Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bi arkdaş demişti nesqkui icmiş aradakğ fark kapanmiş süte kariştirmiş ztn nesqkui vitaminler var yamerhaba kızlar.dün ikili taramam vardı. 13+4 günlük bebeğim doktor boy ölçümlerini de yaptı fakat 13+0 çıktı.
bu şekilde geriden gelen varmı ? nasıl bu açığı kapatabiliriz ?
bide ben beyazim bende dahada beliiAyy ben de olduzaten esmerim normalde de sıkıntılı bişiydi şimdi daha da kötü oldu
![]()
bursa hangi doktora gidosun
benimde öyle canım doktora sordum sıkıntı degil o dedi. 3 gafta geride olana kadar sıkıntı degilmiş. birde ölçümle alakalı dedi doktor bak dedi böyle ölçersem 8+0 böyle ölçersem 8+3 görünüyor o yüzden çok takılma ona dedimerhaba kızlar.dün ikili taramam vardı. 13+4 günlük bebeğim doktor boy ölçümlerini de yaptı fakat 13+0 çıktı.
bu şekilde geriden gelen varmı ? nasıl bu açığı kapatabiliriz ?
ayyyy hayırlı olsun canımmmm tebrikler. isim düşünmöeye başla bakalım :)Kızlarr dr.dan çıktımm. Kesin olarak oğluşum geliyor. Kısmetimde 2 erkek annesi olmak varmış :))
Sıvı kaybından dolayı kilom axaliyormus bi ara yazmıştım midem daha iyi o ara yedim içtim o sebep olmuş Kilo artışına. Ben hiç şu içemiyordum o ara.ondandir işte. Zamanla kilon dengeler dedi.ondan sonra 6 bitene kadar Kilo almamaliyim işte.Evet saraziz ve kubra5555 de ultrason yorumcularımız
Ay maşallah bi ikiz annesi daha varmış ikizler kalabalık baya.
Ne güzel canm sevindim. Herkes yavaştan rahata geçmeye başladı. Sıvı kaybından dolayı mı kilon artıyormuş?
Hayırlı olsun canım sağlıkla al kucağına inşallahKızlarr dr.dan çıktımm. Kesin olarak oğluşum geliyor. Kısmetimde 2 erkek annesi olmak varmış :))
Hayırlı olsun cnm Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşKızlarr dr.dan çıktımm. Kesin olarak oğluşum geliyor. Kısmetimde 2 erkek annesi olmak varmış :))

Hayırlı olsun canim.evin kraliçesi olacaksın. Şahsen çok mutluyum bu durumdan. Artık isim düşünme safhasına geçtin. Darısı bizlereKızlarr dr.dan çıktımm. Kesin olarak oğluşum geliyor. Kısmetimde 2 erkek annesi olmak varmış :))
Sanırım be erkekleri toptan kaynar kazanan atmalı. Tabi ailelerini de unutmamak lazım. Bunlar en güzel zamanlar hele ilk çocuksà tadını çıkarın boşverin gelin hamile kalınca aileler oğullarını kaybetme karşına kapılıp ortalığı karıştırıyor az kaldı bebekler doğunca onlar da değişecek. Ailelerini bile bi kenara bırakacak zamanla sabır birax Allah her daim yardımcın olsunSelam kızlar internet olmadığı telefon çekmediği için giremiyordum uzun süredir.
Form gelmiş beni de ekler misiniz?
İstanbul,
yaş 30,
doğum 2.02.2017
Meslek öğretmen.
Cinsiyet kesin olmasa da erkek.
Bu arada eşim olacak öküz ve ailesi yüzünden moralim çok bozuk, yakın zamanda sinir patlaması yaşadım, bebeğe bir şey olacak diye ödüm kopuyor.
benim bol miktarda akıntım var su renginde ve su kıvamında ama ben gebeliğin ilk gününden beri crinone jel kullanıyorumgunaydın kızlarbi sorum olacak akıntılarınız devam ediyormu ediyorsa ne renk ve kıvamı nasıl ?
![]()
Canım hayırlı olsun, sağlıcakla kucağına alırsın inşallahKızlarr dr.dan çıktımm. Kesin olarak oğluşum geliyor. Kısmetimde 2 erkek annesi olmak varmış :))
ben rize deyimSen hangi şehirdesin canim
Ama düzelir diyolar hiç sıkıntı yapmayalım geçici bi dönem inşallabide ben beyazim bende dahada belii![]()
trabzonda kime gidiyorsunbanuelis ellerine sağlık canım..
tekmileeee, yaş 27, trabzon, akademisyen, tahmini doğum tarihi 28.02.2017.. Grubun en küçüğü olduğumuz için cinsiyetimiz henüz belli değil..
![]()
bende esmer olduğum için tüyler vardı zaten ama gebelikte uzadıklarını farkettim doktora sormuştum cuma günü bebek erkekse salgıladığı hormondan dolayı annede tüylenme yapar dedikizlar bişey sorucam göbek bölgenizde killanma oldumu benim göbek bölgemde killanma olmaya başladi![]()