- 22 Mart 2016
- 1.123
- 804
- 73
evet sarı su gıbı gelıo bendende :))Kızlar az önce bazılarınızın tavsiyesiyle göğüs ucumu sıktım beyaz-sarı süt damlaları geldi çok heyecanlandım ve duygulandım...şaka maka anne oluyoruz farkındasınız değil mi???
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet sarı su gıbı gelıo bendende :))Kızlar az önce bazılarınızın tavsiyesiyle göğüs ucumu sıktım beyaz-sarı süt damlaları geldi çok heyecanlandım ve duygulandım...şaka maka anne oluyoruz farkındasınız değil mi???
![]()
döner daha vakit var sıkma canını,bunun çaresi bol yürüyüş ve hareket değil mi?Hayırlı günler kızlar. Sabah 6:30a kadar uyuyamadım. Belki de hamileliğimin en kötü gecelerindendi. Sabah 8de kalkıp muayeneye gittik.
33+3te bebiş 48cm, 2250kg olmuş. Hala dönmemiş. Moralim bozuldu hep hayırlısı diyoruz ama işte ister istemez bozuldu normal doğuma o kadar hazırladım ki kendimi. 39a kadar bekleriz dedİ en kötü ihtimal 5 hafta var yani. Bacak boyu 10 gün önde dedi boy uzunmuş gitti o kadar aldığım yenidoğan setleri:))
Onun dışında haftasonu finallerim var istanbulda, uçak izni verdi rapor aldım. Çarşamba gidip pazar akşam dönücez inşallah sorun çıkmaz sağlıkla gidip gelirim.
Bir de haftaya çarş gel dedi nstye bağlayacakmış. Sonra da 2 hafta sonra yani 37de gidecekmişim. Biz de durumlar böyle. Normal doğuma o kadar endekslenmişim ki baya bozuldu moralim![]()
Hayırlı günler kızlar. Sabah 6:30a kadar uyuyamadım. Belki de hamileliğimin en kötü gecelerindendi. Sabah 8de kalkıp muayeneye gittik.
33+3te bebiş 48cm, 2250kg olmuş. Hala dönmemiş. Moralim bozuldu hep hayırlısı diyoruz ama işte ister istemez bozuldu normal doğuma o kadar hazırladım ki kendimi. 39a kadar bekleriz dedİ en kötü ihtimal 5 hafta var yani. Bacak boyu 10 gün önde dedi boy uzunmuş gitti o kadar aldığım yenidoğan setleri:))
Onun dışında haftasonu finallerim var istanbulda, uçak izni verdi rapor aldım. Çarşamba gidip pazar akşam dönücez inşallah sorun çıkmaz sağlıkla gidip gelirim.
Bir de haftaya çarş gel dedi nstye bağlayacakmış. Sonra da 2 hafta sonra yani 37de gidecekmişim. Biz de durumlar böyle. Normal doğuma o kadar endekslenmişim ki baya bozuldu moralim![]()
Benim de çok bi değişiklik yok. ilk zamanlar 1 beden büyümüştü hala aynı. Sıkmıyorum ne olur ne olmaz diye. Zaten olacaksa olur. Şimdiden ona kafayı takıp strese gerek yok.Günaydınlar güzel bi hafta olsun inş.Hanımlar göğüsleriniz şiştimi acaba süt dolmaya başlaması gerekiyo dimi şimdiye kadar benim göğüslerimde hala hiçbir degisiklik yok bu sütüm olmayacağı anlamınami geliyo
![]()
Hayırlı günler kızlar. Sabah 6:30a kadar uyuyamadım. Belki de hamileliğimin en kötü gecelerindendi. Sabah 8de kalkıp muayeneye gittik.
ateş ölçer konusu biraz karışık canım ama şöyle söyliyim en doğru sonucu kulaktan ve makattan alabiliriz.. ateşli olduğu günlerde uyuyan bebeği kulaktan ölçerken uyandırma ihtimali olabileceği için benim düşüncem hem kulaktan hem alından ölçer olan bir ürün düşünüyorum beurer ft65 gibi meselamerhaba, iyi haftalar güzel anneler..
bende bi kaç şey sormak istedim
1-) E-bebekte 5 li lohusa külodu gördüm :) tek kullanımlık diyor. belki konuyu kaçırdım ama gereklimi bu? kanama vs olursa diyemi. eğer öyle ise ince bunlar.. onun içine pedlermi kullanılcak?
2-) Birde ateş ölçeri kiminiz çok pahalı şeyle almışsınız, bazılarınızda çubuk şeklinde wee marka max 10 tl olandan? arası yokmu bunun
3-) Yenidoğan bebek bezi 1 numara prima aldım 80 li.. bir adet dahamı almalıyım yoksa ilk pakette sonra genelde 2 numarayamı geçiliyor?
