2017 Şubat Anneleri

Merhabalar arkadaşlar, kızımla bizde 30 haftayı bitirdik. Bebeğim 1800 gr ve 40 cm olmuş bende toplamd 2,7 kilo ile devam ediyorum yola. Henüz bende eksiklerimi tamamlayamadım umarım bebeğim vaktini bekler. Genel olarak bel ve sırt ağrılarım, masa başı çalıştığım için normaldir sanıyorum olması da ama ciddi rahatsızlık vermiyor şükür. magnezyum vermemişti doktorum; aşağı yukarı haftada 1 kere filan bacaklarıma kramp giriyor. Dayanmaya çalışıyorum. Uyku problemimiz yok diyebiliriz pozisyonu yakalayabildiğimde hemen uyuyorum ve gece hiç uyanmıyorum 6-6.30 a kadar. zaten çalıştığım için benim ideal saatim bu :) Hazırlıklarınızı ve heyecanlarınızı takip ediyorum ama yazmak konusunda yetişemiyorum vakit bulamıyorum. Eşinin ailesinden yana sıkıntı yaşayan arkadaşlarıma sabır diliyorum, sadece bebeğinizi ve eşinizi umursayın gerisini çokta düşünmemeye çalışın. İnşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz yavrularımıza
maşallah bebeğine :)

Eğer sona bırakırsan onu almayı deneyip sana haber verrim canım doğum sonrası.
Malum benim doğum şimdilik daha erken görünüyo.
Ona göre alırsın.
Ama sen bilirsin gecikmeyim diyosan eğer.

Bilemiyorum cnm büyük ihtimalle alırım gibi görünüyor ama yine de kullanınca bilgi verebilirsen sevinirim :)

kızlar bu bebiş bni korkutuyor bazen öyle bi hareketler yapıo tekmeleri göbeğime yakın hisediyorum aşağıya inmişmi yanmı duruyor ne yapıo bu cocuk diyorum acaba pozisyonu iyi dğeilmi düşün dur.. sizinde böyle oluyormu

Ben şahinlerden almayı düşünüyorum hem fiyatı uygun hemde çok rahatmış çevremden böyle yorumlar aldım,görerek almak istiyorsanda dagiyi öneririm ama iki katı fiyatı şahinlere göre.

Bende şahinlerden aldım. Hatta eminönünden aldım 12,5 TL'ye. Gayet güzeller İnşallah rahat ederim :)

Bende şahinlerden aldım. Hatta eminönünden aldım 12,5 TL'ye. Gayet güzeller İnşallah rahat ederim :)
Enee :)))
sitesinde 25₺ filan baya uyguna almışsın bende yarın bi pasajları gezicem inşallah rastlarım,güle güle kullan :)

Gerçi sütyen mi aldın atlet mi? Ben atlet fiyatlarını biliyorum foto atar mısın?

Enee :)))
sitesinde 25₺ filan baya uyguna almışsın bende yarın bi pasajları gezicem inşallah rastlarım,güle güle kullan :)

Gerçi sütyen mi aldın atlet mi? Ben atlet fiyatlarını biliyorum foto atar mısın?

Yok cacım ben emirme südyeni aldım ama atletide vardı ben almak istemedim. Eğer eminönüne gideceksen kürkçü handan aldım ben. Çok uygundu fiyatı gerçekten. Şuan atamam işteyim ama akşam atarım resmini

eminönünde nerden aldın cnm bide bezmi aldığın?

Kürkçü hanın içinden aldım. İçeri girdiğin zaman sağdan ilerlediğinde 2 tane yan yana dükkan var bebek eşyalrı satıyor.İlk dükkandan aldım ben hatta pijama takımınıda ordan aldım aynısını burda kızlar 149 almıştı ben 100 almıştım ordan.

Kürkçü hanın içinden aldım. İçeri girdiğin zaman sağdan ilerlediğinde 2 tane yan yana dükkan var bebek eşyalrı satıyor.İlk dükkandan aldım ben hatta pijama takımınıda ordan aldım aynısını burda kızlar 149 almıştı ben 100 almıştım ordan.
cok teşekkür ederim geçen gün gittim kürkçühana ama kayınpederim yanımda olduğu için bakamadım çamaşır falan yarın tekrar gidicem lohusa takımı bide pijama takımı almıştım onları değiştiricem bakıcam mutlaka yarın dediğin yere

TuRuNCu TuRuNCu Doğumdan sonra kendimi gördüğüm resmî anlatmışsın birebir:) bunu yaşamış biri olarak söylediklerin de çok önemli benim için.. ama bu kafayı değiştirmek için ne yapabilirim onu bilmiyorum. Rahat olmayı çok istiyorum. Huzur istiyorum. Sanırım tek yapabileceğim şu kalan 50 günde kendime sürekli bunu telkin etmek..

