- 9 Temmuz 2016
- 2.098
- 2.179
- 83
- 34
b
senin kızın olacak canım
BENDE ÖYLE HİSSEDİYORUM HEP TUZU EKŞİ YİYORUM HELE O SALATANIN LİMONLU SUYU VARYA KAŞIK KAŞIK İÇİYORUM :) TATLI YİYESİM HİÇ GELMİYO ZATEN HİÇ SEVMİYORUM
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
b
senin kızın olacak canım
100/90 senin bebişin kız listede cinsiyeti belli olan arkadaşlarada baktım hesapladım onlarınkileride dogruladı hesaplarım :)BENDE ÖYLE HİSSEDİYORUM HEP TUZU EKŞİ YİYORUM HELE O SALATANIN LİMONLU SUYU VARYA KAŞIK KAŞIK İÇİYORUM :) TATLI YİYESİM HİÇ GELMİYO ZATEN HİÇ SEVMİYORUM
100/90 senin bebişin kız listede cinsiyeti belli olan arkadaşlarada baktım hesapladım onlarınkileride dogruladı hesaplarım :)![]()
dogum tarihine göre kız olursa annelerin dogum tarihi çıkıyor erkek olursada babanın dogum tarihi çıkıyorSEN NEYE GÖRE HESAPLIYON
banada tahmın yurutebılırmisın canımdogum tarihine göre kız olursa annelerin dogum tarihi çıkıyor erkek olursada babanın dogum tarihi çıkıyor
sen 1991 sinBANA DA ÖĞRETTTTT
seninde kız çıkıyor canımbanada tahmın yurutebılırmisın canım![]()
hadı ınsseninde kız çıkıyor canım
ins canım herşeyin hayırlısı olsunhadı ınsıkı hafta sonra net sekılde allahın ıznıyle ögrencez :)
dogum tarihine göre kız olursa annelerin dogum tarihi çıkıyor erkek olursada babanın dogum tarihi çıkıyor
oglunun dogum tarihi ne ?,günaydınlarrrr... :)) dediğini denedim ama 9 yaşında oğlum var arada kaynadınasıl oldu çözemedim... eşim 1976 ben 1985 doğumluyum
![]()
Evet cnm medical park a gidiyorum ama egopole devam edicem sanırım sen nereye gidiyorsun canım?aaa sende mi izmirdesin hangi doktora gidiyorsun.
@banuelis çok teşekkür ederiz ellerine sağlık
oglunun dogum tarihi ne ?,
2019 da hamile kalırsa erkek bebek çıkıyorCANIM BENIM EŞİM 92 DOĞUMLU ONA GÖRE NE ÇIKIYO ŞU DÖRTLERİ ATLATMAYA ÇALIŞTIM 2017 CIKTI AMA NE KADAR DOĞRU BAKTM BİLEMEDIM BAKSANA Bİ
hesapladım oglunda eşinin dogum tarihine uyumlu 4 yılda bir hesapla2007 cnm.
bende aynen senin düşüncedeyim bende yaptırmayacam sadece ayrıntılı ultrasyonu yaptırmayı düşünüyorum 2 li 3 lü test yaptırmyacagımKardesimden istemisti ilk dr u kizin psikolojisi dagildi ayni seninki gibi demislerdi gelen Allahtan dedi sonra aldrmadi sivi hicbiseyde olmadi saglikli dogdu cok sukur..cok tatli bi yegenm var 2 yasina gircek.. Simdi riskli deseydi de kiysaydm ben saglikli bebegime nasl vicdanm rahat olcakti dio..Her seyden Allahtan dua et bol bol cnm sabilerimiz rabbimize emanet sirf o yuzden 2 li tarama yaptrmadm ben..Hatta esim ve gorumcem niye yaptrmiyosun onun bi sorun olursa onun sorumluluğunu nasl alcn dediler bebek benm deil mi rabbim onla sinayacaksa sinayacak kimene kimin garantisi var saglikli bebek beklerkn dogumda engelli olan cocuklar oluo siz ole bi durumda bakmicak mısınız dedm sustular..
1976+79+83+87+91+95+99+2003+2007 bak cnm sonuç :)2007 cnm.