2017 Şubat Anneleri

Canım normal üye ol o yönlendiriyor kategoriler var bir sürü ne almak istediğine karsr ver aynı ürünün birçok fiyatı oluyor onları sırala bide yorumları en çok beğenilenlere dikkat et o kadsr sipariş içinde satın alma işlemime başlaıdktan sonra yönlendiriyor zaten
Peki normal kartla mi alisveris yapiosun yoksa sanal kart mi kullaniosun? Bi de ne kadar sürede eline ulasiyor?

Kızlar uyudunuz mu?

Ya ben henüz kızımın kıyafetlerini yıkamadım ve çantamızı hazırlamadım. Odamız 10 gün içerisinde gelecek dolabını kurunca yıkayıp yerleştirmek istiyorum o yüzden bekliyorum. Ama içimde de bi geç kalmışlık hissi var niyeyse. 31. Hafta bitmek üzere. Ben niye böyle hissediyorum ya. Benimle aynı haftalardaki arkadaşlar hazır mı herşeyiniz?

Bi panik oldum ben. Sezeryan olacağı için bi 10 gün de önce geleceğini düşünürsek bebişin, ortalama 50 günüm kaldı..

Heyecan yaptım bak yine şimdi..
ben hazırladım ama herşeyi yukamadım daha erken diye sadece çantaya koyacaklarım hazır. Hemen hallolur bugün yıkasan hazırlarsın hiç kafana takma

kızlar hediyelik neler yaptrdınız ya çok kararsızım kapı süsü yastık yok lohusa tacı ..
ben hediye için emzik kokulu taş düşündüm
40 mevlüdü içinde minik kadife yasin kitabı
sizlerde söylerseniz fikir olur

Eklentiler

• 12717170_356723974451740_8066906180187310743_n.webp
    12717170_356723974451740_8066906180187310743_n.webp
    26,7 KB · Görüntüleme: 76
  • Adsız.webp
    Adsız.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 72
Canım Çin yağı satılıyor eczanelerde Benim yıllardır vazgeçilmezimdir tavsiye ederim kulak arkama ve şakaklarıma birazcık sürüp ovalıyoum ağrım çoksa ense köküme sürer karanlık sessiz bir odaya geçerim bi süre sonra bişeyim kalmaz

Bi tarifim daha var bunu da gebeliğin bulantılı geçen ilk döneminde keşfettim Çin yağının esansı midemi bulandırıyordu ne yazık ki :KK43:

İki tane makyaj pamuğuna limon kolonyası döküp üzerine karabiber ekiyor sonra da şakaklarıma koyup pamukları ardından baş örtüsüyle sıkıca bağlıyordum başımı bu işlemde baya bi idare etti beni :)
Allah şifa versin en sevmediğim ağrıdır o dişten sonra.
Ne guzel bilgiler vermissin sagol canim kolonyali olani uygulayacagim .yoksa basimi duvarlara vurasim geliyor.Allah k imseye vermesin

37.haftaya kadar çalışmak istiyordum ama artık çok zorlanıyorum vicdanında rahat değil 2 aylık bebeği bırakıp işe gideceğim ama böyle de zor oluyor artık çok kararsızım

kızlar hediyelik neler yaptrdınız ya çok kararsızım kapı süsü yastık yok lohusa tacı ..
ben hediye için emzik kokulu taş düşündüm
40 mevlüdü içinde minik kadife yasin kitabı
sizlerde söylerseniz fikir olur
Yaw çok guzelmis.nerden buldun. Ben iki oglumda bisiklet içinde şeker yaptırdım. Bunda farklı birsey yapayım diyorum. Kararsız kaldım.

İsim işi zor valla. Biz başından buluştuk daha doğmadan karar vermiştik Ex kocamla

Maşallah. Kolay gelsin. Turuncu ya sor bu işleri; ))

Evet kızdı. Zaten bir aydır çok ıstahsiz dim da. Zorla dedi tamam dedim ama tabi içmedim.
İçeceğin suyun içine meyve parçaları mı atsan? İçmen şart biliyorsun zaten vücutta sinyal veriyormuş o baş ağrısının sebebi susuzluk aman diyim,bende kendini zorla dicem madem bi sorun da Yok :)

iç iç havuçta ye bebeğin suyunu artırır en azından.

Üsttekinin hayırlı dileği için bir Ayetel Kürsi ❤

Tünaydın kızlar yukarıdaki yazıyı arama butonuna yazıp bu konuyu bulabilirsiniz malum gebelerin duası kabul olur denilir,dualaşılan bi konu isteyen bi baksın derim :KK56:

Back
X