- 19 Ağustos 2015
- 1.034
- 809
- 73
- 38
Yüklemiştim dur tekrar atayım
Canim sanirim bu kiz:)popoya paralel beyazlik var.Yüklemiştim dur tekrar atayım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yüklemiştim dur tekrar atayım
Canim sanirim bu kiz:)popoya paralel beyazlik var.Yüklemiştim dur tekrar atayım
Bana da 11 ve 12.haftalarda kiza benziyor dedi yuzde 60 kiz. 14. Haftada net bir sey soylerim dedi. Ama ben 18.haftaya kadar gitmeyi dusunmuyorum:)
![]()
![]()
Cinsiyetten anlayanlar bi baksın bakalım :))![]()
Canim bundan bir sey anlamadim ben.o yuzden yorum yapamadim. Daha iyi anlayan vardir belki:) Allah gonlune gore versin insaallah![]()
![]()
Ben de zor tutuyorum kendimi. Esime kalsa bu hafta gidecektik ama ben bekleyelim biraz dedim. 18. Haftada gidersek hem net ogrenebiliriz insaallah hem de detayli ultrasona gireriz. Allah hepimizin gonlune gore versiBir daha ki kontrolüm 1 ay sonra. Gitmezsem çatlarım :)
Heyecan yaptım birden bire bugün :))
Canim bundan bir sey anlamadim ben.o yuzden yorum yapamadim. Daha iyi anlayan vardir belki:) Allah gonlune gore versin insaallah
Ama orda paralel bir sey var klitoris midir bilemedim tabi. Bi tahmin istersen kiz derdim buna.![]()
![]()
Amin ecmain canim.Saol tatlım. Resimler çok net değil gibi.
Rabbim hayırlı evlat nasip eylesin. Sağlıklı sıhhatli inşallah..
İyi iyi sevindim benim de geçen hafta 3 gün önceydi :) sat a gore bugün tam 13 hafta olduk eğer hala ondeyse 13+3 üz cuma devlete gitcem bende bi kayıt actircam 20 .haftada ayrıntılı ultrason u devlette yaptircam bu defa cinsiyeti sorcam hiç sormadim daha :)Loveali geldim canm, bugün ikili teste gittim cinsiyeti söylemedi ama bebiş iyi 8 gün önden büyüyor 7 cm olmuş. Sen nasılsın?
Yaa kim anlıyordu ultrason fotosundan cinsiyet????
Napiyon kız geldinmi![]()
Canim sanirim bu kiz:)popoya paralel beyazlik var.
Maşallah kuzuya. Valla ben de bugün devlete gittim ve çok iyi bi doktordu çift takip yapmaya karar verdim. İzin dönüşü ikili sonuçlarını alıcaz bakalım.İyi iyi sevindim benim de geçen hafta 3 gün önceydi :) sat a gore bugün tam 13 hafta olduk eğer hala ondeyse 13+3 üz cuma devlete gitcem bende bi kayıt actircam 20 .haftada ayrıntılı ultrason u devlette yaptircam bu defa cinsiyeti sorcam hiç sormadim daha :)
Yaaaaa ultrason resimlerinde bile çok datlularkimbilir doğduklarında nasıl olacaklar yaaaa su resimlerde bile sevesim geliyo
tam bi çocuk hastasiyim ben ya
![]()
Bende devlete kayıt actirayim da nolur ne olmaz diye bide özelde 300 diyolar ayrıntılı ultrason için ne gerek var ... Yaa bende video ya almayı dusunuyodum salı günü ama ultrason a girip iyi mi kanama alanı geçmiş mi şu mu bu mu diyene kadar unuttum ama bi daha kine bende video cekcem :)Valla gönlüm kızdan yana, hayırlısı olsun.
Maşallah kuzuya. Valla ben de bugün devlete gittim ve çok iyi bi doktordu çift takip yapmaya karar verdim. İzin dönüşü ikili sonuçlarını alıcaz bakalım.
Ya ne diyosun ben 6 haftalıkken izlemiştim en son, diğer ikisinde acillik olduğumda gördüm 9. Ve 11. Haftada ama resim olarak. Bugün videoya aldım sıpa elini emiyor resmen. Çok değişik hissediyorum gördüğümden beri. Tekrar tekrar videoyu izliyorum
Bnm annemde abimde bnm gibi surunuyomus bende cok rahat gecmis ama abime hamileyken baya bnm gibi surunmus tek fark ben arada kan kusuyorumYok annem rahatmış gebeyken.
Bana denk geldi.
Hayırlısı bakalım..
300₺ verilir mi ya yazık valla. Bi araştır bakalım devletteki doktorları da yine huysuza denk gelmeBende devlete kayıt actirayim da nolur ne olmaz diye bide özelde 300 diyolar ayrıntılı ultrason için ne gerek var ... Yaa bende video ya almayı dusunuyodum salı günü ama ultrason a girip iyi mi kanama alanı geçmiş mi şu mu bu mu diyene kadar unuttum ama bi daha kine bende video cekcem :)
Ayrintiliya herkesi gönderiyolarmiki canim gerek görülen durumlarda gönderiliyo diye biliyorm300₺ verilir mi ya yazık valla. Bi araştır bakalım devletteki doktorları da yine huysuza denk gelme
Devlet de herkese ayrıntılı ultrason yapılıyor mu? Ben hiç duymamıştım. Özele 300-500 arası verip iyi bir perinataloga yaptırmayı düşünüyorumdum.