Ben de kesinlikle senin gibiyim. Kimse karısmasın. Ben fikir danısırsam soylesinler. Sadece ben bakayım ogluma. Hic yanımdan ayırmayayım.. Ama kayınvalidem de heyecanla dogmasını bekliyor, o bakacakmıs., baskasına gerek yokmus. Ben zaten 1yasına kadar kendim bakacagım dedim bir kez laf arasında, bozuldu uzuldu.. Niyetim uzmek degildi ama Ben bakıcam ben bakıcam deyince bilsin diye soyledim.. Arada esime de soyluyorum ki sonradan nerden cıktı bu demesin. Cunku annesi herseyimize karısıyor ve kdi istdigi olana kadar da ısrar ediyor. Iyı niyetli ama cok mudahaleci. O yuzden mumkun oldugunca cocugumu kendim buyutmek istiyorum, belli bir yastan sonra da krese gitsin diyorum. Bakalım neler olacak ileriki zamanlarda..
Beurer ft90 aldım. Daha önceden de bebek tartımız vardı beurer.. İyi marka oldugunu dusndugum için de yine beurer aldım. Gittigidiyordan, 120tlye, medisanayla yaklasık aynı fiyatlarda..
"Bilge"ye ne dersiniz? Kendi ismim diye demiyorum ama bence guzel isim :)
Maalesef calısabilir alınca tekrar istirahat raporu alamıyoruz, keske olsaydı ama mumkun degil. Ama kuruma gore izin kullanabilirsin belki, sormak lazım calıstıgınız kuruma. Benim calıstıgım kurum kullanamazsın dedi ama bir arkadasımın kurumu izin kullandırdı..
Sırtustu yada saga yatmak bebege giden kan akımını azalttıgı için onerilmiyormus, sola yatmak önemliymiş..
Canım nasıl yatıcam ben ayaktamı uyuyacağım :) şaka bi yanada tekmelemesi rahatsız oluyor anlamına gelmiyormu? ayy vicdan yaparım ben

bilemedim şimdi nasıl yapıcam?