2017 Şubat Anneleri

Canım ben saat 9 da uyutuldum 15-20 dk sonra kendimdeydim. Uyutulduktan sonra ilk beş dk içerisinde bebeği almaları gerekiyor. Anestezi bebeğe ulaşmasın diye. Sonrasıda zaten dikiş işi. Çok uzun sürmüyor yani. Sonda bana takılmadı. Takıldıysada uyutulduktan sonra takıp uyanmadan çıkarmışta olabilirler. Yani ben takılmasına ve çıkarılmasına şahit olmadığımdan takılmadı diyorum. Sezeryan olacaksan drunla sonda istemediğini önceden konuşabilirsin. İllede takıyoruz derse de ben uyuduktan sonra takın uyanmadan çıkarın diyebilirsin. Sezeryanda korkulacak hiçbirşey yok. Ama tabi engel yoksa en iyisi yine normal doğum diyorum ben. Normal olmasını çok istedim ama olmadı. Hayırlısı. Sağlıkla gelsinlerde nasıl gelirlerse gelsinler.
Dediklerin çok önemli çok tşk çok açıklayıcı yazmışsın.sağol.

İvo cidden hiç iz Yok mı?
Delik açıyorlar diye okudum 5 cm kadar iz oluyormuş kesisizde?
Şimdi her şeyi yiyebiliyor mu?
Ameliyattan sonra kilo aldı mı?

göbek deliğinden giriyolar canım.ve iz yoktu annemde.
her şeyi yiyemiyo yani kızartmalar ve baharatlılar ağır geliyo ama bu anneme has bi durum da olabilir.
çünkü onun midesi de hassas, sanırım oyüzden.
evet kilo aldı sonrasında.
yani zaten kiloyu da normal hayatına döndü diyeyim :)

kızlar ben yanıyorum yaaa inanılmaz sıcaklıyorum ... klima felan açılınca afakanlar basıyor yarım kollu geziyorum . mersin bugun 1 dereceydi yarım kol üstüne hırka ile çıktım millet delirdiğimi düşünüyor:) genel olarakdayazdan nefret eden soğuk havayı seven biriyim . yazın herhalde bunalıma girerdim bu haftalarda yazı geçirseydim.. bnm gibi sıcaklayan varmı?
bennnn. sıcaktan hiç hazetmiyorum. iyi ki hamileliğim son zamanları kışa geldi. yazın kendimi zor taşıyorum ya

Kizlar selamun aleykum oncelikle nasilsiniz bayadir giremedim nete herkes iyidir umarim bioil catlak kremi hakkinda cok sey duydum gercekten yok ediyomu catlaklari benim gobusum yol haritasi gibi soylemesi ayiptir baya asaya kadar bikini bolgesine kadar indi catlaklar en cokta oralar kasiniyo ve badem yagi kullandim gecmedi acaba bana bi akil verecek var mi :işsiz:ve eczanede ne kadar bu kremler
Hoşgeldin canım nerelerdesin? ben biobil değildi lierac ve nemlendirici kullanıyorum.. henüz çatlamadım ama inşallahta olmaz..

Hoşgeldin canım nerelerdesin? ben biobil değildi lierac ve nemlendirici kullanıyorum.. henüz çatlamadım ama inşallahta olmaz..
Ayyy hosbulduk kuzum paketim bittiydi bende kosustutmadan yenilemedim eeee giremedimde yogunluktan dolayi ama simdi cok sukur azacuk ferahladim mide yanmasi icin eczaneden gaviscon aldim sadesini ama henuz icmedim cuma doktora gidecem haftaya cuma dr a bi sorayim acayip yaniyo agriyo midem :( ah balim nelerle ugrastim bi bilsen

kızlar ben yanıyorum yaaa inanılmaz sıcaklıyorum ... klima felan açılınca afakanlar basıyor yarım kollu geziyorum . mersin bugun 1 dereceydi yarım kol üstüne hırka ile çıktım millet delirdiğimi düşünüyor:) genel olarakdayazdan nefret eden soğuk havayı seven biriyim . yazın herhalde bunalıma girerdim bu haftalarda yazı geçirseydim.. bnm gibi sıcaklayan varmı?
Canim aynen yaniyorummm.izmir de de hava soguk ben de kisa kollu ustune hirka ile geziyorum.ki bi ortamda en cok usuyen hep ben olurdum. Ama boyle hayat daha güzelmiş

Kizlar selamun aleykum oncelikle nasilsiniz bayadir giremedim nete herkes iyidir umarim bioil catlak kremi hakkinda cok sey duydum gercekten yok ediyomu catlaklari benim gobusum yol haritasi gibi soylemesi ayiptir baya asaya kadar bikini bolgesine kadar indi catlaklar en cokta oralar kasiniyo ve badem yagi kullandim gecmedi acaba bana bi akil verecek var mi :işsiz:ve eczanede ne kadar bu kremler
Canim ben kullaniyorum aynen dedigin sekilde catladim bende .bi on bes gun oldu baslayali henuz bi etkisini gormedim nemli tutuyor ama. Bu arada en az 3 ay kullanimda etki ediyormuş bakalim gorecegiz. Ayrica yaninda hindistan cevizi yagi bebe yagi da kullaniyorum.

