2017 Şubat Anneleri

Ben halen çoğu zaman yüzüstü yatarken görüyorum kendimi sola yatmaya çalışıyorum ama pek mümkün olmuyor zaten artık eski rahatlık yok gece tuvaletti uykuya dalmaydı derken sabahın köründe işe giderken görüyorum kendimi

Yüzüstü müü:KK57:
Ben sırtüstü bile uyyamıyom karnım kocaman oldu belime baskı yapıyo.
Sağa da nedense yatamıyom 10 dakkadan sonra rahatsız ediyo.
Oyüzden fix soluma yatıyom.
Uyku sersemi pozisyonum değişince de ağrı oluyo uyandığımda.
aah ah döne döne yatmayı özledim :KK51:

mbg24 mbg24 yalnız değilsin bende kaynanamı düşündükçe sinirlerim bozuluyor.çünkü bir kere arayip sormadı canın bişey istiyormu demedi. Genç daha 50 yaşında 2 ay evvel geldi evimde kavga çıkardı şimdide diyorum doğurunca gelecek yüzsüz yüzsüz evimde oturacak. Hormonlar bir yere kadar insan hamileyken bir tas su vereni unutmuyor.
Bu arada bunu söylemek için gelmiştim e-bebekte indirim var kızlar haberiniz olsun

Sola yatınca bacağım ağrıyor sağa yatınca midem yanıyor sırt üstü yatınca nefes alamıyorum ama dün baya uyumuşum kendime geldim biraz

Günaydın arkadaşlar.Oda takımı alan arkadaşlar hangi markayı aldınız ne kadara mal oldu bende düşünüyorum fikir verirseniz çok sevinirim aklımda hiçbirşey yok çok geciktim mi.

Gule gule kullannn:) Ben de alacagim ama esim habire ne gerek var diyor: :KK70: ahhh ahhh

Canım çalışıyo musun bilmiyorum ama çalışana şart.
Evde olsam belki bende almazdım da şimdi malum işteyken bakıcı stokladığım sütleri verir diye düşündüm.
Tabi inşallah okadar sütüm olur :))
Benim eşim de gerek yok diyordu, ücretsiz izin kullanmam belki direk işe başlarım ozaman 5.aydan itibaren lazım olcak hayatım dedim, gözünde dolarlar çıktı hemen kabul etti :)

Selam herkese
2 gündür çok yoğun çalıştım sonra eşim almaya geldi eve ve dışarıda yiyelim dedi. Tam siteden çıktık ergenin biri mesajlaşarak yürürken önümüze atladı, allahtan hızlanmamıştık ama tabi tak diye vurunca benim yüreğim ağzıma geldi elim ayağım kesildi karnım kasılıyor hala.
Biraz yatıp uyuyayım kendime gelirim belki
Öpüyorum
Alıntı yapmıştım ama hiç halim Yok yazacak kusura bakmayın

Çok geçmiş olsun.
Dinlen boşver.
Biz buralardayız :)

Ya ben iyice insanlara tahammülsüz oldum ya. Normalde takılmadığım herşeye takılıyorum. İnsanlar yanlış bişey yapmasa da ben gıcık olacak kafaya takacak bişey buluyorum. Sonra da niye bu kadar kafaya takıp yok yere kızımı da strese sokuyorum deyip daha çok kafaya takıyorum.

Hamileliğimde insan istemez oldum. Kimseyi görmeyeyim böylece kimsenin de söylediğine yaptığına kafam takılmasın diyorum uzak duruyorum. Ama tamamen de soyutlayamıyosun kendini. Eşimden başkasını görmek başkasıyla konuşmak dahi istemiyorum. Kendi annemle bile.

Hamileliğimle, çocuğumla, benimle ilgili kimse yorum yapmasın herkes işine baksın istiyorum. En sevdiğim insanlardan uzaklaştım soğudum resmen.

Akşam akşam yine insan gördüm iki laf ettim sinirlerim bozuldu ondan yazdım bunları da .. hep böyle mi kalacağım acaba..

