2017 Şubat Anneleri

Kvrckbdk Kvrckbdk cnm 7.ayı geride bırakmışsınız allahın izniyle hiç bişey olmaz sadece küçük olduğu için gelişmesi ve kendini toplama açısından küvezde kalbilir sakın üzme canını çok iyi olucak inşallah

Kvrckbdk Kvrckbdk cnm 7.ayı geride bırakmışsınız allahın izniyle hiç bişey olmaz sadece küçük olduğu için gelişmesi ve kendini toplama açısından küvezde kalbilir sakın üzme canını çok iyi olucak inşallah

Yaa kızlaaarr ben bu ikea filinin renklilerinden istiyorum ama Ali expres de var bi de instagram da var Ali exprese güvenemedim pek. İnstagram da da nerdeyse iki katı fiyat söylüyolar. Hepsini geçtim 1 ay belki de daha fazla sürüyo gelmesi ben o kadar beklemek istemiyorum ya :cry: ama fili de kızıma almayı çok istiyorum. Ağliyim mi şimdi ben :KK61:
Aliexpres hakikaten bekletiyo ama instagramda aynı ürüne 2 kat vermek kadar sıkmıyor benim canımı. İnstagramda basit bi penye tulum görüp çok beğenmiştim, 60 Tl +kargo dediler. Aliexpresten kargo ücretsiz 18 liraya aldım. Valla acırım yani. O paraları kazanmak için sabah erkenden işe kalkıp gidiyoruz, tamam yavrumuz için ama aradaki farka başka bi şey daha alınır. Yine de sen iyi düşün canım. Canın tezse beklemek yorar insanı o kısmı da var sonuçta

bana dedim git saglik ocagindan ucretsiz al dedi bende aksam araba tuttum geldim eve bugun gidip yazdiricam saglik ocaginda
Canım ilacı sağlık ocağında yazdırcam diye uğraşma hemşirene söyle vitamin ve kan haplarını devlet ücretsiz olarak veriyor, hemsireden alırsın

Kızlar öğlen Doğuma giriyorum. 32+6yım daha. Bebeğim büyümesi iyice yavaşlamış. İçerde kalması sıkıntı dedi doktor. Dualarınızı bizden esirgemeyin ne olur. Çok küçük daha 1280 gr. Sağlıklı bir şekilde dünya ya gelsin.
Dua edin bize ne olur :dua::dua:
Sağ salim kucaklar güzel günlerle büyütürsün inşallah, Rabbim kolaylaştırsın inşallah bizi habersiz bırakma.

herkese günaydınlar. artık tünaydın da denebilir ya neyse. erken doğuma giden arkadaşıma Rabbimden yardım diliyorum. İnşaallah bebeği kendini çabucak toplar. annesinin kucağına verilir. herşey allahtan. ama çok da küçük değil. üzülmesin. Allahın gücü herşeye yeter.

kızlar benim için artık geceleri işkence olmaya başladı. dönemiyorum. her yanım ağrıyor. sancılanıyorum. wc ye gitmek istiyorum ama kalkıp yatmak çok zor oluyor. birde şu sabahları erken kalkıp işe gelmek yokmuuu... :(

ben tiny love düşünüyorum diğeride çok güzel bir ürün ama bence gereksiz bir pahalılığı var tiny love için bile daha indirim bekliyorum :))

İkisinin de fiyatı aynı 400 Tl . Bana görümcemin hediyesi olacak fiyatı düşünmüyorum o yüzden :KK48: ama sanırım Tiny Love alacağım o daha işlevsel , 180' yatış pozisyonu falan da var.

Masal dememden anlamışsınız ama yine de yazayım. 17 mayıs sat. Umarım sizinki de kocaman olmuştur ve sağlıklıdır :)

Ben onları normal zamanda da yerim canm çok bir şey yememişsin ki. Mesela öğle arası bi nescafe yanında da bi halley ve çokoprens yedim
Napiim halley çok güzel

aaa benim de SAT 17 Mayıs :anneadayı: Bebişlerimiz aynı gün doğacak yani..Benim sezaryen olacak gerçi o yüzden 5-6 gün geri oynayabilir.

