2017 Şubat Anneleri

32 haftalık olduk ama hala isim bulamadık :KK34:
İsim işi zor valla. Biz başından buluştuk daha doğmadan karar vermiştik Ex kocamla
Herkese merhabalar:KK25: Sabah dr ardından alışveriş derken öldüm yorgunluktan yeni girdim eve :KK57: raporumu aldım sonunda 37 ye kadar devm edicem inş. sıpam 2.020 kg 43 cm olmuş her gittiğimde bize bakiyo poz veriyo fotojenik olucak galiba kızım :KK36: alışverişimin bi çoğunu tamamladım sayılır biraz dinleniyim toplamda neler aldığımı yazıcam eksiklerim konusunda bana yardımcı olurmusunuz:KK73:
Maşallah. Kolay gelsin. Turuncu ya sor bu işleri; ))
Su konusunu doktorunla konuştun mu? Neden oluyormuş o gerginlik merak ettim o_O karnını da merak ettim ama takılma sen elaleme herkes bişeyler söylüyor bu karın genişliği konusunda içini ferah tut yine doktorunu dinleneni önericem :) sağlıkla doğsun minikler.
Evet kızdı. Zaten bir aydır çok ıstahsiz dim da. Zorla dedi tamam dedim ama tabi içmedim.

Kızlar merhaba. Uzun zamandır bakamadım. Yazılılar çok yordu beni:KK43: bu hafta rapor aldım hergün toplantı var dayanamam o kadar. Oğluşum uğur getirdi ev aldık bahçeli çok güzel. İnşallah çocuklarımı rahat ortamda büyüteceğim. Mayıs gibi taşınacağız o zaman oda alacağım şimdilik park yatakla idare edeceğiz. Dağıtılacakları, sepeti, yastığı,kapı süsünü aldım. Hastane çantamı hazırladım. Bekliyorum..
Hayırlı olsun eviniz.. rabbim huzurla oturmayı yavrularınızı musmutlu büyütmeyi nasip etsin inşallah.. bebek beraketiylr gelirmiş derler doğruymuş.. ;)

Kızlar bnm karnım çok sert değil bebeğimin hareketleri gayet iyi hissediyrm bazen aya geriniyo heyecanlanıyrm geceleri bende uyuyamıyrm hiç gitmesem 2-3 kere tuvalete kalkıyrm sizde de oluyo mu tuvaletim gelince kızım hemen gitmemi istiyo sürekli tekme atıyo  :KK45: bende haftaya 32. Haftama gircem doktora gitmeyi düşünüyrm
Benim kızım da tuvalartim
Kızlar bnm karnım çok sert değil bebeğimin hareketleri gayet iyi hissediyrm bazen aya geriniyo heyecanlanıyrm geceleri bende uyuyamıyrm hiç gitmesem 2-3 kere tuvalete kalkıyrm sizde de oluyo mu tuvaletim gelince kızım hemen gitmemi istiyo sürekli tekme atıyo  :KK45: bende haftaya 32. Haftama gircem doktora gitmeyi düşünüyrm

Benim kızım da tuvaletim gelince sert sert tekmeliyor kalk gizz der gibi ...Gecede en az üç kez gidiyorum bi da sağa mi yattım sola mi yattım aman sırt üstü dönmüşüm derken üç dört de öyle uyanıyorum işte zaten bakıyorum sabah olmus:uykucu:

Kızlar merhaba. Uzun zamandır bakamadım. Yazılılar çok yordu beni:KK43: bu hafta rapor aldım hergün toplantı var dayanamam o kadar. Oğluşum uğur getirdi ev aldık bahçeli çok güzel. İnşallah çocuklarımı rahat ortamda büyüteceğim. Mayıs gibi taşınacağız o zaman oda alacağım şimdilik park yatakla idare edeceğiz. Dağıtılacakları, sepeti, yastığı,kapı süsünü aldım. Hastane çantamı hazırladım. Bekliyorum..
Hayırlı olsun güle güle oturmayı nasip etsin Allah. hep hayalim bahçeli bir ev ama tabi şartlar el vermiyor maalesef.

Bende yeni gelen müdüre gıcığım adam boş gün mün yok dedi dedim bari öğleden sonramı boşaltın yok dedi gıcık şey :63: okuldaki temizlikçilere kahvaltısını hazırlatıyor beyefendi doğru dürüst okulda görünmüyor bizide 5 gün okulda tutuyor
Oh ne keyifli müdürmüş öyle... Müdürün iyisine denk gelmek çok zor. Benim boş günüm var çok şükür 22 saat dersim 3 saat de destek eğitimi dersim var bepli bi öğrenci ile yine de bi günüm bos. Ama tabii iki gün 7 şer saat ,bi gün 6 bi günde 5 saat ders var arada boşluk yok heo cikis 18:30. zor oluyor genelde yığılıyorum akşam yemeğinden sonra. Kendime gelinceye kadar saat 10u buluyor :işsiz:

Kızlar uyudunuz mu?

