• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Şubat Anneleri

devlet hastanelerinin çoğunda detaylı ultrason yok sanırım bende kadın doğum hastanesine gidiyorum doktorum başka bir hastayı özele yönlendirdi 20. hafta da detaylı ultrason için.. belki üniversite hastanelerinde daha kapsamlı olduğu için orda olabilir ama emin değilim..
Sanırım canım. Benim doktorum da özelde bir perinataloğa yönlendiriyor. 300-400 arası fiyatı. Çok önemli bir muayene olduğu için bebeğimizden önemli değil. Allah sağlıklı haberlerini almayı nasip etsin inşallah.

Sanırım canım. Benim doktorum da özelde bir perinataloğa yönlendiriyor. 300-400 arası fiyatı. Çok önemli bir muayene olduğu için bebeğimizden önemli değil. Allah sağlıklı haberlerini almayı nasip etsin inşallah.
amin canım inşallah:dua: ..Ama bu kadar önemli bir araştırmanın devlette olmaması üzücü yine de anne ve çocuk sağlığı için önemli bir aşama sonuçta ..

Valla saçlarım belimdeydi bu sıcakta ve 2008den beri hiç kestirmeden kırıkları aldırarak emek emek uzatmıştım. Omuzlarda kestiriverdim çok sıcak.

Dığum günün kutlu Mutlu olsun :)

Ya bu vitamin mevzusu benim de aklıma takılıyor dün decavite başladım foliği bıraktım. Acaba diyorum 2 günde 1 mi içsem..

Yani boşu boşuna kendini strese sokmanın gereği yok ben biraz soğukkanlıyım ve her şeyin bilgim dahilinde olmasını seviyorum o yüzden yaptırdım ama senin durumunda olsam sanırım yaptırmazdım

Aaa Kübra mıydı o ben de onu arıyorum :)

@Mavipembe09 canm bende eskiden daha sıktı akıntı şuan çok olmuyor. Olduğunda katı kıvamlı biraz sarımsı topaklanmış böyle bozuk süt gibi. Anlatırken içim kalktı kusura bakma

İçine sinmiyorsa 2-3 günde bir iç kuzum.
Ben hiç kullanmıyorum ve içim rahat ;)

Merhaba değerli anne adayları,

Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında (tıklayın)hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebilceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiyede bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.

Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.

Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 14-02-2017

Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebilceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından (tıklayın) da kendiniz hesaplayabilirsiniz.

Anne adaylarımıza şimdiden bebeklerini sağlıkla kucaklarına almalarını dilerim.

Saygılarımla. Anne Adayları
Anne adıŞehirMeslekYaşCinsiyetBDTBebek İsmi
banuelisKocaeli
N Nehculferadis GaziantepÖğretmen29kız04/02/2017
@seda RizeÖğretmen2822/02/2017
@Fullialein
@Loveali Ankara29
@ivo
@Ecrin ensar bebek_elif
TuRuNCu TuRuNCu Kayseri3101/02/2017
@reyhan91
@maheen Giresun2724/02/2017
yasamakguzel88 yasamakguzel88 İstanbulYönetici28Kız11/02/2017Serra
@minnakzuzu
canım bende ankara 27 yaş,memur bdt:14.02.2017 cinsiyet henüz belli değil ;)

Back
X