2017 Şubat Anneleri

ya bnde kasılma olmuor mu yoksa oluo da bebek hareketimi zannediyorm anlamadim. var mi bnm gibi kasilma hissetmeyen?:KK57:
benşm de zaman zaman karnım şertleşiyor gün için en az 10 kere ama bu sertleşme bi kaç yerden çıkıntı gibi. o yüzden hiç kasılmaya yormadım doğrusu. Zaman zaman da karnım komple sertleşiyor ama gün bir kaç kez o da genelde ayaktaysam oluyor.

tecrübeli anneler bakıverin:cry: doğuma (normal veya sezaryen) giderken çıplak mı gidiyoruz yani ameliyat elbisesiyle mi ? yoksa gecelik mi giyeceğiz ?
Benim bildiğim normal doğuma uzun gecelik elbiseyle sezaryan a ise ameliyat elbisesiyle:KK53:benim bildiğim bu .belki her hastane farklı ister biliyorm:KK16:

hayırlısıyla geçersin inşallah sınavı canım. hamile hamile zor tabi sınav falan. Allh yardımcın olsun.

çok güzel bilgiler teşekkürler.

ben eminönünden aldım kapı süsünü. 60 tl
Çok güzelmiş çocuklarımız adaş olacak, biz de Ege koyacağız
Ben de hastane süsü, kapı süsü takı yastığı düşünmüyorum ama gelenler için çikolata ve kullanabilecekleri bir hediye düşünüyorum
Eminönü uzak olduğu için gidemedim. Buralarda da nerede var bilmiyorum ama internetten getireceğim sanırım.

merhaba arkadaşlar.şubat annesi olmayı umut ederek yola çıkmıştım.topiğe yazmıştım ama hastalanınca mart a kaldım.29 haftalık hamileyim. mart annesi topiğindeyim ama beklenen doğum 21 şubat.yani kısmet yine burdaymış..
Merhaba arkadaş bende burdayım . belli mi olur kiz erken gelir diye şubat annelerine de katıldım :anne::anneadayı::KK200:

Kızlar bugün alt tarafımda arada sırada hatta şöyle diyim gün içinde 3-4 kere alt tarafımda ağrı gibi bişey oluyo tam adınıda koyamıyorum acaba bebek aşağı düşmeye mi başlıyo ondan mı hiç böle hissedeniniz oldu mu :işsiz:
Benimde oluyo öyle şeyimin kemikleri ağrıyo özellikle sol kemik .o_Oniye acep

Aa benimd bi tarafı yapıyo sağ tarafı bende merak ettim bak neden ki ya sanki saniyelik kramp giriyomuş gibi oluyo
Cok yürüyünce yapiyo galiba ya .yorulunca filan .doktora sorcam bakalım 2 ocakta .sorabilirsem tabi utanmadan tarif edebilirsem.:olamaz:yürürken ağlamak geliyo içimden ağrıdan.dusecem diye korkuyor.m:110:

Kızlar haberiniz olsun e bebekte indirim var ben Bebek bezi ve ıslak mendil almayı hedefliyorum stok:KK76::KK76:
Çok fazla stok yapmayın derim oğlum gelişimi normal giderken son 1ayda 2hafta öne geçip 38.haftada 4kg doğmuştu 1.ay sonunda ise 5.5 kgdı aldığım çoğu şey küçük geldi bezlerde buna dahil

..
Hamileliğinde kocasından boşanmak isteyen birtek ben değilimdir değilmi?
sadece sen değilsin.. bende varım... üstelik debelendikce batanda benim... cok yoruldum cok biktim cok usandim... rabbime her sabah 5 te uyanip saat 8 e kadar yaklasik 6 senedir dua ediyirum duzelen bisey de yok... cook mutsuzum cook...

C Cesminaz83 inş hormonlardandırBende bazen herşeyine sinir oluyorum istem dışı Ada'mın bir suçu olmasa da...

Kızlar Nehir ismi konulan tanıdığınız var mı? Nasıl çok hareketli oluyorlar mıisim olarak baba oğul nehir e karar verdiler oğlum Mustafa Emir buda Gülce Nehir olsa diyoruz ama ben ismin çocuk üzerinde etkisine inananlardanım

C Cesminaz83 inş hormonlardandırBende bazen herşeyine sinir oluyorum istem dışı Ada'mın bir suçu olmasa da...

Kızlar Nehir ismi konulan tanıdığınız var mı? Nasıl çok hareketli oluyorlar mıisim olarak baba oğul nehir e karar verdiler oğlum Mustafa Emir buda Gülce Nehir olsa diyoruz ama ben ismin çocuk üzerinde etkisine inananlardanım

Tanıdığım yok fakat nehir ismi çok hoş bana tatlı sessiz sakin bir kız anımsattı :)

Back
X