Yoruldum..
Benim ilk 4 ay öyleydi.
Çok fena sinir krizleri yaşıyodum anlık.
Bi kaç aydır duruldum çok şükür.
Allah bidaha yaşatmasın o günleri diye dua ediyorum.

valla canım ben burda bir çok kişinin yaşadığı hormanel sıkıntıları yaşamadım doğrusu. o anlamda çok iyi bir süreç geçiriyorum. o yüzden senin gibi hissedenleri görünce kendimi çok şanslı hissediyorum.

Ay maşallah..
Deme heryerde nazar olur ;)
Benim hormonlar çok pis etkilemişti beni ilk aylar.
Sürekli kavga modundaydık eşimle.
Etkilenmemek harika bişey olsa gerek

mbg24 mbg24 yalnız değilsin bende kaynanamı düşündükçe sinirlerim bozuluyor.çünkü bir kere arayip sormadı canın bişey istiyormu demedi. Genç daha 50 yaşında 2 ay evvel geldi evimde kavga çıkardı şimdide diyorum doğurunca gelecek yüzsüz yüzsüz evimde oturacak. Hormonlar bir yere kadar insan hamileyken bir tas su vereni unutmuyor.
Bu arada bunu söylemek için gelmiştim e-bebekte indirim var kızlar haberiniz olsun

Canım zararları dokunmasın da hayırları şurda dursun.
Kimseden zerre beklentim kalmadı benim, yeterki ara bozmasınlar.
Eşin yardımcı oluyosa kafi, boşver ailesini, evin dışında neticede.

Pamuk olunca daha sağlıklı olur diye onu tercih ettim ben

Aldığın modeli paylaşır mısın canım?
Ben de alcam da bu aralar.
Pamuk visko arasında kaldım.
Çoğunluk pamuk önerdi.

Ooyyyy beliiiiimmm
Popoooommm
Kemiklerimmm
Aayyy çok kötüü bir geceydii yaaa :KK61:
Günaydınlar herkese :uykucu:

Selam herkese
2 gündür çok yoğun çalıştım sonra eşim almaya geldi eve ve dışarıda yiyelim dedi. Tam siteden çıktık ergenin biri mesajlaşarak yürürken önümüze atladı, allahtan hızlanmamıştık ama tabi tak diye vurunca benim yüreğim ağzıma geldi elim ayağım kesildi karnım kasılıyor hala.
Öpüyorum

Çok geçmiş olsun canım
Verilmiş sadakanız varmış.

Kızlar siz nasıl yatıyorsunuz :KK43: sağa sola döndükçe tekme yiyorum . Tavana bakmaktan sıkıldım ve böyle uykum gelmiyor :KK43::bicak:

O tekmeledikce ben geri tekmeliyorum :confused:
Şaka bir yana ,hangi tarafta daha az rahatsız ediyorsa o tarafa dönüyorum çünkü sırt üstü yatamıyorum.
Çok rahatsız ederse elimle çekilsin diye biraz itiyorum ,bir müddet sonra da uykuya geçiyorum zaten :ıslık:

Ya ben iyice insanlara tahammülsüz oldum ya. Normalde takılmadığım herşeye takılıyorum. İnsanlar yanlış bişey yapmasa da ben gıcık olacak kafaya takacak bişey buluyorum. Sonra da niye bu kadar kafaya takıp yok yere kızımı da strese sokuyorum deyip daha çok kafaya takıyorum.

Hamileliğimde insan istemez oldum. Kimseyi görmeyeyim böylece kimsenin de söylediğine yaptığına kafam takılmasın diyorum uzak duruyorum. Ama tamamen de soyutlayamıyosun kendini. Eşimden başkasını görmek başkasıyla konuşmak dahi istemiyorum. Kendi annemle bile.

Hamileliğimle, çocuğumla, benimle ilgili kimse yorum yapmasın herkes işine baksın istiyorum. En sevdiğim insanlardan uzaklaştım soğudum resmen.

Akşam akşam yine insan gördüm iki laf ettim sinirlerim bozuldu ondan yazdım bunları da .. hep böyle mi kalacağım acaba..

Yoruldum..