4-) park yatak için yatak aldım ve ayrıca uyku seti gibi hazır yorgan ve yastık alıcam (yastık görsel olsun diye) nevresimi ve çarşafı vs 2 takım diktirmek istiyorum istediğm kumaştan.. çarşafı lastikli istiyorum çünkü.. siz nasıl hallettiniz bu olayı?
kolay gelsin...![]()
Kizlar gunaydin size bise danisacam yardimci olursaniz 14.12.2016 de doktora gittim bebegimin kilosu 1786 gramdi 30+1gunluktum
Bugun doktora gittm dogum iznine ayrilmak icin 19.12.2016 yani bugun kilosu 1706 gram yani kilo alacagi yerde 5gunde zayiflams ewe gelince kagitlara bakinca dank etti doktorada sormadm cok endiselendm bu normal mi ya
Kizlar gunaydin size bise danisacam yardimci olursaniz 14.12.2016 de doktora gittim bebegimin kilosu 1786 gramdi 30+1gunluktum
Bugun doktora gittm dogum iznine ayrilmak icin 19.12.2016 yani bugun kilosu 1706 gram yani kilo alacagi yerde 5gunde zayiflams ewe gelince kagitlara bakinca dank etti doktorada sormadm cok endiselendm bu normal mi ya
Ben de yaklaşık 12 kilo aldım. Biraz daha dikkat etseydim 9-10u geçirmezdim ama bazen maalesef abur cubur kaçamağı yapıyorum. Hem havalar da soğuk yürüyüş de çok mümkün olmuyor.Kizlar fazla kilo alan varmi aranizda ben 6 ayda 9 kilo almisim suan kac kiloyum bilmiyorum bi ay oncesinde toplamda 9 kilo aldigimo gordum sizce nasil 63 le hamile kaldim artik 80 e merdiven daymisimdir kesin...
Aradimda ogle arasindalar simdi ogleden somra gideym mi yoksa cumaya kadar beklim mi kilo alimina mi bakalm! Cok canim sikildi ya ben 2kiloya yaklasmistr diyordum morelim bozuldu saglikli olsunda bi sikinti yoktur umarimNormal mi bilmiyorum ama doktoruna danışman en doğrusu. Belki takip yapılması gerekiyordur. Bebeği besleyen damarlarda sorun mu var yoksa kordonda bir düğümlenme falan. Seni çok korkutmayayım tabi de en iyisi doktoruna banışman.
Cnm gelir inşallahBenimde hic bir değişiklik yok ya. Sıkıyorumda bir sey gelmiyor. Benim ikinci şoşuğum olacak İNSALLAH. Birincide doyduramadim ne yazık bebişimin Şimdikinde çok istiyorum kendi sütümle beslemeyi İNSALLA ALLAH nasip eder
Bende de sıkınca geliyo sarımsı şeffaf bi renk doğurunca artar inşallahbenım gelıyo sıkmaya gerek kalmadan.1,hamılelıgımdede oyleydı uzerıme gelıodu hep ıns olur bazılarının dogumdan ıtıbaren akmaya baslıyor
Bende ilk gördüğümde heyecanlanmışdım çok farklı hissediyo insanKızlar az önce bazılarınızın tavsiyesiyle göğüs ucumu sıktım beyaz-sarı süt damlaları geldi çok heyecanlandım ve duygulandım...şaka maka anne oluyoruz farkındasınız değil mi???
![]()
Aynen cnm bendeki de öleevet sarı su gıbı gelıo bendende :))
Cumaya kadar stres yapacağına git içini rahatlat. Muhtemelen kötü bir şey yoktur ama emin olursun.Aradimda ogle arasindalar simdi ogleden somra gideym mi yoksa cumaya kadar beklim mi kilo alimina mi bakalm! Cok canim sikildi ya ben 2kiloya yaklasmistr diyordum morelim bozuldu saglikli olsunda bi sikinti yoktur umarim
Çok cahilce olacak belki ama nasıl nerden sıkıyosunuz? Benim göğüslerimde de hiç değişiklik yok nerdeyse uçları çok çatladı yarık gibi duruyoKızlar az önce bazılarınızın tavsiyesiyle göğüs ucumu sıktım beyaz-sarı süt damlaları geldi çok heyecanlandım ve duygulandım...şaka maka anne oluyoruz farkındasınız değil mi???
![]()
Depend alan arkadaşlar bu modeli mi aldınız. Bi de hangi bedeni tercih ettiniz?
http://www.hepsiburada.com/depend-emici-kulot-kadin-orta-10-lu-p-SGUNIDEPKAD
Sıkma canım akarsa durmaz belki benim önce ki hamileligimde öyle olduÇok cahilce olacak belki ama nasıl nerden sıkıyosunuz? Benim göğüslerimde de hiç değişiklik yok nerdeyse uçları çok çatladı yarık gibi duruyo![]()
bebekle ilgili olumsuz birşey olmadıkça bekliyorlar canım hatta daha iyi bile bebeğin her kaldığı gün gelişimi için önemli sonuçta.. geçen gün kuzenim doğum yaptı 40ı doldurmuştu ama bebek yola girmediği için sezeryan oldu ..Kızlar bugün kontrolümüz vardı sezeryan için gün konuştuk ama neredeyse normal Doğumla aynı tarihi verdi doktorum.. yani 38 de alır derken 39+ lardan bahsetti.. daha erken olur diye bekliyordum böyle olunca bi garip oldum. Sezeryan ı beklerken normal Doğum sancısının gelmeyeceği ne malum diye düşünüyorum. Sezeryan da 40 a kadar bekleniyor mu ya ?
Kızlar bugün kontrolümüz vardı sezeryan için gün konuştuk ama neredeyse normal Doğumla aynı tarihi verdi doktorum.. yani 38 de alır derken 39+ lardan bahsetti.. daha erken olur diye bekliyordum böyle olunca bi garip oldum. Sezeryan ı beklerken normal Doğum sancısının gelmeyeceği ne malum diye düşünüyorum. Sezeryan da 40 a kadar bekleniyor mu ya ?