- 15 Ocak 2014
- 5.956
- 5.137
- 398
Geç döllenme olmuştur canım bence. Benim sat 12 Mayıs Bugün beta 1300 çıktı. Benim 4+4 bugün doktor adetten sonra hemen kalmış olabilirsin diyor. Yarın keseyi vajinal görmek mümkün dedi bakalım. Senin sat a göre daha geç hamile kalmış olabilirsin
Keseyi gördün mü sen canımBenimde 4+2de 1300 dü canm..
Canım ne guzel tutabilenlere imreniyorum ama çalışıyorum malesef sabahtan akşama kadar ayaktayım malesef isim hem beyin hem beden gücü gerektiriyorMerhabalar bende subat annesiyim :) doktora sordum oruç meselesini geç yatıp geç kalkar iftardan sonra bol su içersen tutabilirsin dedi
bende de adet sancısı şeklinde ağrılar sık oluyor, bazen sağ kasığım ağrıyor ama hepsi normalmiş kanama olmadığı müddetçe. inşallah bebişleri görürsek içimiz rahat edecek :)Bende cok fazla su iciyorum aslinda ama hic gecmedi. Slaatalik limonu da deniyim ozman. Birde cok agri giriyo rahmime korkuyorum bisey olucak diye. Doktor normal dedi ama hic bu sekilde agri yasamadigim icin smdiye kadar insan tedirgin oluyo. Bir bebegimi gorsem rahatlicam da
Bu ay ovulasyon testi kullandım 22-23-24 mayısta pozitifti geç yumurtladım galiba bu tarihlerden birinde hamile kaldıysam 4+6 gibi bişey oluyor ama hcg yüksek gibi bilmiyorum hayırlısı olur inşallahGeç döllenme olmuştur canım bence. Benim sat 12 Mayıs Bugün beta 1300 çıktı. Benim 4+4 bugün doktor adetten sonra hemen kalmış olabilirsin diyor. Yarın keseyi vajinal görmek mümkün dedi bakalım. Senin sat a göre daha geç hamile kalmış olabilirsin
inşallah Canim Cok heyecanliyim 5 gün sonra hem ailemi göreceğim hem de bebis büyümüs olur kalp atislarini duyarim.Canım keseyi görmeseydi kan isterdi keseyi gördükten sonra gerek yok ki. Burada iyi bir doktora muayene olursun inşallah. Hem o zamana kadar kalp atışlarını da duymuş olursun.
Aynı zamanlar hamile kalmış olabiliriz canım. Ben ilaç iğne tedavisi görmüştüm bu ay 21 çatlatma iğnesi oldum benim bebiş de 22 23 24 gibi oldu sanırımBu ay ovulasyon testi kullandım 22-23-24 mayısta pozitifti geç yumurtladım galiba bu tarihlerden birinde hamile kaldıysam 4+6 gibi bişey oluyor ama hcg yüksek gibi bilmiyorum hayırlısı olur inşallah
Ben de de var Canim kasik ve bel agrim. Doktorum normal demisti Ama Cok siddetli olursa hastaneye gitmemi söylemisti.Kızlar benim kasıklarda ve göbek çevresinde batma oluyor sizde de var mı?
Benim ilk hamileligimde bulantim olmamisti Cokta rahat gecmisti ilk 3 ay sadece Cok uyuyordum. Bu hamileligimde Basindan beri Agrilarim var halsizlik ve uykusuzluk cabasi. Cok yoruluyorum ondan olabilir diyorum bende.
Bendede cok uyuku ıstegı agrı ve hasızlık cok varBenim ilk hamileligimde bulantim olmamisti Cokta rahat gecmisti ilk 3 ay sadece Cok uyuyordum. Bu hamileligimde Basindan beri Agrilarim var halsizlik ve uykusuzluk cabasi. Cok yoruluyorum ondan olabilir diyorum bende.
Keseyi gördün mü sen canım
Kızlar merhaba inş. Bende aranıza katılmak istiyorum. Bat 4 gün gecikti ama ben geç yumurtladım. Hiçbi sancı ağrı vs. Yok cuma günü gebelik testi yaptım silik çizgi bile yoktu. Şimdide eşim izin vermiyor test yapmama. Bugün tatile geldik dönümce yaparsın diyo. Nasıl dayanacam bilmiyrm. Hiçbi belirti yaşamadan hamile olduğunu öğrenen var mı?
Çok zor çalışan için tabi...Sağlık olsun bende dayanabildigim kadar tutarım diye düşünüyorumCanım ne guzel tutabilenlere imreniyorum ama çalışıyorum malesef sabahtan akşama kadar ayaktayım malesef isim hem beyin hem beden gücü gerektiriyor
İnş. Canım ya çok sağolÇok fazla gaz dışında hiç bir şey yoktu canım dilerim bebegin seninledir
Ole canim hayirlisiyla insallahbende de adet sancısı şeklinde ağrılar sık oluyor, bazen sağ kasığım ağrıyor ama hepsi normalmiş kanama olmadığı müddetçe. inşallah bebişleri görürsek içimiz rahat edecek :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?