Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de oğlum da yapmıştım... akşam atayım. aslında hiç bir ilgim ve yetenegim yok. hamile iken evde meşgul eden bişi olmuştu. eşimle çok da eğlenmiştik :) ama bunda nasıl olur bilmemnaası şeyler yaptınız resmi yokmu bende yapıcam kafaya koydum
Çok kotu oluyo ya baş ağrısı bide benim migren gibi bi tuttu mu fena oluyorumbende aynıyım dün oğlum ateşlendi gece onu kontrol edeyim derken hepten tükenmiş durumdayım ... şu mide bulantılarım bir geçse rahatlasam...![]()
bana göre kızKizlarrr doktor söylemedi cinsiyeti kesin olsun diye.hadi bi tahminde bulununnn
Kız bütün bebeleri kız yaptın heeebana göre kız
Şuan için doktor kullan demedi ama derse mutlaka bi araştırma yaparım. Ocean da yok sanırım ama domuz jelatini öyle biliyorum.Agır metallerdende arındırilmış olmali canim onada bak bebege asil zararli olan o zaten bide bazilarinda domuz jelatini kullanliyomş diye duymuştum o yuzden solgarin firmasiyla iletisime geçtim sıgır jelatini kullandiklarinı söylediler aklinizda bulunsun buda:)
bana göre kız
ama sorma ben ne yapayım aslında bu sene erkek senesı dıe bılıodum ama sonradan kıza döndu sanıırım :) ben kendı ultrason resmımı beklıom merakla onu tahmin edıcemKız bütün bebeleri kız yaptın heeesana gore komple kız dogurcaz
![]()
Kız kübra ... kızım olsun bir tepsi baklava göndercem sanaherkez erkek diyo sen kız demiştin bana :))
Bakalım hayırlısı ne çıkacak bana ne demistin sen ya da ben sormusmuydum ki sana :) nub teorisi sayfasına göndermiştim ama buraya atmadim resim galiba :) cuma Dr a gitcem bakalım ne dicek bu defa sorcam cinsiyetiama sorma ben ne yapayım aslında bu sene erkek senesı dıe bılıodum ama sonradan kıza döndu sanıırım :) ben kendı ultrason resmımı beklıom merakla onu tahmin edıcem
bende cuma gidicem ama cumartesi nete girerim belki telden girerim size atarım :)Bakalım hayırlısı ne çıkacak bana ne demistin sen ya da ben sormusmuydum ki sana :) nub teorisi sayfasına göndermiştim ama buraya atmadim resim galiba :) cuma Dr a gitcem bakalım ne dicek bu defa sorcam cinsiyeti![]()
Ya benim normalde 16. Hafta kontrolüm özele gidiyorum 20. Hafta da ayrıntılı ultrason varya özel de 300 TL Dr um dışarda da yaptirabilirsin ama 15. Haftada fln bi gorun devlete ona gore gün alırsın dedi eşimin de vardiyesi cuma uyuyo o yüzden gidip bi devlete de kayıt actircam bakalımbende cuma gidicem ama cumartesi nete girerim belki telden girerim size atarım :)
tamam canım inş beklıom baklavayı cıkarsa doktora ne zaman gidicen
kızlar merhaba uzun bir aradan sonra geri geldim evime ve kk ya :) hatırlayan varmı bilmiyorum kanamam oldu dr yine yatacaksın dedi 10 gün yattım şükür durdu kanamam. daha iyiyim şuan. sizler nasılsınız hersey yolundamı
kızlar merhaba uzun bir aradan sonra geri geldim evime ve kk ya :) hatırlayan varmı bilmiyorum kanamam oldu dr yine yatacaksın dedi 10 gün yattım şükür durdu kanamam. daha iyiyim şuan. sizler nasılsınız hersey yolundamı