ben 3 kere girdim ama benim rahim anormalliğim var beni erken aldı nst yeNst ye giren var mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben 3 kere girdim ama benim rahim anormalliğim var beni erken aldı nst yeNst ye giren var mı
Cok iyi yapmissin cnm bende yapcam artk annem durdurmasa simdiye yapmmistimYıkamak mı :) İki hafta önce yıkadım geçen haftasonu ütüledim. bu haftada çantamı hazırlamaya başladım. Sabırsızlık bende de bayaaa var. Herşey hazır olsun aklımda kalmasın istiyorum sanırım. Bezini falan da aldım. Çok tatlı heyecanlar içinizden geldiği gibi yapın erken geç size kalmış sindire sindire yaşayalım bu zamanlarımızı![]()
Ne raporu cnm calisiyor musun30 aralıkta gırecegım ben rapor almak için ıstedı
benim annemde daha erken ben gelince yaparım falan dedi ama yok dayanamadım herşeyini yıkadım. ben de hacışakir sabun tozu aldım onunla yıkadım. kokusu aynı bebek kokusu gibi ya varla yok arası bir koku ama çamaşırlar şimdiden bana bebek kokusu hissi verdi :)Cok iyi yapmissin cnm bende yapcam artk annem durdurmasa simdiye yapmmistim
evet çalışıyorumNe raporu cnm calisiyor musun
Çok teşekkürler. Ben de anlamış değilim Monurol şu an için iyi geldi gibi, gebelikte çoğunlukla bu veriliyor sanırım, umarım faydası olur. Doktora güvenim sarsıldı açıkçası, Yen'i doktor arayışındayım. Hakkımızda hayırlısı, hepimiz sağlıkla evlatlarımızı alırız kucağımıza inşallah.Cok gecmis olsun. Prospektuste hamileler kullanmamali diorsa doktr neden verdi yaa:/ bi doktora daha git bence maalesef ulkemizde tek doktora guven olmuyor. Monurol bn de kullandm gebeligimde dusuk bi enfeksiyon vardi hatta tereddt ettm icmekte sonra baktm herkes kullanmis bi de enfeksiyon riskli ictim bn de...buskopani da annemden biliorum Böbrek tasi icin kullaniyor iyi gelior ama gebelikte kullanimiyla ilgili bi fikrim yok..
Günaydın :)Herkese gunaydin kizim 20. Haftadan beri hep bas asagi duruyordu son bi kac gundur hareketlerinin degistigini farkettim daha az ve ciliz olmaya basladi korktum... Onceden gayet hareketliyken sert tekmeleri baslamisken neden boyle oldugunu anlayamadim dun dr gittim bebegin pozisyon degistirdigini ters durdugunu rahiminde armut seklinde oldugunu dusununce ayak kisimlarinin dar alan kisima denk geldigini o yuzdende sert tekmeleri yapamadigini soyledi bu haftada neden ters dondu onuda anlayamadim bebisi hala ters duran anneler sizde hareketler nasil?![]()
Kiyafetlerini seviyorum resmen cok guzel bir duyguymuss bende yikiyaym bian once sanki zaman gecmiyor artik aliswerisi bitirince bosluga dustumbenim annemde daha erken ben gelince yaparım falan dedi ama yok dayanamadım herşeyini yıkadım. ben de hacışakir sabun tozu aldım onunla yıkadım. kokusu aynı bebek kokusu gibi ya varla yok arası bir koku ama çamaşırlar şimdiden bana bebek kokusu hissi verdi :)
Benimki de bu aralar çok hıçkırıyor. Dün gece hıçkırığından uyuyamadım. Bi ara durdu da öyle uyudum.Ayyyy ben senin hıçkırığını yerimm yeriiimmmm
Yavrum yaaaa...
Acebaağğ suda yaşadığı için mi böyle iki de bi hıçkırık tutuyoki..
