Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
haa sis dağımin ordasin memleketimiz...eğer bingol de varsa orda da vardır ama doktor uyguluyor ve kesin sonuç veren bişey doktorlar tıbbi malzeme satan yerlerden bulabiliyormus.bence bi sor yoksa da hafta sonu tedarik ederler en azından.bi testlerden birini yaptirmadim in sürece için rahat etmeyecek söyleyeyim çünkü kurt düştü bi kereCanm hiç oyle bi testten bahsetmedi dr giresundayim ben ve hiç sanmiyorum burda oldugunuda o testin o kadar gelişmiş degil burdaki saglik kurumlari malesef özele gidiyorm ben ama ordada oldugunu sanmiyorm dr da hic bahseedi bundan![]()
kahvaltımı da erken yapıyorum ama buyumuyor kılo almıyor nedenseTeşekkür ederiz teyzeler![]()
şahinler duymadım canım fiyatlar nasıl? benim beğendiğim 2li 149du. indirim var ama emzirme sütyenine gelmemişBen şahinlerden almayı düşünüyorum hem fiyatı uygun hemde çok rahatmış çevremden böyle yorumlar aldım,görerek almak istiyorsanda dagiyi öneririm ama iki katı fiyatı şahinlere göre.
Aa tamam canm şimdi hatirladim senle konuşmuştuk ben o pedlerden aradm bulamadim eczanalerde sanada söylemiştim hatta onlardan al diye hatirladim şimdi.şu anda takipteyim akinti dahi yok şdiye kadar peki sen naptin ne dedi dr nolucakmiş peki??haa sis dağımin ordasin memleketimiz...eğer bingol de varsa orda da vardır ama doktor uyguluyor ve kesin sonuç veren bişey doktorlar tıbbi malzeme satan yerlerden bulabiliyormus.bence bi sor yoksa da hafta sonu tedarik ederler en azından.bi testlerden birini yaptirmadim in sürece için rahat etmeyecek söyleyeyim çünkü kurt düştü bi kere
hangi marka aldınız öneri için sormuştum canımNeydi soru canım?
Senin nasil olmuştu devamli bi ıslaklikmi vardi?maheen siz bile alabilirsiniz tıbbi malz ofislerinden doktoruna götürürsün o da uygular.yarin açık olur hem pazara kalmaz.
Öyle canım sağlıklı olsunlar da gerisi boş aslında. ilkinde normal doğum yapmıştım bunda da öyle istiyorum sezeryandan korkuyorum ama kısmet tabi inşallah dönerlercanım ben de otuzu bitiriyorum benim de dönmedi doktor bana da vakit var dedi kismetse bir iki haftaya dönerler insallah...keşke tek derdimiz bu olsun sıkma tatlı canini
yok yok bu dediğim ped değil ped o anda olursa sonuç veriyor ama dediğim amnisure testi geçmişe yönelik sonuç veren bi test yani bu hafta içi olmuş olsa bile onu test edebiliyor.ve guvenilirligi çok yüksek. pedi önermedi doktorum bana çünkü o anda gelmiş ama şimdi gelmiyor olabilir güvenilir bulmuyorum dedi.Aa tamam canm şimdi hatirladim senle konuşmuştuk ben o pedlerden aradm bulamadim eczanalerde sanada söylemiştim hatta onlardan al diye hatirladim şimdi.şu anda takipteyim akinti dahi yok şdiye kadar peki sen naptin ne dedi dr nolucakmiş peki??
benim 32 bitti hala dönmediÖyle canım sağlıklı olsunlar da gerisi boş aslında. ilkinde normal doğum yapmıştım bunda da öyle istiyorum sezeryandan korkuyorum ama kısmet tabi inşallah dönerler
inşallah canım inşallah ama bebeklerimiz sağlıkla vakti zamanında gelsinler de ben sezeyan a da raziyimÖyle canım sağlıklı olsunlar da gerisi boş aslında. ilkinde normal doğum yapmıştım bunda da öyle istiyorum sezeryandan korkuyorum ama kısmet tabi inşallah dönerler
kızlar anne yanı beşiğimiz geldi kurduk. yatağımın yanında duruyor öyle izliyorum sabah akşam![]()
Bana 1 numara 1 paket al asla stok yapma hem alerji riski hemde kilolu doğma yahut doğsa da erkenden kilo alinca kullanamama olasılığın var 1 tane 1, 1 tane 2 al dedilerKizlar iki paket 1 beden bez alsam cok mu yoksa birini 2 beden mi alsam? Birini prima premium care birini de can bebe alip deniycem. Toplam 168 adet bez oluo.
Bana 1 numara 1 paket al asla stok yapma hem alerji riski hemde kilolu doğma yahut doğsa da erkenden kilo alinca kullanamama olasılığın var 1 tane 1, 1 tane 2 al dediler