Günaydın herkese ,32+3 üm dün kontrol vardı kilosu 1950 mis az gbi geldi geçen de sağlık ocağında ebe dedi yediklerine dikkat edersen 2800 felan doğar dye 3 ustu olsa rahat edersin ama dedi az mı bu sizce
Benim 32 de 1650ydi.
Dr 3-3.5 kg doğar dedi.
Senin gözünü korkutmuşlar bence.
benim de bebeğim 32. haftanın ilk günü 1909 gr 43 cm çıktı, kız bebek, doktor haftasıyla uyumlu dedi, 3000-3500 arası doğar böyle devam ederse dedi, sizin hemşire moral bozmuş bence sadece.
Benim 32de 1650yken 3-3.5 arası doğar dedi.
Demekki benimki 3ü biraz geçicek seninki de 3.5 civarı olcak bu durumda.
Aradaki 350 gramdan öyle bi fark doğuruyo anlaşılan.
Kızlar benim hamilelik takvimimi hala çözemedim. .benim gibi geç döllenme yaşayan var mı acaba? İlk haftalarda geç döllenme dediler ama şimdi bebeğim ultrasonda sata göre olan takvimi yakalamış görünüyor...hangisine göre doğacak acaba..sat a göre doğarsa 35 gün kaldi

Benim de geç döllenme canım.
Yani sat 22 nisan ama dr 30 nisan olarak aldı oyüzden.
Bu durumda 26 ocaktan itibaren beklemeye başla dedi.
İnşallah hayırlısıyla şubatta gelir diye dua ediyorum ama ben.
Çünkü hazırlıklarımın bi kısmını 15inden sonraya bıraktım.
Bu arada doğum günün kutlu olsun :)
Eşini de salla, kötü bi niyeti yoktur eminim.
Dışardan bakınca şeytan dolduruyo böyle şeylerde.
Halbuki yanında öyle konuşsa belki takmazsın bile de işte yazı dilinde yanlış anlaşılıyo bazı şeyler.
Arkadaşlar hastane için gecelik daha almadım kafama takılan bişey var uzun kollumu kısa kollu mu alsam. Uzun alsam damar yolu açıyorlar serum falan takılıyorya onun için zor olur gibi geliyor.Kısa kolluda kış ayında nasıl olur bilmiyorum sizce kısa kollu mu uzun kollumu alayım.tşk.
Ben üşüyen bi tip olduğum için uzun kollu alcam gerekirse bi kolunu keserim :)
Hala geride gidiyor 10 günde 6 günlük büyümüş. Kafa nerdeyse güne yakın ama bacak ve bel 2 haftayı geçiyor. Suyum azalmış sınırın altına inmiş. Fazla kilo da almamış yine 31 haftam bitti bugün 1230 gr kilosu. Geçen hafta daha fazla büyümüştü. 34 35 i görelim de 36 da almayı düşünüyorum dedi.
36 haftalık doğmuş olmuyor işte benim kızım da geriden geldiği için 33 haftaya falan denk gelecek. Tabi bu hesaplama 35 i bulursak
Canım kilosu iyi.
Benim ablam 2.200 doğmuş zımba gibi sağlıklıdır, için rahat olsun.
Suyundan ötürü biraz erken gelebilir en fazla, ona da hazırlıklısındır zaten, onun dışında kiloyu sorun etme.
kızlar merhaba,
malum heryerde havalar soğudu kış bastırdı.. yürüyüşlerinizi yapabiliyor musunuz ?
İşe gittiğim için o yürüyüş yerine geçiyodur diye düşünüyorum, zaten ofis 2. Kat, in çık derken gün içinde yoruluyom.
Şimdilik o yeter.
Son günlerde de evde yürürüm sanki havalar böyle devam ederse.
Üşütmekten korkuyorum çünkü.
@Fullialein annemin kilosunun ameliyatla bi ilgisi yok canım.
Zaten öncesinde de 80-85 kilo civarı yurdum annesiydi, hala öyle :)
Yoksa ameliyat ardından extra iştahı açılmadı yani.