O zaman yandık desene.. en sinirimi bozan da o.. iyi ya da kötü kimse yorum yapmasın onunla ilgili istiyorum. Hatta daha doğmadan onu kıskanıyorum desem.. mesela sezeryan olacağım, daha şimdiden benden başkasının onunla ilgilenme ihtimali beni deli ediyor. Ben ameliyatliyken illaki birileri ya altını değişecek ya üstünü değişecek falan ya acayip sinirim bozuluyo. Kimse dokunmasın o bana alışmadan..

Yedim galiba kafayı.. hadi hayırlısı.. bi ben miyim böyle hisseden acaba ..

iyi geceler kızlar. emzirme sütyeni vs ile ilgili soru sormuştum kimse görmemiş herhalde

Kuzum bu kadar stres iyi değil.
Rahatlamaya çalış.
İlk hamileliğimde tıpkı bu anlattığın şekildeydim ve doğumdan sonra çok zor günler geçirdim.
Gerginlik ve stresten sütüm olmadı,her söylenene taktığım için sürekli ağlama modundaydım..
Bebeğin her şeyini kendim yapmak istedim , başkasına bırakıp dinlenmeyi kabul etmediğim için ilk 48 saatim sıfır uyku ile geçti.
Belki biraz gevşeyip rahat olsaydım daha çabuk gelirdi sütüm.
Daha az takıntılı olsaydım hem oğlumu emzirebilirdim hem de ilk günlerimi kendime zehir etmezdim..
Benden sadece arkadaş tavsiyesi.
İlk günler her türlü yardımı değerlendir.
Sana yardımcı olanlara teşekkür et.
Her fırsatta ılık bir duş alıp uyu ,dinlen..
Sakın gereksiz yere kıskançlıklar yapma.
Kim ne yaparsa yapsın ,o bebeğin annesi sensin. Sen mutlu ve huzurlu oldukça bebeğin de sana da çabuk alışıp aranızdaki bağ da daha kuvvetli olacaktır..
Mutlaka dikkate al bu tavsiyelerimi :KK19:

Yüzüstü müü:KK57:
Ben sırtüstü bile uyyamıyom karnım kocaman oldu belime baskı yapıyo.
Sağa da nedense yatamıyom 10 dakkadan sonra rahatsız ediyo.
Oyüzden fix soluma yatıyom.
Uyku sersemi pozisyonum değişince de ağrı oluyo uyandığımda.
aah ah döne döne yatmayı özledim :KK51:

Benim de karnım kocaman olmuşş.
Sevgili kocam dün itiraf etti:KK67:
Hem kocamanmış ,hem her an patlayacak gibiymişş ,hem top gibi yuvarlak değilde sağ dan soldan çok dağınık mış :KK62:
Bi de sırıtıyor bunları söylerken :duduk:
Aldım oğullarımı yanıma ,şutladım onu yataktan.
Gitsin koca göbeğim yerine kanepeye sarılsın :kahve:

Gunaydin hanimlar.
Kac gundur sadece okuyabiliyorum. yazamadim bir turlu.
Ev tasima derdindeyiz. kis gunu deli gibi ciktim evimden. zaten cok zor ismis. :temizlik::mad:

Allah kolaylık versin ben kendimi odadan odaya taşıyamıyorum sen ev taşıyosun hayal bile edemedim şu halimle.. dikkat et çok..

TuRuNCu TuRuNCu Doğumdan sonra kendimi gördüğüm resmî anlatmışsın birebir:) bunu yaşamış biri olarak söylediklerin de çok önemli benim için.. ama bu kafayı değiştirmek için ne yapabilirim onu bilmiyorum. Rahat olmayı çok istiyorum. Huzur istiyorum. Sanırım tek yapabileceğim şu kalan 50 günde kendime sürekli bunu telkin etmek..