Ben normalde üşüyen biriyim ama hamilelikten kaynaklı sanırım sıcaklıyorum vücut ısısı artıyormuş zaten

son ıkı ay çatlıcaksınız canlar bı haber okudum uclu krem varmış 3 tane.doğumdan sonra ılk bır yıl ıcnde kullanacakmışız ben doğumdan sonra gostercem karnımı ona gore krem adı alacagım.bırıncıde kasıklarımda çatlamıstım sımdı yenı catlak yok badem yağı suruorm sureklı.bu arada aramızda 4 gun var:))gırmıodun bayadır sen

Ayyy hosbulduk kuzum paketim bittiydi bende kosustutmadan yenilemedim eeee giremedimde yogunluktan dolayi ama simdi cok sukur azacuk ferahladim mide yanmasi icin eczaneden gaviscon aldim sadesini ama henuz icmedim cuma doktora gidecem haftaya cuma dr a bi sorayim acayip yaniyo agriyo midem :KK43: ah balim nelerle ugrastim bi bilsen

Eğer sorun sadece mide yanması ise çözüümü var.. bebekle alakalı sıkıntı yoksa boşver sıkma canını.. bende 30 aralıkta rapor alıcam bakalım devam edebilcekmiyim 32 haftadan sonra..

Kızlar benim hamilelik takvimimi hala çözemedim. .benim gibi geç döllenme yaşayan var mı acaba? İlk haftalarda geç döllenme dediler ama şimdi bebeğim ultrasonda sata göre olan takvimi yakalamış görünüyor...hangisine göre doğacak acaba..sat a göre doğarsa 35 gün kaldi:skandal::confused:

Mersinden beeeeen :)) Yanıyoruz merkez..:D

Kızlar benim hamilelik takvimimi hala çözemedim. .benim gibi geç döllenme yaşayan var mı acaba? İlk haftalarda geç döllenme dediler ama şimdi bebeğim ultrasonda sata göre olan takvimi yakalamış görünüyor...hangisine göre doğacak acaba..sat a göre doğarsa 35 gün kaldi:skandal::confused:

ultrasona göredir herhalde.. Rabbim bir avazda kurtarsın hepimizi :KK51:
bende günler hep aynı çıkıyor.

Canim ben kullaniyorum aynen dedigin sekilde catladim bende .bi on bes gun oldu baslayali henuz bi etkisini gormedim nemli tutuyor ama. Bu arada en az 3 ay kullanimda etki ediyormuş bakalim gorecegiz. Ayrica yaninda hindistan cevizi yagi bebe yagi da kullaniyorum.
Valla bende elin yalancisiyim :KK70:henuz dogrulugunu dile getireni duymadim hahahha bazen aynanin karsisina gecip her dustan sonra bi bakiyorum bu benim bedenimmi diyorum catir catir catlamis hemde ne catlama ve gercekten hamilelik her kadina ap ayri bi sekilde yakisiyo yani ayri bi guzel oluyo dusunsneize bedeninizde bi canli var hemde esinizdne ve sizden bi parca ikinizinde ozelligini tasiyan bi parca heh iste o zaman o yol haritalari bana hem annemin kiymetini hemde anneligin en guzel duygu oldugunu ve cennet annelerin ayaklari altindadir lafinin onemini hatirlatiyo ve amaaannnnn kizim icin deger diyorum simdi kizima yelek oruyorum degisik degsiik sekilde modelle ormeye calisiyorum acemi isi ama olsun el emegi :):KK69:

son ıkı ay çatlıcaksınız canlar bı haber okudum uclu krem varmış 3 tane.doğumdan sonra ılk bır yıl ıcnde kullanacakmışız ben doğumdan sonra gostercem karnımı ona gore krem adı alacagım.bırıncıde kasıklarımda çatlamıstım sımdı yenı catlak yok badem yağı suruorm sureklı.bu arada aramızda 4 gun var:))gırmıodun bayadır sen
Evet ya once paketim bitti sonra baya yogun gecti buyukeltimin cocujlari hastaalndi sonra annesi geldi oda acillik oldu en musait ben oldugum icin elimden geldigince yardimina kostum cok seviyrum o eltimi eh haliyle kosusturmaca oldu 5 aylik bi bebisi var ona bakmak guzeldi derken zaman gecti dinlenmeye bile firsatim olmadi inan su 30 hafta nasil geci anlamadim bi baktim 1 bucuk 2 ay kalmis doguma ehh artik dinlenmeye cekildim paketimde yenilendiydi bi bakim ne olmus kim nasil dedim sizi merak ettim ama butun yazismalari okuyamadim malesef eger sikintisi olan varda ben gormediysem hakkini helal etsin simintisi olanlara gecmis olsun diyeyim simdiden ;)

Eğer sorun sadece mide yanması ise çözüümü var.. bebekle alakalı sıkıntı yoksa boşver sıkma canını.. bende 30 aralıkta rapor alıcam bakalım devam edebilcekmiyim 32 haftadan sonra..
Himmm peki gaiscon icsem bisi olur mu sonucta dr vetmedi kac eczaneye sorduysam hepsi aynini soyledi drlar bunu veriyo dedi bana aldim ama icmedim her ihtimale karsi dr a danisayim dedim sut iciyom ama oda nafile fayda etmiyo pek :(

Back
X