- 9 Ağustos 2016
- 106
- 56
- 13
- 37
Amin canımDarısı başımaaaa![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canımDarısı başımaaaa![]()
ben şöyle birşey buldum google ile aratınca bir göz at istersen;
http://dogalanneyim.kadinlarkulubu.com.tr/2013/05/dogum-planm.html
sen nerede yaşıyorsun peki?
Siteye ulaşılamıyor diyor verdiğin link
canım sen hangi hastaneye gidiyorsun antepteGaziantep canım. güya bir tane bebek dostu hastane var o da devlet hastanesi. suriyelilerle dolu kim kime dum duma allah oraya mecbur olanlara yardım etsin
Özellerde de bir tane var bebek dostu diyor ama alakası yok. sezeryancı hepsi ve para tuzağı. benim gittiğim biraz daha doğala yakın eğitimler falan veriyorlarmış ama istenilen düzeyde değil hala....
Bu arada link açılmadı![]()
tatlım bence muhakkak hekimine görün yazdıklarını okuyunca bende olmuş gibi hissettim.insallah bir şey yokturKızlar akıntılarım arttı bian iki gunluk ped doldu üçüncüyü koydum bebek ittiriyor karnımı adım atarken bacağımın arasında kemiklerimde ve belimde ağrı oldu uzandım niye böyle oldu ki hastaneye mi gitsem
Öyle çok ağlayasım var ki![]()
Ben de de şimdilik birşey yok ama kaşınıyorum çok Sadece Onu mu sürüyorsun Peki Bende alırım :)Çatlak oluştu mu sende? bende şimdilik birşey yok ama olması an meselesi nivea vücut sütü çok iyi geliyor günde bir kere sürsem yetiyor
Evet ben de buna inanıyordum demek doğruymuş. sanki ben işlenmiş şeyler yersem çocuğum da bunları sever doğduğunda diye düşünürdüm. kendi varsayımımdı bu tabi. o yüzden korkuyorum ağzıma işlenmiş birşey atmaya.
içimde bi boşluk var bazen çok yalnız olduğumu düşünüyorum hiç ama hiç bişey yapasım yok öylece yatıp aglasamm
O kadar mustella kullanmama rGmen ben catladim cok moralim bozulduBen de de şimdilik birşey yok ama kaşınıyorum çok Sadece Onu mu sürüyorsun Peki Bende alırım :)
inşallah canım insallahArtık bebişlerimiz var yalnızlık yok öyle düşün.. hamilelik çok zor bi dönemmiş gerçekten insan ruhen de çok yoruluyor ama az kaldı Allah ın izniyle.. minikler gelince herşey daha anlamlı daha güzel olacak..
kizlar ben de tavsiye uzerine 3. aydan itibaren biooil kullanıyorum ikinci şişesi bitti şimdilik bişey yok gibi duruyor ama bilemicem.daha önce doğum yapmış bir çok arkadaşım biooil tavsiye etti.siz de bi deneyin derim eğer geç kalmamissanizO kadar mustella kullanmama rGmen ben catladim cok moralim bozuldu
O kadar mustella kullanmama rGmen ben catladim cok moralim bozuldu
Canim afiyet şifa olsun ama şeker düştü diye yemek şekerin tekrardan yükselmesine sebep olabilir.Bende seker yuklesinde seker yuksek cikinca bir hafta diyet yapmistim.sonraki olcumde dusuk cikinca resmen saldirdim tatliya,cikolataya.tabi sonucu bir ayda 4 kilo almisim.
Bebis aşağıda mi bende de var ayni sorun. Normal deyip geçiyorum. Üçüncü gebelik olunca herseye normal diyesim geliyor bazenKızlar akıntılarım arttı bian iki gunluk ped doldu üçüncüyü koydum bebek ittiriyor karnımı adım atarken bacağımın arasında kemiklerimde ve belimde ağrı oldu uzandım niye böyle oldu ki hastaneye mi gitsem
İlk Doğum yapacak arkadaşlar k8z şeyle konuşmayın derim sadece iyi dr hastane araştır im derim. İnsan konuştukça korkusu artar. Herkesin yaşadığı farklı olur.iki sezeryan oldum.ikisi de çok farklıydı. Bir zor biri çok kolaydı. Bol bol dua inşallah.Sezeryandan korkmadım da az önce öyle bişey okudum "resmen işkenceydi normal Doğum ne ki öldüm bittim" falan.. dedim noluyooooooooAcaba hastaneden hastaneye mi değişiyo bilemedim..
Gebelik psikolojisi normal canım. Ben bile bazen çocuk gibi ağlamak istiyorum. Bol bol dua ve iyi şeylere odaklaniçimde bi boşluk var bazen çok yalnız olduğumu düşünüyorum hiç ama hiç bişey yapasım yok öylece yatıp aglasamm
kizlar ben de tavsiye uzerine 3. aydan itibaren biooil kullanıyorum ikinci şişesi bitti şimdilik bişey yok gibi duruyor ama bilemicem.daha önce doğum yapmış bir çok arkadaşım biooil tavsiye etti.siz de bi deneyin derim eğer geç kalmamissaniz