- 12 Şubat 2016
- 6.716
- 5.492
- 128
Aynen o tarihte bi git bakalim ona gore yönlendirir zaten tekrarşimdi özeli aradım bı bılgı alıyım die onlarda 20.haftada yapıyoruz dedi ben dr.mun dediği tarihte gıdım bı bakalım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen o tarihte bi git bakalim ona gore yönlendirir zaten tekrarşimdi özeli aradım bı bılgı alıyım die onlarda 20.haftada yapıyoruz dedi ben dr.mun dediği tarihte gıdım bı bakalım
Bende aynı durumdayım. Eşim rahatsız etmemek için koltukta yatıyor. Ben bir yastığı karnıma koyup yatağın her bir köşesini geziyorum.Bende ayniyim yatağın bi baş ucunda bi ayak ucunda elimde yastık dolanıp duruyom![]()
yoğunsun tabi ek olarak bu sorumluluğu aldığın için ayrıca teşekkürler. Ben yakında doktora gidicem o yüzden söylemiştim umarım yanlış anlamadın :) bu arada kolay gelsin hemencecik öğrensin fıstıkBu gidişle öyle olacak:) kızıma tuvalet eğitimi veriyorum bakamıyorum bile buraya.
Bende ayniyim yatağın bi baş ucunda bi ayak ucunda elimde yastık dolanıp duruyom[/QUOTE
İnşallah geçer de güzelce uykumuzu alırız.. Çalışan biri için çok zor çünkü uyku sorunu.. Bu sefer gündüzleri çok uyku bastırıyo![]()
Aynen aynen bende yastık bi kafamın altında bi bacak aramdaBende aynı durumdayım. Eşim rahatsız etmemek için koltukta yatıyor. Ben bir yastığı karnıma koyup yatağın her bir köşesini geziyorum.
Ben de sabah yazmıştım :) demir ve vitamin haplarindan sonra kaşıntı ,morluk ve kızarıklık. Doktora gittim doktor sabah birini akşam diğer ilacı al dedi hangisinin olduğunu tespit et ve onu bırak dedi.Bebege zararı olmuş mudur diye sordum olmaz dedi.Arkadaşlar 2 gündür decavit kullanıyorum.vücudumun bazı bölgelerinde kaşıntı ve kızarıklık oluyo.acaba bu ilaçtan mı oluyor.böyle bişey yaşayan oldumu
Kalbimden geçeni okudun. Ben hafta başından beri aynı ruh halindeyim. Bir de cumartesi kontrolüm var günler geçmek bilmiyor sanki.Bugün günlerden cuma saatlerden de beş olsaydı keşke ve çantamızı alıp eve doğru gitseydik fena mıydı kızlar![]()
hım ben araştırmadım hiç doğum ücretini ne kadar dediler sana ücreti ki, benim özel sağlık sigortam var Allahtan ondan hiç araştırmadım. bende çok memnunumda ayrıntılı olarak soruşturmadım insanlara nasıl falan diye yaşayıp görmek istiyorum çok pimpirikli olmak istemiyorum sanırım:) zaten azıcık inceleyince büyükler hemen bizim zamanımızda diye başlıyor:)Yok canım her şey çok ii volkan bey doktorumda çok ii doğum ücreti biraz fazla geldi bana çok sona kalmadan değiştireyim diyorum o yüzden egepolle yarı yarıya fark var
İstanbulda ki Medical park ta Sezeryan doğum 4.000 TL den aşağı değildir.hım ben araştırmadım hiç doğum ücretini ne kadar dediler sana ücreti ki, benim özel sağlık sigortam var Allahtan ondan hiç araştırmadım. bende çok memnunumda ayrıntılı olarak soruşturmadım insanlara nasıl falan diye yaşayıp görmek istiyorum çok pimpirikli olmak istemiyorum sanırım:) zaten azıcık inceleyince büyükler hemen bizim zamanımızda diye başlıyor:)
ben orda üniversitede memurdum 5 sene yaşadım orda. şimdi gebzeye geldim eş durumundanCanim ben kirklareliliyim. Kirklarelide oturuyorum ama babaeskide calisiyorum. Sen neden burdaydin .
hahahahha Allah ne verdiyse. kız gene senin ki belli degil benim ki yarı kız yarı erkek Allah korusunİşte sorum bu kısım için canım. O yıl ikimize de denk gelmiyor ee ne olacak :)
on numara olurduuuuBugün günlerden cuma saatlerden de beş olsaydı keşke ve çantamızı alıp eve doğru gitseydik fena mıydı kızlar![]()

Kız yok öyle şey olur mu hiç bu zaten kesin dogrudur denilmezki eğlencesine yani .. şöyledir 2017 de kız da erkek olabilir sizinkiYani şimdi Allah korusun 2017 de bizim çocuk olmayacak mı? Anlayan biri aydınlatırsa beni çok sevinirim.
Tamam ikna oldum canım :) :) :) Sağlıklı olsunlar da gerisi önemsiz. Doktorum kıza benzetmişti ama cumartesi çağırdı kesin söyleyebilmek için.Kız yok öyle şey olur mu hiç bu zaten kesin dogrudur denilmezki eğlencesine yani .. şöyledir 2017 de kız da erkek olabilir sizinki