Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyyy ben senin hıçkırığını yerimm yeriiimmmm
Yavrum yaaaa...
Acebaağğ suda yaşadığı için mi böyle iki de bi hıçkırık tutuyoki..
Hıçkırırkenki görüntüsünü bile hayal etmek çok hooooşşş![]()
Ben 4. Aydan sonra başladım boyamaya kuaförde organik boya yapıyorum ikidirArkadaşlar size birşey danışacağım benim saçlarım çok beyaz ve hamilelik sürecinde boyamadım doğuma az kalan günlerde boyamak istiyorum önerebileceğiniz tamamen bitkisel bir boya varmı. bu konuda hiç bilgim yok hep normal boyalar kullanıyordum önceden.tşk.
Valla ben o lafa aldırmıyorum kızlar Çünkü kişi yeterki herşeyi yapabilecek gücü olsun eğilip kallabilsin yatabilsin yiyebilsin icebilsin gezebilsin kısıtlı olmasın hayatı dimi herşeyin üstesinden gelir Bi kadın Bu hamileliğin üstesinden gelinebiliyorsa Başka söze gerek yok o kadar söylüyorum :)bunu hep diyorlar hamilelik ne ki doğunca görceksin vs. ben de duymak istemiyorum böyle şeyler![]()
Bende e ya çok çok sabırsızlanıyorum o gün gelsin gün sayıyorum Deli gibiZaman bir an önce geçsin hayal etmekten öteye gidelim istiyorum yaaabu ara çok sabırsızlanıyorum. Kocaman hareketlerini karnımda görünce içimde baya kocaman bi bebek var diyorum şaşkın şaşkın.. insan hala inanamıyor..
bazilarini kücük alsan daha iyi olur canim cunku 3-6ayi dogunca hemen giyemez dahaBende 4 tane uzun 5 tane yarm kollu var yetermi acaba subat sonu olabilir doğumum bide ben 3 6 ay aldım bazı giysilerini ilk 3 ay hiçmi giydiremem acaba onları çokmu büyük gelir![]()
Dedim ya anca korkutup soğutsunlar. Evleneceğim zamanda ohoo evlilik kolaymı diyorlardı. Doğum çocuk vs duymak istemiyorum valla bende artık,etraf bilmiş dolubunu hep diyorlar hamilelik ne ki doğunca görceksin vs. ben de duymak istemiyorum böyle şeyler![]()
Bende öyle diyorum bebeğim hıçkırınca:)) kuzuuum yerim ya poposunuAyyyy ben senin hıçkırığını yerimm yeriiimmmm
Yavrum yaaaa...
Acebaağğ suda yaşadığı için mi böyle iki de bi hıçkırık tutuyoki..
Hıçkırırkenki görüntüsünü bile hayal etmek çok hooooşşş![]()
Òyle canım ònemli olan sağlıkla kucağîmıza almamızinşallah canım inşallah ama bebeklerimiz sağlıkla vakti zamanında gelsinler de ben sezeyan a da raziyim
İnşallah döner canımbenim 32 bitti hala dönmedi10 gün sonra kontrolüm var inşallah döner
Merhabalar bende 30+4 gunluk hamisim subat 15dogum isalah kizlar alisverisimi yaptim fakat bebek arabasina bi turlu karar veremedim travel sisytem almak istiyorum sizler aldiniz mi bebek arabanizi
bunu hep diyorlar hamilelik ne ki doğunca görceksin vs. ben de duymak istemiyorum böyle şeyler![]()
Keşke insanlar boş boş konuşmasa! Ay resmen hamileliğimde insanlardan soğudum.
Dedim ya anca korkutup soğutsunlar. Evleneceğim zamanda ohoo evlilik kolaymı diyorlardı. Doğum çocuk vs duymak istemiyorum valla bende artık,etraf bilmiş dolu
Sabah 4 ten beri uyanigim ve hala neden uyuyamiyorum acaba
evet canım onu bana da dediler. çocuk biraz uzaklaştırıyor sağlam değilse ilişki sinirler dayanmıyor diyorlar. eşime şimdiden dedim bak uykusuzluk alışma evresi vs gergin ve tahammülsüz olabilirim tamam mı beni idare et diyeBen baston model almayi düşünüyorum.
Travel sistemin ağır olduğunu duydum çoğu kişiden.
Bi de üstüne bebeğin ağırlığı, zor olabilir.
Bence her zaman öncelik anneye kolaylık olanı, bebek iki türlü de rahat eder sanki farketmez...
İy lohusalıkta sıkıntı çekince ararım seni, kına yakarsın, diyesim geliyo böyle tiplere.
Hayır yani sanki ben zorlandım sen de zorlan temennisi gibi bişey.
Hakkaten kolay bi lohusalık atlatsan da derler ki "büyüdükçe sıkıntısı artıyo"..
İnsan şom ağızlı olmayagörsün...
Ya boş konuşmak olsa sadece.
Ben kelimelerin gücüne çok inanırım.
Güzel konuş, güzel şeyleri çağır demi.
Ne geçiyo eline korkutunca.
Bana da narin bi bünyem olduğu için ablam "senin hamileliğin çok zor geçer kesin, ben bile zorlandıysam seni düşünemiyom" demişti.
Ben de kızdım "Ağzını hayra açsan keşke, Allah isterse kolaylaştırır, niye korkutuyon durduk yere" dedim.
Normalde iyi anlaşırız da biraz patavatsız işte.
Şükürki bulantı dönemim dışında gayet iyi geçiyo, hiç de dediği gibi olmadı...
Aynen..
Nişanlılıkta sorun yaşadığımda, evlenince daha beter olur diyorlardı.
Evet bu da bi ihtimal ama ben hep iyiye hazırladım kendimi.
Ve nişanlılıktan çok daha güzel oldu evliliğim.
Çocuk olunca eşle araya mesafe giriyo, sorun varsa daha da büyüyo dediler, şimdiden daha da bağlandık birbirimize.
Yani milletin ağzına bakarsan iki dakkada kıyameti koparırlar başında.
Allah akıl fikir versin boş insanlara...
Nedenini öğrenince bana da söyle tatlım :))