- 24 Ekim 2016
- 267
- 168
- 53
- 33
prego cosmos aldım ben yummy modeli de hoş bir göz at istersen tavsiye ederimArkadaşlar aranızda park yatak alan var mı? Hangi marka tavsiye edersiniz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
prego cosmos aldım ben yummy modeli de hoş bir göz at istersen tavsiye ederimArkadaşlar aranızda park yatak alan var mı? Hangi marka tavsiye edersiniz?
canim senin tsh dusuktu herhalde... evet benimde dusmus ve tuhaf bir mide bulantisi yasiyorum... zaten halsizlik cabasi... bebegime bisey olmasinda ben raziyim herseye... ben doktora dedim dusuk olunca bebege bisey olurmu olur tabi dedi dahiliyeye gonderdi... nefret ettim doktorlardan .. gitsem noolcakki sanki son 1 ay kalmis... 3 lu ve 4 lu testlerde bisey cikmamisti sukurler olsunki ... rabbime emanet.. gercekten devletteki doktorlardan ve omasa basinda oturup barkod cikaran hatunlardan nefret ediyorum... aldiklari para helal degil %85 inin... hepsi manyak... gecen gun gittim kafam bi dunya olmus barkod cikaran gerizekaliya diyorumki gin verebiliyosun lutfedip cevap verdi ocak 10 zaten siksam 10 gun sonra dogurcam ... ama bi cevap verisi var bi kedi bulup suratinin ortasina tirmik arttirmak geldi icimden odadan cikiyom hanim hanim kapiyi kapat dedi banaki ben onu dovmeyi dusunuyom bide kapi kapatcam inadina araladim donsun gotu manyagin... kaldirsin kicini kapatsin kapiyi.... ayyyy ben nekadar sinirliyim boyle yaaa .. ama yemin ederim butun manyaklar beni buluyo....Bana ilaç yazmadı ama kontrol altında sürekli düşme eğiliminde olursa başlarız dedi düşük olunca anneyi yipratiyor deniyor bebeğe zararı olmasında![]()
Ben telsiz konusunda weewell wma450 düşünüyorum bakalım. Yorumlar iyiydi geneldeKızlar donence ve Bebek telsızı alan yada araştırma yapan var mı acaba?
Kızlar donence ve Bebek telsızı alan yada araştırma yapan var mı acaba?
Joker de mbp33 motorola 499 dan 299 a dusmus sız fıyat olarak ne kadara almıstınız donence de fısher düşünüyordum ama tıny love muzıklerı daha iyi dıye yorumlar gordum sızde mı o sebeple tercıh ettınızben dönenceyi tiny love sihirli dönence, telsizi de motorola mbp36s aldım. aslında bizim ev çok küçük, 2+1 ev, telsiz lazım değildi bence ama yazın izinli olacağım ve yazlıkta kalacağım, orası da 3 katlı ve genelde bahçede oluyoruz, o yüzden lazım olacak diye düşündük, indirimi denk gelince aldık. evde denediğimiz kadarıyla görüntü ve ses kalitesi çok iyi, parazit yapmıyor, tavsiye üzerine almıştım zaten, memnunum diyebilirim düşünürseniz.
Eki Görüntüle 1923438 Eki Görüntüle 1923437
Kızlar bunlar da benim aldıklarım çok fazla kiyafet filan almadım kızıma oğlum dan kalanlarla idare edecek bir kaç tane dışarda giymesi için aldım okadar
Ama kendime birşeyler aldım beğenecek misiniz bilmiyorum
İyi geceler herkese.. az önce aralık annelerine baktım ne güzel heyecanlar yaşanıyor. .biz de öyle oluruz inşallahpazartesi beşik siparişi vereceğiz hayırlısıyla ama henüz bebek arabasi almadık ve araştırmadik.hemen kullanılıyor mu acaba ? doğumdan sonra alsam olmaz mı? şimdi alırsam ucz bise almam gerekecek tüm masraflar üst üste geldi
. bu arada benim karnım baya baya büyüdü bıkac günde eskisi kadar iştahım kalmadı. bebeğim de sığınamiyor sanki dalgalanır duruyor içeride
![]()
Kesinlikle evetMerhaba kızlar Doğum sonrası korse kullanmayı düşünüyor musunuz hangi markaları öneriyorsunuz
Acil değilse yılbaşı indirimini bekle derimEksiklerimi hepsiburada dan sepete ekledim. 500 liralık masraf çıktı iyi mi
-bebek telsizi
-bebek bezi
-bebek bakım örtüsü
-bebek kulak çubuğu
-bebek tırnak makası
-bebek emzirme önlüğü
-bebek ıslak mendili 12li
-bebek silikon kaşık
-dalan roxy deterjan
-avent emzik
-avent tekli biberon
-burun aspiratörü
-göğüs pedi
-göğüs kremi
-göğüs kalkanı
-hastane için ped
Var mı unuttuğum bir şeyler ?![]()
Pijama altın çok güzellllKızlar buda 2 gün önceki göbüşüm![]()
Güle güle kullansın çok güzelteyzeler bu da benim oglusumun kapi süsü nasil olmus
prego cosmos aldım ben yummy modeli de hoş bir göz at istersen tavsiye ederim
çok güzeller, güle güle kullansın miniş:)Eki Görüntüle 1923676 Eki Görüntüle 1923677 Eki Görüntüle 1923679 Eki Görüntüle 1923680 Eki Görüntüle 1923682 Eki Görüntüle 1923683 şimdiye kadar aldıklarım bunlar kızlar
inşallah sağlıcaklaçok güzeller, güle güle kullansın miniş:)
çok şükür diyelimmKızlar nasılsınız![]()
Joker de mbp33 motorola 499 dan 299 a dusmus sız fıyat olarak ne kadara almıstınız donence de fısher düşünüyordum ama tıny love muzıklerı daha iyi dıye yorumlar gordum sızde mı o sebeple tercıh ettınız
Kızlar çok moralim bozuldu ya..bebeğe hicbir şey ormemistim geçen hafta burda attığınız kenarı düğmeli örgü battaniye vardı ya ondan örmeye başladım hevesle..bugün öğrendim ki gorumcem aynısının aynı renginden örmüşokuldan gelip hevesle alıyordum elime karnıma tutup seviyordum ama şimdi tüm hevesim kacti
![]()
Cok tesekkur ederım kararsızlıgım gıttı sayenızdebizimki mbp36s modeli, indirimde 599a düşmüştü ama bi gece tesadüfen hepsiburada'da sepette ekstra %20 indirim dek geldi o sayede 480'e aldık. tiny love dönenceyi de aynı gece ekstra indirimli almıştık o da 167 liraya gelmiş şimdi baktım sipariş geçmişinden. ben de fisher price ve tiny love arasında kalmıştım, youtube'den ürün videolarını açtık, ikisini de çekip koyanlar olmuş siz de bakabilirsiniz, eşim fisher price'ın sesine sinir oldu:) tiny love'ın daha çok müziği var, bi de zamanla sadece abajur, sadece projeksiyon, gece lambası gibi parçalara ayırıp kullanılabildiğinden daha uzun kullanırız diye umduk, indirim de denk gelince ikisinin fiyatı aynı gibi oldu aldık gitti. tavsiyem arada hepsiburada'yı yoklayın, kampanyalar sayfasında geçici olarak bazı satıcıların ürünlerinde ekstra sepet indirimi oluyor denk getirirseniz çok uyguna geliyor pahalı şeyler.