- 4 Şubat 2016
- 2.912
- 3.043
- 133
Arada bisey pıt yapiyo gibi sanki ama Dr um bana daha hissedemezsin dedi![]()
Aynen benimki de öyle dedi
Kızlar ya bugune kadar hiç bulantım olmamıştı ama bi haftadır yumurtadan bugunden itibarende sütten tiskiniyorumyerine takviye ne yiyebilirim sizce
Ben de senin gibiyim canım ne süt ne yumurta yiyebiliyorum. Onun için iki kase yoğurt yiyorum. Icıne tuz pul biber nane vs atıp tatlandırabilirsin. Peynir yiyebilirsin farklı çeşitlerini dene mesela ben beyaz peyniri de yiyemiyorum
ama zaten decavit kullanıyorum onda bütün vitaminler var.Bugün gittiğim doktorum da şunu ye bunu ye demek saçma dedi bebek zaten gerekeni senin vücudundan alır dert etme dedi. Bu yediklerin senin için dedi.

Teşekkürler canım bi marangoza sorduk yapmıyorum ben dedi bi kaç yere daha soracağm bakalım bi mağazaya girdim bugün baya güzeldi mobilyası vs ordan alabilirim belki dolabı dört kapılı tek dolap düşünüyorum öyle şimdilik.
Amin inşallah canım hepimiz sağlıkla alalım inşallah
Canım bizim burda bir mobilyacı var normal mağaza ama onların ustası varmış kendi mobilyalarını yaptirdiklari. Istege gore mobilya da yapiyormuş. Arkadaşım onlara yaptiracak. Sen de magazalara bir sor istersen böyle birşey mümkündür belki
imom zaten baya vitaminden zengin bi ilaç