- 1 Ekim 2016
- 209
- 118
- 18
- 33
Dene canım çok şey var ateş ölçerle kamera aldık biz ateşölçer geldi çok güzel ama kamera gelmediAnladm cnm bi deniyim bakim bn de![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dene canım çok şey var ateş ölçerle kamera aldık biz ateşölçer geldi çok güzel ama kamera gelmediAnladm cnm bi deniyim bakim bn de![]()
Göğüs pompam geldi :))
Bi müddet inceledikten ve kendimi inek gibi hissettikten sonra, listede onun da üstünü çizebilirim artık :)))
Bakalım bizimki ne zaman dönücek basının aşağıda olduğunu sen hissediyomusun peki cnmBugün ögrendim başi aşagida dedi degişmezse inşallah pozisyonu iyi gibi duruyo normal dogum için
Ya doktorlar pek dikkate almıyor sen gidip kan veriyorsun bir şey eksik çıkıyor öyle farkediyorlar benim tsh düşüklüğü tesadüfen kan verdiğimde ortaya çıktı onun için kendi vitamin ve minerallerine baktır hemen sonraki gün sonuç çıkıyor ona göre doktora gittiğinde sonucunu götür yazsınAynen her Gun yogurt yiyemiyorum Ben o yuzden ikisini de icmeliyim bence doktor kontrolume iki hafta var simdilik iceyim fazla vitamin goz cikarmaz di mi![]()
Selam herkese
2 gündür çok yoğun çalıştım sonra eşim almaya geldi eve ve dışarıda yiyelim dedi. Tam siteden çıktık ergenin biri mesajlaşarak yürürken önümüze atladı, allahtan hızlanmamıştık ama tabi tak diye vurunca benim yüreğim ağzıma geldi elim ayağım kesildi karnım kasılıyor hala.
Biraz yatıp uyuyayım kendime gelirim belki
Öpüyorum
Alıntı yapmıştım ama hiç halim Yok yazacak kusura bakmayın
Kızlar siz nasıl yatıyorsunuzsağa sola döndükçe tekme yiyorum . Tavana bakmaktan sıkıldım ve böyle uykum gelmiyor
![]()
Göğüs pompam geldi :))
Bi müddet inceledikten ve kendimi inek gibi hissettikten sonra, listede onun da üstünü çizebilirim artık :)))
Selam herkese
2 gündür çok yoğun çalıştım sonra eşim almaya geldi eve ve dışarıda yiyelim dedi. Tam siteden çıktık ergenin biri mesajlaşarak yürürken önümüze atladı, allahtan hızlanmamıştık ama tabi tak diye vurunca benim yüreğim ağzıma geldi elim ayağım kesildi karnım kasılıyor hala.
Biraz yatıp uyuyayım kendime gelirim belki
Öpüyorum
Alıntı yapmıştım ama hiç halim Yok yazacak kusura bakmayın
Hareketlerinden hissedebiliyorum tekmeleri sag karin boşlugumda zaten ayaklari oldugu belli vuruşlarindan tekme oldugunu anliyorm alt bölgedeki hareketler daha farkli daha vakit var döner seninkide insllhBakalım bizimki ne zaman dönücek basının aşağıda olduğunu sen hissediyomusun peki cnm
Ben halen çoğu zaman yüzüstü yatarken görüyorum kendimi sola yatmaya çalışıyorum ama pek mümkün olmuyor zaten artık eski rahatlık yok gece tuvaletti uykuya dalmaydı derken sabahın köründe işe giderken görüyorum kendimiKızlar siz nasıl yatıyorsunuzsağa sola döndükçe tekme yiyorum . Tavana bakmaktan sıkıldım ve böyle uykum gelmiyor
![]()
Evet dediğin gibi ayaklarının yukarıda vurduğu ayırt ediliyor hatta ben geçen gün farklı bir ağrı ve sancı hissettim sonra yukarıda tekmeler başladı sanırım o gün döndü :))Hareketlerinden hissedebiliyorum tekmeleri sag karin boşlugumda zaten ayaklari oldugu belli vuruşlarindan tekme oldugunu anliyorm alt bölgedeki hareketler daha farkli daha vakit var döner seninkide insllh
Aynı şeyleri çoğunlukla bende hissediyorum..hormonlardan yani..ama şu hiç değişmeyecek çocuğunla ilgili kimse yorum yapmasın isteğiYa ben iyice insanlara tahammülsüz oldum ya. Normalde takılmadığım herşeye takılıyorum. İnsanlar yanlış bişey yapmasa da ben gıcık olacak kafaya takacak bişey buluyorum. Sonra da niye bu kadar kafaya takıp yok yere kızımı da strese sokuyorum deyip daha çok kafaya takıyorum.