-insanlar düşmanın değil
-insanlar sana ve bebeğine yardımcı olmak istiyor
-onun annesi sensin bu birkaç gün geçince bir ömür herşeyiyle zaten sen ilgileneceksin

Sürekli bunları kendime söylesem işe yarar mı acaba:) umut güzel şey:)

Canım gerçekten çok zor günler geçirdim ve bunun bedelini yavruma anne sütü veremiyerek ödedim.
Günde 1-2 öğün anne sütü ,5-6 öğün mama ile büyüdü.
Zaten 1 ay zor emzirdim.Süt az olduğu için hiç emmek istemedi.Mecburen 6 ay boyunca göğüs ucları yara içinde sağdım.
En sonunda göğüs ucunda yırtılma oldu ve bıraktım...
Ben yaşadım sizler yaşamayın..
Rahat olmaya çalışın. Zaten lohusa psikolojisi çok berbat ,üstüne bi de sizin gerginliğiniz eklenirse içinden çıkılmaz bir hal alıyor.
Tevekkül ve sabır diyorum yani :KK66:

kızlar bu bebiş bni korkutuyor bazen öyle bi hareketler yapıo tekmeleri göbeğime yakın hisediyorum aşağıya inmişmi yanmı duruyor ne yapıo bu cocuk diyorum acaba pozisyonu iyi dğeilmi düşün dur.. sizinde böyle oluyormu

Son 1 haftadır hareketleri çok değişti ve canımı yakıyor benim de.
Büyüdükce daha kuvvetli baskı yapıyorlar

Jokerin kampanyasi varmis Ankara ve Bursadaki arkadaşlar ilgilenirsiniz belki;)

Eklentiler

• Screenshot_2016-12-09-15-13-27.webp
    Screenshot_2016-12-09-15-13-27.webp
    30,2 KB · Görüntüleme: 62
Kızıma isim konusunda hala karar veremedik. Kızlar isimlerin gerçek anlamlarını veren güzel bir site var mı bildiğiniz ? 31 Aralığa kadar karar vermek istiyoruz. Ben modern isimler seviyorum eşim de klasik isim seviyor ve tek isim olsun istiyor ,bu yüzden de hala karar veremedik...:olamaz::mad:

Kızıma isim konusunda hala karar veremedik. Kızlar isimlerin gerçek anlamlarını veren güzel bir site var mı bildiğiniz ? 31 Aralığa kadar karar vermek istiyoruz. Ben modern isimler seviyorum eşim de klasik isim seviyor ve tek isim olsun istiyor ,bu yüzden de hala karar veremedik...:olamaz::mad:
TDK'nın isimler sözlüğü var

Hipp in mamalarıyla ilgili duyduğum ve okuduğum şok edici olumsuz yorumlardan sonra marka olarak direk gözümden düştüğü için şampuanına da diğer ürünlerine de hiç sıcak bakamıyorum malesef.
Ay canım ne duydun ya çok merak ettim.
Yatak konusunda daha öncede düşündüğüm gibi Pukka Home Bambo yatak tercih edicem sanirim kizlar bi inceleyin isterseniz sizde sertligi ve kalinligi aradigim gibi hemde organik olduğu yaziyo :KK66:
Nerden aldın canim
merhaba arkadaşlar,

bir süredir giremedim foruma seyahatlerden ötürü.. hem otobüs hem uçak seyahatleri yapmak durumunda kaldım bu süreçte ve çok kötü etkiledi beni.. sizide bilgilendirmek istedim.. ben bu derece bir etki yaratacağını bilmiyordum..
tüm vücudumda ödem oluştu. doktor bu kadar ödemi ancak son haftada beklediklerini söyledi.. ayaklarım öyle çok şiştiki üzerlerine basınca canım acıyor ayaklarım agrıyor.. ellerimde şiş ve parmak eklemlerim ağrıyor..yumruk şeklinde kapamakta zorlanıyorum.. yapabildiğimde ise kalbim avuçlarımda atıyor gibi hissediyorum güm güm.. uyandığımda birkaç dakika boyunca ciddi anlamda uyuşmuş oluyor.. örneğin telefonu tutmaya çalıştığımda elimde güç olmuyor tamamen uyuşuk oluyor.. sonra yavaş yavaş karıncalanmaya dönüşüyor ve açılıyor..

