- 15 Mayıs 2016
- 391
- 739
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yanlis yere yazmisim ahahahaaa cok guldum kendime:))))
kız bizimkiler kızAllah nasip ederse yaparım inşvalla bilmiyom ama bende hiç tatlı şeyler yiyemedim ekşi tuzlu şeyler rahatlatiyo midemi diye o zaman benim de kız
![]()
amınnnnnnİnş canm inş kimse görmesin o kanı![]()
bana kıza benzıyor demişti acaba yarın erkekmı diyecekKızlar çok yorucu bir gün geçirdim. Geçmişi okuyamıyacağım. Umarım her şey yolundadır.
Bugün dr.a gittim. 14 cm olmuş bebişim. Her şey yolunda görünüyor çok şükür.
Cinsiyet için ilk 11.ci haftada kıza benziyor demişti. Şimdi de erkek dedi cinsiyete :)
Yarın farklı bir dr.a gidip tescilletmeden rahatlayamıyacağım galiba :)))
Yanlis yazmisim canim deltakortil:) kortizon oda. Evet ilacli gunler zor gunlerdi ama cok sukur gecti. Bende hayatta agri kesici bile kullanmayan bi insandim. Hayat insanin basina neler getiriyor. Insallah hepimiz bebeklerimizi saglikla hayirla kucagimiza aliriz ve bu sıkıntılı gunleri unutruz.Benzer ilaclar vermisler.dekortil ne ilaci?ben de hibor 0.5lik,coraspirin,decavit,osteocare kullaniyorum suan. Ben de 13. Haftada progestan ve prolutonu biraktim. Aman Allah im 3 gunde bir vuruyordum prolutonu nasil bi aciydi o. Bi de tifo cikmisti bende ieseff kullaniyordum hatirladikca igne vurdugum yerler aviyor gibi.progestani ben de gunde 3 tane aliyordum fitil olarak. Yapis yapis oluyordum. Cok sukur gecti o gunler. Insaallah saglikla aliriz kucagimiza:)
dr a sorsak hurafe der :) kestırın boyatın der kuzum :) ama boyatmam zatende kestrmek şart yaaabanada kestirme dediler iyi değilmiş.. banada batıl gibi geldi canım.. bunuda doktorlara sorsak çokmu ayıp olur![]()
Bursa, akademisyen, yaş 28, %75 erkek dedi doktorumuz ❤❤ bdt 08.02.2017 İnşallah. Teşekkür ederiz eline sağlık şimdiden.Kızlar tablo yapıp en başa ekledim şimdi teker teker bilgileri girmem lazım ama telefondan zor oluyor yrn bilgisayarıdan girer yapmaya başlarım. Bir arkadaş demişti yöneticiler yapıyor diye ama yapmıyormuş. Araştırdım ve buldum.

Sen hangi şehirdesin canimanladım ben de bakarım önce kendi doktorumla sonra tam tarama yapan bir doktora yani trabzona giderim direk oraya gitmeyi düşünüyorum demeyim de kendi doktoruma ayıp olmasın bari zaten burda sizlerin sonuçlarına göre de ne eksik bakılmış anlarız
Kayserideyim canim ben. Mustafa basbuga gidiyorum.kendi muayenehanesine.
Mutlu yıllar canımgünaydııınn kızlarrrrr
bugun benim doğum günüüüümmmm :) geçen sene inş seneye bebişimle girmek nasip olur die dua etmiştim rabbime şükürler olsun nasip ettiii![]()
![]()

günaydııınn kızlarrrrr
bugun benim doğum günüüüümmmm :) geçen sene inş seneye bebişimle girmek nasip olur die dua etmiştim rabbime şükürler olsun nasip ettiii![]()
![]()
günaydııınn kızlarrrrr
![]()