günaydın herkeseee
sabah bankanın araması yüzüden uyandım yoksa ne güzel 11 e kadar yatacaktım

nedense geceleri uyuyamıyorum bir wc bir su içme derken ama gündüz bunlar daha az oluyor. sabahları rahat uyuyorum o da malum çalışınca ele geçmiyor

acayip bir kuruluk başladı bende bütün vücudum gerim gerim geriliyor kel kel olmuş derim böyle

sürekli kaşınıyorum. havalardan mıdır acaba?
sağol canım gideyim de yaptırayım bakalım.

ebe zaten baya ilgili benim sürekli gel tahlil yapalım diyor
yalnız değilsin canım.

ben de kendi ailemden değil de eşimin ailesinden yana korkuyorum. zırt pırt kucaklarına alacaklar kaynım ve kp sigara içiyor kokularından ben bile yaklaşamıyorum miniğimi ellemesinler istiyorum.

ayrıca kv de normalde çok hoşlandığım biri olmadığı için onun da bana bakmasını ilgilenmesini istemiyorum

Allahım iyi ki annem var diyip dua ediyorum habire

insanın etrafında yardım edecek kişilerin olması çok güzel ama umarım herkes bize karşı anlayışlı olur. hislerimi her zaman dile getirmeye çalışıyorum sinirlendiğimde ya da birşey istemediğimde açık açık söylüyorum. beni çok rahatlatıyor sen de içinde tutma derim. daha da büyüyor içimizde söyle karşı taraf düşünsün
aynı benim kız

aynen canım insan yapılanı unutmuyor. bizimkiler de evlenirken hiçbir şey yapmadılar maddi anlamda çok zorlandık kimse necisiniz demedi şimdi de ne kv ne kp çocuğuma bir çöp almadılar sonra da vay torunum dicekler o zaman da ben sevdirmem çocuğumu

canım geç kalmış sayılmazsın ama alacağın mağazayla konuş stokta yoksa gelmesi 1 ayı alır demişti aldığımız yer bize. biz bütün markaları satan bir mağaza var ordan pierre cardin almıştık yatak+dolap+büyüyen beşik+uyku seti 2500 e geldi. ama tam oda fiyatları genelde 2000 ve 3500 arası değişiyor. ben çekmecelik almadım odamda yer yok diye. orta kalite ürünler vardı mesela babi diye bir markanın 2000 tl bütün oda artı sepet beşik hediyeli mesela. ama mobilyanın heryeri suntaydı.
aynen çalışıyorum yarım gün ama olsun gerekli birşey bence de.... 3 ay falan evde olcam sanırım sonrasında şart.... inşallah sütümüz olur da sağar veririz :)