Hamileliğimde insan istemez oldum. Kimseyi görmeyeyim böylece kimsenin de söylediğine yaptığına kafam takılmasın diyorum uzak duruyorum. Ama tamamen de soyutlayamıyosun kendini. Eşimden başkasını görmek başkasıyla konuşmak dahi istemiyorum. Kendi annemle bile.
Hamileliğimle, çocuğumla, benimle ilgili kimse yorum yapmasın herkes işine baksın istiyorum. En sevdiğim insanlardan uzaklaştım soğudum resmen.
Akşam akşam yine insan gördüm iki laf ettim sinirlerim bozuldu ondan yazdım bunları da .. hep böyle mi kalacağım acaba..
Yoruldum..
merhaba arkadaşlar,
bir süredir giremedim foruma seyahatlerden ötürü.. hem otobüs hem uçak seyahatleri yapmak durumunda kaldım bu süreçte ve çok kötü etkiledi beni.. sizide bilgilendirmek istedim.. ben bu derece bir etki yaratacağını bilmiyordum..
tüm vücudumda ödem oluştu. doktor bu kadar ödemi ancak son haftada beklediklerini söyledi.. ayaklarım öyle çok şiştiki üzerlerine basınca canım acıyor ayaklarım agrıyor.. ellerimde şiş ve parmak eklemlerim ağrıyor..yumruk şeklinde kapamakta zorlanıyorum.. yapabildiğimde ise kalbim avuçlarımda atıyor gibi hissediyorum güm güm.. uyandığımda birkaç dakika boyunca ciddi anlamda uyuşmuş oluyor.. örneğin telefonu tutmaya çalıştığımda elimde güç olmuyor tamamen uyuşuk oluyor.. sonra yavaş yavaş karıncalanmaya dönüşüyor ve açılıyor..
yani kısacası demem o ki siz siz olun bu haftalarda asla kendinizi böyle maceralara atmayın.. bebeğin alışverişlerinide bu haftalara bırakmıştım ama şimdi nasıl gidip bakıcam bilmiyorum.. burdan mutfaga zor yürüyorum ayaklarımın agrısından.. üstelik doktora yapıyorum ve tez izleme raporumu sunmak için bir seyahat daha yapmam gerekiyor önümüzdeki hafta..ne yapıcam bilemiyorum bu şekilde devam edecek galiba bundan sonra..
bir önerisi olan var mı?
ben de bir türlü rahat pozisyon bulamadım kendime. sağa dönüyorum olmuyor sola dönüyorum olmuyor. her ikisinde de bebek tekmeye başlıyor. haliyle uyumak da zorlaşıyor. sırt üstü ben rahat edemiyorum. uykusuzluk tak edene kadar böylr devam ediyor çoğu kez. son 1 ayı düşünemiyorumKızlar siz nasıl yatıyorsunuzsağa sola döndükçe tekme yiyorum . Tavana bakmaktan sıkıldım ve böyle uykum gelmiyor
![]()
Aynı şeyleri çoğunlukla bende hissediyorum..hormonlardan yani..ama şu hiç değişmeyecek çocuğunla ilgili kimse yorum yapmasın isteği
Evet dediğin gibi ayaklarının yukarıda vurduğu ayırt ediliyor hatta ben geçen gün farklı bir ağrı ve sancı hissettim sonra yukarıda tekmeler başladı sanırım o gün döndü :))
Ya ben iyice insanlara tahammülsüz oldum ya. Normalde takılmadığım herşeye takılıyorum. İnsanlar yanlış bişey yapmasa da ben gıcık olacak kafaya takacak bişey buluyorum. Sonra da niye bu kadar kafaya takıp yok yere kızımı da strese sokuyorum deyip daha çok kafaya takıyorum.
Hamileliğimde insan istemez oldum. Kimseyi görmeyeyim böylece kimsenin de söylediğine yaptığına kafam takılmasın diyorum uzak duruyorum. Ama tamamen de soyutlayamıyosun kendini. Eşimden başkasını görmek başkasıyla konuşmak dahi istemiyorum. Kendi annemle bile.
Hamileliğimle, çocuğumla, benimle ilgili kimse yorum yapmasın herkes işine baksın istiyorum. En sevdiğim insanlardan uzaklaştım soğudum resmen.
Akşam akşam yine insan gördüm iki laf ettim sinirlerim bozuldu ondan yazdım bunları da .. hep böyle mi kalacağım acaba..
Yoruldum..
valla canım ben burda bir çok kişinin yaşadığı hormanel sıkıntıları yaşamadım doğrusu. o anlamda çok iyi bir süreç geçiriyorum. o yüzden senin gibi hissedenleri görünce kendimi çok şanslı hissediyorum.