- 25 Haziran 2015
- 966
- 1.322
- 113
maşallah ya ne güzel. ben de sabah 7de kalktığımda nesquik ya da üşenmezsem yumurta yapıp kahvaltımı ediyorum. sonra 10 gibi yatıp öğleden sonra kalkıp 2. kahvaltı ya da yemek yiyorum. iyi ki çalışmıyorum ben bu şekilde çok güzel düzen kurdumBen çok rahat uyuyorum geceleri yanımda eşim olmadığı için mi bilmem. İlk uykuya geçiş anı zor oluyor sadece ama uykudan uyanmiyorum sabah 7 bucukta namaza kadar. o zaman wc ihtiyacını giderip limonlu su ile kan hapini içip bi mandalina yiyip yatıyorum. Ama tabii bi korku oluyor hemen hareketleri dinlemeye çalışıyorum maaşallah ben uyaninca o da hareketleniyor. Öğleci çalıştığım için sabah 10 a 11 E kadar devam ediyorum uyumaya. İnşaallah böyle devam eder gece uykularina doyarim doğuma kadar

geçmiş olsun zamanlı gelir inşallah bebiş canım.Merhabalar. Bende sabah kasılma sebebiyle doktora gittim. Kasılma takibini uzanırken yapmamız gerekiyormuş. Ayakta ya da otururken kasılma takibi yapılmıyormuş. Bende ağrı ve kasılma olmasının nedeni yoğun enfeksiyonmuş bu sebeple erken Doğum riskim var. Takip edileceğim ilk etapta Pazartesi'ye kadar raporluyum. Nstde şükürler olsun ki ağrı sancı çıkmadı. Ağrı olsaydı hastanede yatacaktım
![]()
güle güle kullan canım sadece hastane çıkışı olarak 5 takım aldık biz. bana da az geldi ama tamamlarsın daha vakit var. ben de hepsini döküp bakacağım bu hafta karşılaştırayımKızlar baktım şimdi aldiklarimi yazıyorum... 3 adet iç zıbın, 8 çift çorap, 5 çift eldiven, 1 adet hastane çıkışı, 1 adet slopet ayaksiz tulum, 2 adet ayaklı alt üst takım, 4 adet mama önlügü, 5 çift eldiven, 4 adet şapka, 4 adet kısa kollu çitçitli, 1 adet kisa kollu tsort-ayaksiz alt takım, 1 adet ayaksiz alt üst takım, 2 adet Penye yelek, 2 adet ayaklı tulum, 3 adet ayaklı alt, 3 adet uzun kollu çitçitli, 2 adet Penye battaniye, 2 adet peluş battaniye, 1 adet kafalı havlu, kendim için 1 adet lohusa takımı, 1 adet pijama takımı aldım emzirme sütyeni ve atleti alicam. Eksiklerim neler acaba fikirlerinizi bekliyorum
hoşgeldin aramıza. hiç duymadım canım geçmiş olsun çokArakadaşlar Merhaba.
Allah nasip ederse şubat sonunda kızımız olucak. Gruba ilk kez yazıyorum. 29 haftalık hamileyim VAJİNAL VARİS problemim var sizlerden de yaşayan var mı? Varsa doktoru herhangi bir tedavi uyguladı mı? Hayatımda ilk defa böyle birşey duyuyorum ve yaşıyorum. Üst sol dudakta şişkinlik var ve iç bölgesinde mor bir damar Birde sol kasıkta şişkinlik var o da damar.
aman boşver bak biz burdayızHey wp tayfası hala almadınız beni???