor... abarttığımı zannediyor. Tabi kendi bir çocuğunu doğurmuş daha lohusayken diğerine hamile kalmış akıllım korunmamış da.... karnı şişmeye başlamış kp demiş ki hanim senin karnın şişiyor neden ki demiş
Sonra birgün başka bir şey için doktora gidiyor doktor soruyor gebelik var mi diye
Yoook diyor ne gebeliği. Doktor olsun biz yine de test yapalım diyor veee hoooop 6 aylık hamileişte benim mide bulantım inandırıcı gelmiyor o yüzden
Keşke ben de öyle olsaaaamm
Benim etrafımda dökülmeyenler var ... Anca geziyolar hemide topuklularla ben nerde lastik var geçiriyorum ayağıma rahat edeyim diyeŞubat anneleri dökülüyor gerçekten,herkese çok geçmiş olsun
Aynen canım ikiz benimde normal oldu evet haberleşelim tabi. 11+4 bnm bugün aynı zamanlardayız herhalde çarşamba kontrole gidicem cinsiyet tahmini alırım umarım çift yumurta canım bemimkilerSenin de ikiz demekki hangi haftadasin ve normal yollarla mioldu Perihan? Takipleselim bmm büyük ihtimal tek yumurta ikiziymis 11.haftadayim şuan. Bi 10 gün aileme gidicem takip edemem internet cekmio orda ama daha sonra okurum yazdıklarını. Hatta belki cinsiyet belli olur dönene insallah
Benim etrafımda dökülmeyenler var ... Anca geziyolar hemide topuklularla ben nerde lastik var geçiriyorum ayağıma rahat edeyim diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?