Hıçkırırkenki görüntüsünü bile hayal etmek çok hooooşşş![]()
Canım Allah yardımcın olsun. İnşallah sınavı geçersin de stres sıkıntı son bulur.Günaydınnn
Aklım hep internette olsa da sınava 4 gün kaldığı için çok fena stresliyim çünkü çalışmadım yeterince
Vicdanımı rahatlatmak için kitap hep elimde ama rahatlamıyor
Yazdıklarınızı okuyamadan 13 sayfa atladım sadece alıntı yapanlara baktım umarım herkes iyidir
Mama tercih meselesi fakat ben hipp e güveniyorum
Memnun olanlar olabilir olmayanlar olabilir her markadan. Ben bu konuda hem arkadaşımın katıldığı eğitimlere, hem tanıdığım Alman annelere hem de Almanların gıda konusundaki hassasiyetlerine güvenmeyi seçiyorum. 2 yıl orada yaşadım ve şuan Alman markalı bir şeyi gözüm kapalı alacak kadar güveniyorum
Öyledir elbette canım,illaki zorluğuda vardır.Etkilenmemeye çalışıyorum zaten. Hamilelik başlı başına ayrı bir psikolojiyken etrafındaki insanlarla artık uğraşamıyor insanCevreye bakma onun mis kokusu yeter,annelik kolay degik elbette ama herseye deger,kulaklarini tika duyma derim
Canı ben hediyelik yaptırırken doğum tarihi yazdirman im. Hoşgeldin yusuf yazdığım o kadar. Sonuçta kirkinda bile misafir gelir. Ha söyle olur alacağın yer ile sayıyı modeli anlaşıp yaptırırsin doğum olduğunda tarihi verirsin o zaman kısa sürede gelir. Ne yaptırmayı düşünüyorsun.Kızlar gelecek misafirlere magnet kokulu taş tarzı hediyelikleri ne zaman yaptırmayı düşünüyorsunuz. ben doğumdan önce yaptıracaktım ama hediyeliklerin üzerinde yazacak doğum tarıhinden önce gelirse bebek diye doğduktan hemen sonra yaptırmak daha mantıklı gibi geldi. nasılsa bebek görmeye gelenlere vereceğim. hastanede çikolata kolonya gibi şeyler ikram ederim. siz ne dersiniz?
Mamalarda ne kadar pahalanmışbenim oğlumda sütüm hiç olmadı inşallah bunda olur.
denizci figürlerinden kokulu taşlar yaptırmayı düşünüyorum.Canı ben hediyelik yaptırırken doğum tarihi yazdirman im. Hoşgeldin yusuf yazdığım o kadar. Sonuçta kirkinda bile misafir gelir. Ha söyle olur alacağın yer ile sayıyı modeli anlaşıp yaptırırsin doğum olduğunda tarihi verirsin o zaman kısa sürede gelir. Ne yaptırmayı düşünüyorsun.
Ben tarihsiz sipariş verecegim için 32 den sonra onun hazırlıklarına geçmeyi düşünüyorum. Aynen hastanede kolonya çikolata ikramı yeterlidir. Süsleri de mevlütte dağıtırım.Kızlar gelecek misafirlere magnet kokulu taş tarzı hediyelikleri ne zaman yaptırmayı düşünüyorsunuz. ben doğumdan önce yaptıracaktım ama hediyeliklerin üzerinde yazacak doğum tarıhinden önce gelirse bebek diye doğduktan hemen sonra yaptırmak daha mantıklı gibi geldi. nasılsa bebek görmeye gelenlere vereceğim. hastanede çikolata kolonya gibi şeyler ikram ederim. siz ne dersiniz?
Ben hepsini kendim yaptim herseyi hazirladm kapi susu lohusa takimida dahil guzel oldu hastanede cikolata yaptrcm sadece o kadarKızlar gelecek misafirlere magnet kokulu taş tarzı hediyelikleri ne zaman yaptırmayı düşünüyorsunuz. ben doğumdan önce yaptıracaktım ama hediyeliklerin üzerinde yazacak doğum tarıhinden önce gelirse bebek diye doğduktan hemen sonra yaptırmak daha mantıklı gibi geldi. nasılsa bebek görmeye gelenlere vereceğim. hastanede çikolata kolonya gibi şeyler ikram ederim. siz ne dersiniz?
ben kendım yapıyorum emzıkle gül bırde araba yapıyorum kokulu taş hedıyelıkyenı başladım kokusu gtmesın dıyeKızlar gelecek misafirlere magnet kokulu taş tarzı hediyelikleri ne zaman yaptırmayı düşünüyorsunuz. ben doğumdan önce yaptıracaktım ama hediyeliklerin üzerinde yazacak doğum tarıhinden önce gelirse bebek diye doğduktan hemen sonra yaptırmak daha mantıklı gibi geldi. nasılsa bebek görmeye gelenlere vereceğim. hastanede çikolata kolonya gibi şeyler ikram ederim. siz ne dersiniz?