Ya ben henüz kızımın kıyafetlerini yıkamadım ve çantamızı hazırlamadım. Odamız 10 gün içerisinde gelecek dolabını kurunca yıkayıp yerleştirmek istiyorum o yüzden bekliyorum. Ama içimde de bi geç kalmışlık hissi var niyeyse. 31. Hafta bitmek üzere. Ben niye böyle hissediyorum ya. Benimle aynı haftalardaki arkadaşlar hazır mı herşeyiniz?

Bi panik oldum ben. Sezeryan olacağı için bi 10 gün de önce geleceğini düşünürsek bebişin, ortalama 50 günüm kaldı..

Heyecan yaptım bak yine şimdi..

Kızlar uyudunuz mu?

Ya ben henüz kızımın kıyafetlerini yıkamadım ve çantamızı hazırlamadım. Odamız 10 gün içerisinde gelecek dolabını kurunca yıkayıp yerleştirmek istiyorum o yüzden bekliyorum. Ama içimde de bi geç kalmışlık hissi var niyeyse. 31. Hafta bitmek üzere. Ben niye böyle hissediyorum ya. Benimle aynı haftalardaki arkadaşlar hazır mı herşeyiniz?

Bi panik oldum ben. Sezeryan olacağı için bi 10 gün de önce geleceğini düşünürsek bebişin, ortalama 50 günüm kaldı..

Heyecan yaptım bak yine şimdi..
Canım bence panik olma bende 30 haftalığım bende hic bişey yapmadım ocagin ortasından sonra hazirlayacagim herseyi

Canım bence panik olma bende 30 haftalığım bende hic bişey yapmadım ocagin ortasından sonra hazirlayacagim herseyi

Ben o kadar bekleyemem ya o_O 10 gün öne alınca Doğum Ocak sonuna geliyo zaten benim. 15 gün kalmış oluyo Ocak ortasında. Ay mümkün değil:KK43: Allah korusun ama erken merken gelir endişesi içindeyim niyeyse.

Bende henüz bişey hazirlamadim daha alinacaklar bitmedi kendime hic bir şey almadim:KK43:

Benim kendime alacağım gecelik sabahlık bi de terlik kaldı. 1 takım pijama emzirme sütyeni vs herşey tamam da. Nerdeyse herşey tamam olmasına rağmen o çantayı hazırlayıp kapatmadıkça içim rahat etmeyecek..

Benim kendime alacağım gecelik sabahlık bi de terlik kaldı. 1 takım pijama emzirme sütyeni vs herşey tamam da. Nerdeyse herşey tamam olmasına rağmen o çantayı hazırlayıp kapatmadıkça içim rahat etmeyecek..
Haklisim benim daha vaktim olmasina ragmen her şey bi an önce hazır olsun istiyorum senin daha az kalmş doguma hazir et bi an önce bebegin n zaman gelicegide belli olmaz sonucta ben önumüzdeki ay tamamlıycam alışverişimi ve çantami

mbg24 mbg24 maheen maheen benim 20ocakta ödev teslimlerim bitiyo şubat başına kadarki o kalan 10 günü gözüme kestirdim bu dediklerinizi yapmak için:)
Ben niye bukadar raatım yawo_O
Gerçi rahat olmasamda netten sipariş vermek dışında çıkıp alacak vaktim henüz olmadı, İnşallah hayırlısıyla zamanında gelir bebeğim....

Bana çıtçıtların sayısı çok az geldi canım.. alta kısa kollu üste uzun kollu giydirirsen 4 çıtçıtlı bi gün ancak idare eder bence..
çitçitli yine aliyim ben ozaman birde uzun kollu daha mı kullanışlı olur acaba

o kadar çok dedim ki yenidoğan fazla almayalım diye. kafasına göre gidip alan bir annem var. bıraktım ben de ucunu:) bence de bir çoğu hemen küçülecek, ki bebiş şimdiden 2cm uzunmuş. neyse öbür bebişe saklarım diyorum ben de:kahve:
senin annen diğer anneler gibi düşünmüyo cnm sende hepsini saklarsın artık yapacak bişey yok

Çevredekiler hep bişey diyo zaten. Fazla alma derler sayı vermezler. Kendileri 7 taneyle mi büyütmüş acaba. Bence aldığın kıyafet çeşitlerinin her birinden bi kaç tane daha al en az. Emzirme örtüsü alt açma örtüsü oda termometresi ateşölçer geldi aklıma burda olmayan, arkadaşların da söylemediği.
bi dahaki sefere tek gidicem cnm artık gerçekten insanlar çok müdahele ediyo eve geliyorum hala doğru düzgün kıyafeti yok bebeğin diyorum kendime kızıyorum bu sefer tşk ederim eksiklerimi bi an once tamamlarim inş.

tamam işte 5. haftanın bitimi mi oluyor yani
Şu şekilde aciklamaya calisayim p.tesi 32+0 di haftaya p.tesi 33+0 şeklinde hesaplayarak 9 ocak p.tesi 37+0 oluyor ve izin baslangiciniz 9 ocak oluyor diye hesapladılar. Dolu dolu 5 hafta oluyor evet ama 5 hafta + 6 gün çalışmıyorsunuz yani. Takvimi elimize aldık öle hesapladık :)

Back
X