Kızlar öğlen Doğuma giriyorum. 32+6yım daha. Bebeğim büyümesi iyice yavaşlamış. İçerde kalması sıkıntı dedi doktor. Dualarınızı bizden esirgemeyin ne olur. Çok küçük daha 1280 gr. Sağlıklı bir şekilde dünya ya gelsin.
Allah yardımcınız olsun. Rabbim şifalar ihsan etsin. Kolaylıkla sağlıkla kucağına gelsin inşaallah.

IMG_1420.webp IMG_1421.webp IMG_1422.webp IMG_1423.webp IMG_1420.webp IMG_1421.webp şahinlerden aldığım emzirme sütyenleri geldi,penye olanına bayıldım diğeri için ayı şeyi söyleyemem çok sert dokusu ve bence emzirmek için uygun değil balenlerimden dolayı sıyrılmıyor belki yıkanınca yumuşar ama sanmam bunun yerine bi tayt daha alsaymışım keşke aşırı beğendim hamile taytlarını kalıpları geniş :KK66:

herkese günaydınlar. artık tünaydın da denebilir ya neyse. erken doğuma giden arkadaşıma Rabbimden yardım diliyorum. İnşaallah bebeği kendini çabucak toplar. annesinin kucağına verilir. herşey allahtan. ama çok da küçük değil. üzülmesin. Allahın gücü herşeye yeter.

kızlar benim için artık geceleri işkence olmaya başladı. dönemiyorum. her yanım ağrıyor. sancılanıyorum. wc ye gitmek istiyorum ama kalkıp yatmak çok zor oluyor. birde şu sabahları erken kalkıp işe gelmek yokmuuu... :KK43:
Ah canım aynı durum bizdede var bu gece çok sıkıntılıydı ütüydü çanta hazırlamakdı çok yoruldum gece yatamadm hiç

İnşallah sağ salim doğar ve ikinizin de durumu iyi olur canım. Hiç üzülme ,29 sene önce 1.300 gr doğmuş bir prematüre bebek olarak söylüyorum sana , hemen toparlanıcak inşallah,ona sımsıkı sarıl annesi senden kuvvet alsın,yanında olduğunu bilsin ve ona güven :KK37:

kızlar benim için artık geceleri işkence olmaya başladı. dönemiyorum. her yanım ağrıyor. sancılanıyorum. wc ye gitmek istiyorum ama kalkıp yatmak çok zor oluyor. birde şu sabahları erken kalkıp işe gelmek yokmuuu... :KK43:
o gece sorunu bende de var lavaboya kalkarken heryerin agriyor kizimda sagolsun gobegimin ust tarafini ittire ittire bi hal oldu yaramaz şey midemin üst tarafında ağrı karnında kasılma vardı dün daha bide belime ağrı da girdi on dakika kasilmayla oldu doğuruyor muyum diye korktum

Bende bugün kızımı görmeye gittim 32+1 1900 Gr 42 cm olmuş :KK46: herşey yolunda dedi. benim için de ilaçlar bitince bi bakalım ona göre smear alalım dedi bu doktor. Korkma sıkıntı olmaz gebelikte rahim ağzı hormonlar nedeniyle daha açık oluyor o yüzden yara da daha büyük görünmüş olabilir dedi.

o gece sorunu bende de var lavaboya kalkarken heryerin agriyor kizimda sagolsun gobegimin ust tarafini ittire ittire bi hal oldu yaramaz şey midemin üst tarafında ağrı karnında kasılma vardı dün daha bide belime ağrı da girdi on dakika kasilmayla oldu doğuruyor muyum diye korktum
Gece kalkmak tüm gebelerin sorunu sanirim :) benimde oyleydi bacak arama yastik koyup oyle yatıyorum donmeye bile ihtiuac duymuyorum nerdeyse deliksiz uyuyorum gece kalkarken cok agrim oluyordu yastik baya ise yaradi bende deneyin isterseniz

aaa benim de SAT 17 Mayıs :anneadayı: Bebişlerimiz aynı gün doğacak yani..Benim sezaryen olacak gerçi o yüzden 5-6 gün geri oynayabilir.