yani kısacası demem o ki siz siz olun bu haftalarda asla kendinizi böyle maceralara atmayın.. bebeğin alışverişlerinide bu haftalara bırakmıştım ama şimdi nasıl gidip bakıcam bilmiyorum.. burdan mutfaga zor yürüyorum ayaklarımın agrısından.. üstelik doktora yapıyorum ve tez izleme raporumu sunmak için bir seyahat daha yapmam gerekiyor önümüzdeki hafta..:KK43: ne yapıcam bilemiyorum bu şekilde devam edecek galiba bundan sonra..:KK61:bir önerisi olan var mı?
Dikkat et canim. İdrarda proteine baktılar mi. Ben de ilk doğumda 23 Kilo ödem topladım. Bir haftada o kadar kilo verdim düşün yani.
Selam herkese
2 gündür çok yoğun çalıştım sonra eşim almaya geldi eve ve dışarıda yiyelim dedi. Tam siteden çıktık ergenin biri mesajlaşarak yürürken önümüze atladı, allahtan hızlanmamıştık ama tabi tak diye vurunca benim yüreğim ağzıma geldi elim ayağım kesildi karnım kasılıyor hala.
Biraz yatıp uyuyayım kendime gelirim belki
Öpüyorum
Alıntı yapmıştım ama hiç halim Yok yazacak kusura bakmayın
Geçmiş olsun canım. Dinlen sen kıyamam ya üzüldüm simdi
O zaman yandık desene.. en sinirimi bozan da o.. iyi ya da kötü kimse yorum yapmasın onunla ilgili istiyorum. Hatta daha doğmadan onu kıskanıyorum desem.. mesela sezeryan olacağım, daha şimdiden benden başkasının onunla ilgilenme ihtimali beni deli ediyor. Ben ameliyatliyken illaki birileri ya altını değişecek ya üstünü değişecek falan ya acayip sinirim bozuluyo. Kimse dokunmasın o bana alışmadan..

Yedim galiba kafayı.. hadi hayırlısı.. bi ben miyim böyle hisseden acaba ..
Valla canım 4.5 yaşında oğlum ben bazen ağlıyorum inan. Bu böyle gider ysni
@mbg24 yalnız değilsin bende kaynanamı düşündükçe sinirlerim bozuluyor.çünkü bir kere arayip sormadı canın bişey istiyormu demedi. Genç daha 50 yaşında 2 ay evvel geldi evimde kavga çıkardı şimdide diyorum doğurunca gelecek yüzsüz yüzsüz evimde oturacak. Hormonlar bir yere kadar insan hamileyken bir tas su vereni unutmuyor.
Bu arada bunu söylemek için gelmiştim e-bebekte indirim var kızlar haberiniz olsun
Aynı kaynanam. Ve dé oturur diyeyim ama bence takma çocuklar büyüyünce o ayrımı çok güzel yapıyorlar. Senin mesafemi çocuk da anlıyorlar.
TuRuNCu TuRuNCu Doğumdan sonra kendimi gördüğüm resmî anlatmışsın birebir:) bunu yaşamış biri olarak söylediklerin de çok önemli benim için.. ama bu kafayı değiştirmek için ne yapabilirim onu bilmiyorum. Rahat olmayı çok istiyorum. Huzur istiyorum. Sanırım tek yapabileceğim şu kalan 50 günde kendime sürekli bunu telkin etmek..

-insanlar düşmanın değil
-insanlar sana ve bebeğine yardımcı olmak istiyor
-onun annesi sensin bu birkaç gün geçince bir ömür herşeyiyle zaten sen ilgileneceksin

Sürekli bunları kendime söylesem işe yarar mı acaba:) umut güzel şey:)
Canim sakin ol hersey geçiyor olan sütüne oluyor.takma sadece bebeğine odaklandı bol bol foto çek. Çok sıkılınca dışarı çık. En güzel anlar.dün oğlumun küçüklü fotolarinizi videolarını izledim.tek bir şeye üzüldüm o da başka şeylere takılıp o anları yaşayamadim.
Sanırım grupta en ince ekonomik hesap yapanlardan biriyim :)))
Herşeyi didik didik araştırmadan almıyom.
Çingen ruhlu ivo :)))
Ay bana da öğret bunu ya.ben de hiç bilmem ekonomi islerini ama öğrenmem lazım.

Back
X