• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Şubat Anneleri

cinsiyet tabi en merak ettiğimiz şey.artık cevremden de surekli cinsiyeti belli oldu mu sorularına maruz kalıyorum.hayırlısı olsun herkes icin.ben de heyecanla kontrol gunumu bekliyorum tabi.Allah en hayırlı en saglıklı bebegi nasip etsin canım.
bana daha pek soran olmadı. kayınvalidemlere de annemlere de uzaktayım. bayramda da gitmeyi düşünmüyorum o yüzden sormazlar herhalde :)

Mrb arkadaşlar doktorun verdiği demir ilacı ve vitamin haplarindan sonra vucudumda kızarıklık,morluk ve kaşıntılar oluştu :KK43: Vücutta ne eksik diye bakmadan bunları veriyorlar belki vucudumun ihtiyacı yok. Allahım ya çok korkuyorum bebeğe zararı olurmu bu kaşıntı ve morluklarin :KK43: Bugün doktora gideceğim. Benim durmumda olan var mı?
Canım prospektüsü oku . Yanlış hatırlamıyorsam demir ilacında bu durumlarda acil hekime başvurun yazıyordu.

Ayyy hadi bakalım hayırlı haberlerle gel inş :KK200::nazar::nazar: yerim abiyi kardeşi mi gorcekmis :) bende yarın gitcem kendi Dr uma değil de devlete bende meraklıyim bakalım hayırlısı olsun inş :dua:
inşallah canım :) abiş baya heyecanlı hayaller kuruyor para biriktiriyor kardeşinin odasını kendısı hazırlıcakmıs kız olur prenses odası erkek olursa futbolcu odası :-)
Mrb arkadaşlar doktorun verdiği demir ilacı ve vitamin haplarindan sonra vucudumda kızarıklık,morluk ve kaşıntılar oluştu :KK43: Vücutta ne eksik diye bakmadan bunları veriyorlar belki vucudumun ihtiyacı yok. Allahım ya çok korkuyorum bebeğe zararı olurmu bu kaşıntı ve morluklarin :KK43: Bugün doktora gideceğim. Benim durmumda olan var mı?
hemen hastaneye git ihtiyacın olmadıgından değil alerji yapmış ilaçlar

inşallah canım :) abiş baya heyecanlı hayaller kuruyor para biriktiriyor kardeşinin odasını kendısı hazırlıcakmıs kız olur prenses odası erkek olursa futbolcu odası :-)
hemen hastaneye git ihtiyacın olmadıgından değil alerji yapmış ilaçlar
Oyyy kurban olsunlar :KK200: inş doğunca da kiskanmaz :)

TuRuNCu TuRuNCu
Sapık doktor vakası senle ilgiliydi dimi canım? bi kaç hafta önce benimde başıma geldi. sırf ondan ötürü erkek doktor tavsiye etmiyorum.. sıkma canını.. bu arada anadolu yakasında bir hastanemiydi? acaba aynı doktormuydu demeden edemedim kendi kendime :sinirli::sinirli::sinirli:

Bana günaydın işte :63: gece 3 te yattım :oha: ayrica orda noruyonuz kısmı da vardı :KK12:
hahahaha tanmam tamam sana günaydın :D her zamanki gibi bebeişler cisiyetleri kontroller felan. sen niye o saatte yattın bak senin bebek de dogunca 3 lerde yatar erkenden kalkarsa görürsün. uyku düzenine dikkat et :)

hahahaha tanmam tamam sana günaydın :KK70: her zamanki gibi bebeişler cisiyetleri kontroller felan. sen niye o saatte yattın bak senin bebek de dogunca 3 lerde yatar erkenden kalkarsa görürsün. uyku düzenine dikkat et :)
Heehhh şöyle :halay:ya uyuyamiyom ben bu ara uyuyamiyom uyku duzenim çok bozuldu

irem4105 irem4105 selam canım
banada tahmin yaparmısın? ben 87 liyim.. eşimden emin değiliz akrabaları 83 lü diyor ama 84 lüyüm diye ısrar ediyoraileside pek bilmiyor sanırım.... her 2 türlüde bakarmısınz? teşekkür ederim :KK19:

Back
X