Ben de sezeryan istiyorum canm
Belki yine aynı gün olur :)
Safra kesemde taş var 4-5 tane
Benim 37-38 gibi alır diye tahmin ediyorum o zamana kadar doğurmazsam

Yaa kızlaaarr ben bu ikea filinin renklilerinden istiyorum ama Ali expres de var bi de instagram da var Ali exprese güvenemedim pek. İnstagram da da nerdeyse iki katı fiyat söylüyolar. Hepsini geçtim 1 ay belki de daha fazla sürüyo gelmesi ben o kadar beklemek istemiyorum ya :cry: ama fili de kızıma almayı çok istiyorum. Ağliyim mi şimdi ben :KK61:

fiyatı ne kadarmış ikeada ?

Sağlıklı güzel bir doğum olur, bebeğini de sağlıkla kucağına alıp güle güle büyütürsün inşallah..

Ayyyy evet gecen ay kan vermeye gittim yine kontrol pesi tahlil istedi dr dusun oyle sansliyimki sormak aklima gelemdi daha ogun isr baslamis kiz kolumu delik desik etti bidr ustune baya kanim bosa gitti becerip bi kan alamadi damar yolunu koyamadi kan aliyoya hani tupe onu cikardi iki sringa soktu cikardi koluma bi kan akti kolumdan agzima geleni saymistim kiza k bakmayin bugun basladim falan dedi bende bagiridm cagirdim basinda niye kimse yok senin nasil guvenip tek birakirlar diye oluk oluk rahat bi bes tupten fazla kanim gitmistir yani bendeki sansa bakar misin insaAllah bu sanssizlaik beni dogumda yakalamaz yani insaninda hic mi sansi olmaz canim yok iste hep bi dengesizler beni buluyo ogun eve zor gitmistim ayyy allah dusurmesin bi daha o duruma kimseyi
O gün başladı ise diye bende mi denesin bende mi öğrensin isi .baktim beceremiyo sen git hemsire gelsin dedim .sonra hemsi re geldi baktim oda aynı kıyafetle geldi i sende mi stajyersin dedin.yok dedi ben hemsireyim sinirlendiğimi anladı

Ben de sezeryan istiyorum canm
Belki yine aynı gün olur :)
Safra kesemde taş var 4-5 tane
Benim 37-38 gibi alır diye tahmin ediyorum o zamana kadar doğurmazsam

Ben aslında epiduralli normal doğum istiyordum ama doktor Yarmagül geliyor :KK70: mümkün gözükmüyor normal doğum dedi, 3,800-4 kg doğması bekleniyormuş. Normal doğumu bebek için daha sağlıklı olacak diye istiyordum açıkcası sezaryen deyince bir rahatlama hissettim :KK48: epiuralli sezaryan istiyorum şimdi de bebeğimin ilk anlarına tanık olmalıyım kendi gözlerimle , tamamen bayılmak istemiyorum..hayırlısı:anneadayı: evet aynı güne denk gelebilir yine canım,sağlıkla kucağımıza alalım..:anne:

Bende bugün kızımı görmeye gittim 32+1 1900 Gr 42 cm olmuş :KK46: herşey yolunda dedi. benim için de ilaçlar bitince bi bakalım ona göre smear alalım dedi bu doktor. Korkma sıkıntı olmaz gebelikte rahim ağzı hormonlar nedeniyle daha açık oluyor o yüzden yara da daha büyük görünmüş olabilir dedi.
Gözün aydın cnm inş smear sonuçlarında temiz çıkar... Maşallah kızçene de ;);)

Back
X