2017 Şubat Anneleri

Canım benim de çok yanma var ama doktora söylemeyi unuttum.
Bu rennie yi direk alsam eczaneden, hafif bişey miki, yani ille doktora mu sormak gerekir ki?
Muayneyi beklemek istemiyom :KK43:

İylik canım senn :))?

Bende çizgi yok hiç, herkeste olan bişey miki bu?

Benim hamilelik öncesi de miğde yanmam vardı. Doktoruma sormuştum 5. Aydan itibaren renie kullanıyorum bende

Kızlar hamılelık de oluşan karın cızgım bugun Bır kırmızı gıbı daha belırgın sızce nedendır duyduğuma gore doguma kadar tamamlanıyormus daha gobegımın bıraz ustunde ama bugun Bır kırmızı neden acaba bılenınız var mı
O kırmızılar doğumdan sonra maalesef çatlak olarak geri döndü. Bende öyle olmuştu. Eğer bahsettin yukarıdan aşağıya olan çizgiyse hiç kızarmamıştı, doğumdan sonrada geçmişti

Bugün evi süpürdüm, bi kaç saat dinlendim yemek yaptım, hazır mutfaktayken canım çekti bi puaça yoğurdum, şimdi kasılmaktan ne oturabiliyorum ne uzanabiliyorum. Yoğurduğum şeyi fırına bile veremedim öylece duruyo. Bu kadar mı güçsüzüm artık diye oturup ağladım kendi kendime. Çok yoruldum artık bir an önce eski ben olmak istiyorum!
İlk hamileliğimde hiç şikayetim yoktu, şimdi şikayetsiz günüm yok benim biraz yaştan heralde:-) az kaldı

Kızlar malum havalar çok soğuk.Burası şuan -12 derece.
Doğumdan sonra da yok işitme testi ,yok sağlık ocağı ,haftalık kontrol ,aylık aşı derken sürekli bi kontrol altında oluyorsun.
Bebekleri dışarı çıkarırken sadece battaniyeye sarmak yeterli gelmez gibi.
Astronot tulum alsak çok pahalı ve kısa süre giyilir.
Sizler bu konuyu düşündünüzmü ?
50-60 liraya 0-3 ay uyku tulumu gibi bir şey mi alsam ?
Hem dışarı çıkarken giyilir hem de gece kullanılır...
Bilemedim ya..

Ben de başta düşünmemiştim almayı ama hava çok soğuk orası kadar olmasa da -4 ü gördük biz de :D yatak odamız da soğuk ben de almayı düşünüyorum kozmonot mu ne diyorlarsa... biraz büyük alırız 3 ay lazım bize zaten

Allah en ağır sınavlarımı hamileliğimde yaşattı
Hayırlısı böyleymiş
27 sene aynı evde yaşadığım canım dedeciğim artık aramızda değil
Kızım olmasaydı nasıl dayanırdım bilmiyorum
Kalbim kanıyor
Onun kadar iyi bir insan zaten cennetlik hiç şüphem yok
Babam kendi evladına bakmamışken o torunun çocuğuna Gül gibi baktı. Allah bin kere razı olsun
Geride kocaman bir acı kaldı
Dua ettiğiniz vakitlerde onu da eksik etmeyin olur mu
Başınız sağolsun mekânı cennet olsun inşaallah . Rabia sabırlar versin sizlere de

Kızlar bu arada tacimi ve kızımın beresine koyacagimiz çiçeği yaptık aynı modelden kolonya sisemize ve taki yastigimiza da yapacağız bakalım nasıl olacaklar :)

Becereceğimi sanmazzdım ama oldu galiba :D

Eklentiler

• 1482261444360-661103462.webp
    1482261444360-661103462.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 80
Benden de iyi bavul hazırladım bugün . bir sey takıldı aklıma yaw.uzun kollu alttan citcitli zibinlar in üstüne hırka giydiriliyormu . ikiside uzun kol ya ondan sordum sıcaklar bebek diye .:KK64:

Ooh ne güzel, ben de hazırlasaydım bi boşa çıkıp da içim rahatlıcaktı..
O da nasip olur tez zamanda inşallah.
Ben giydirecem canım malum kış, tek çıtçıtlı badi uzun kollu da olsa az gelebilir oyüzden hırka ya da yerine göre yelek giydirrim yani

Ooh ne güzel, ben de hazırlasaydım bi boşa çıkıp da içim rahatlıcaktı..
O da nasip olur tez zamanda inşallah.
Ben giydirecem canım malum kış, tek çıtçıtlı badi uzun kollu da olsa az gelebilir oyüzden hırka ya da yerine göre yelek giydirrim yani
Oh bea ivo sende olmasan benim soru havada kalcak:olamaz:kimse cvp vermedi ya gi sen haric o zmn biraz hırka alan ben savol kiz

Kızlar karnım çook gerildi sanki biri iki eliyle derimi çekiştiriyor gibi hissediyorum çok fena bir buçuk ay daha nasıl sabredicem bilmiyorum boyle olan var mi

Allah razı olsun hepinizden
Günlerdir rüyamda görüyordum buna yormamıştım hiç
Hamile duası kıymetlidir derler bir sürü dua aldı dedeciğim sizden. Onun torunu olmak ve öyle iyi yürekli bi insanı anılarımda saklamak nasip oldu
Acımın bir gün hafiflemesini umuyorum sadece

Kızlar selam, uzun zamandır yazamıyorum ama ara ara takip ediyordum.
Bu hamilelik beni çok depresif yaptı sürekli olumsuz şeyler de yazmak istemedim ondan uzaktan takipte kalmayı tercih ettim.
Malum siz de hamilesiniz. Ama artık o kadar depresif değilim.
Ben de hazırlamaya başladım çantamı.onca alışverişe hala bitmedi eksik var yine.birçok şeyi de internetten getirttim. Tam bir nimet bu internetten alışveriş.
beşiği, banyo takımı ne varsa netten aldık.

Back
X