-insanlar düşmanın değil
-insanlar sana ve bebeğine yardımcı olmak istiyor
-onun annesi sensin bu birkaç gün geçince bir ömür herşeyiyle zaten sen ilgileneceksin

Sürekli bunları kendime söylesem işe yarar mı acaba:) umut güzel şey:)

Selam herkese
Öpüyorum
Geçmiş olsun Rabbim beterinden korusun

Canım çalışıyo musun bilmiyorum ama çalışana şart.
Evde olsam belki bende almazdım da şimdi malum işteyken bakıcı stokladığım sütleri verir diye düşündüm.
Tabi inşallah okadar sütüm olur :))
Benim eşim de gerek yok diyordu, ücretsiz izin kullanmam belki direk işe başlarım ozaman 5.aydan itibaren lazım olcak hayatım dedim, gözünde dolarlar çıktı hemen kabul etti :)

Çok geçmiş olsun.
Dinlen boşver.
Biz buralardayız :)

Benim ilk 4 ay öyleydi.
Çok fena sinir krizleri yaşıyodum anlık.
Bi kaç aydır duruldum çok şükür.
Allah bidaha yaşatmasın o günleri diye dua ediyorum.

Ay maşallah..
Deme heryerde nazar olur :KK66:
Benim hormonlar çok pis etkilemişti beni ilk aylar.
Sürekli kavga modundaydık eşimle.
Etkilenmemek harika bişey olsa gerek

Canım zararları dokunmasın da hayırları şurda dursun.
Kimseden zerre beklentim kalmadı benim, yeterki ara bozmasınlar.
Eşin yardımcı oluyosa kafi, boşver ailesini, evin dışında neticede.

Aldığın modeli paylaşır mısın canım?
Ben de alcam da bu aralar.
Pamuk visko arasında kaldım.
Çoğunluk pamuk önerdi.
Budur

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 44
TuRuNCu TuRuNCu Doğumdan sonra kendimi gördüğüm resmî anlatmışsın birebir:) bunu yaşamış biri olarak söylediklerin de çok önemli benim için.. ama bu kafayı değiştirmek için ne yapabilirim onu bilmiyorum. Rahat olmayı çok istiyorum. Huzur istiyorum. Sanırım tek yapabileceğim şu kalan 50 günde kendime sürekli bunu telkin etmek..

-insanlar düşmanın değil
-insanlar sana ve bebeğine yardımcı olmak istiyor
-onun annesi sensin bu birkaç gün geçince bir ömür herşeyiyle zaten sen ilgileneceksin

Sürekli bunları kendime söylesem işe yarar mı acaba:) umut güzel şey:)
İlk Bebek olunca doğumdan sonraki tecrübesizlik beni korkutuyor her kafadan bir ses çıkacak diye kimse olmasın istiyorum özellikle eşimin ailesi beni çok geriyor her görüştüğümüzde söylediklerini takmayacağım pozitif olacağım diyorum ama ağızlarını açınca sinir oluyorum yaşayıp göreceğiz artık

Kızlar iyi de bu Yatak işi için diyorum yukarı basamaktayken visco yatağın kalınlığı da iyi oluyor. Bu orta sertlik yataklarda yükseklik nasıl oluyor. Benim normalde var ama ben de bilmiyordum cehalet iste şimdi yeniden alayım diyorum hangisini seçeceğimi de bilmiyorum. Seçen arkadaşlar el atsalar bari.
canım ben yataşın yatağını aldım. ilk bilmem kaç ay bir yüzünü kullanıyorsun sonra da diğer yüzünü kullanıyorsun. içime de sindi. babymall de 250 tl 50 lira da hediye çeki var. isterseniz bi bakın.:KK66:

mbg24 mbg24 bu hamileliğimde bende öyleyim. Kimseyi görmesim yok. Konuşmak bile istemiyorum.

Normale dönücez inşallah dimi:) öyle umuyorum..

İlk Bebek olunca doğumdan sonraki tecrübesizlik beni korkutuyor her kafadan bir ses çıkacak diye kimse olmasın istiyorum özellikle eşimin ailesi beni çok geriyor her görüştüğümüzde söylediklerini takmayacağım pozitif olacağım diyorum ama ağızlarını açınca sinir oluyorum yaşayıp göreceğiz artık

Ben kendi annem bile memleketten gelmesin istiyorum o derece:) hormon denen şeyin insanı bu hale getireceğini asla tahmin edemezdim..

Back
X