2017 Şubat Anneleri

Günaydın karlı ve tatilsiz bir iş gününden

Kızlar ben şeker yüklemesi yaptırmadım ve ultrasonda bebeğim hep 1 hafta ileri görünüyor 3 ayrı doktora gittim her şey normal dediler ama farklı bir doktor bebeğin çok iri sende gebelik şekeri olabilir dedi 32 + 4 günlük hamileyim bebeğim 2300 gr sizce dr mu abartıyor ? Tokluk şekerime baktı iyi dedi . Çok kötü oldum ya. :KK43:
Ben yaptırdım açlık 57 tokluk 99 çıkmıştı
Kızım 32+0da 1994 gr ve 5 gün ilerideydi
Bence aşırı bir büyüklüğü Yok

Kızlar çok şükür kızım da bende atlattık. Doktorlar şu an için bir sağlık sorunu yok bebeğin dedi. Allahım a bin şükür. Daha sadece resim de gördüm kızımı sabah gidip süt vericem inşallah. Çok küçük daha kuvezde 1300 gr 41cm doğdu fındığım benim. Allahım hepinize kurtulmayı nasip etsin

Gözün aydın
Dün hep aklımız sendeydi bebeğin iyi olmasına çok çok sevindim. Psikolojik olarak güçlü olman gereken süreçtesin. Sütünün gelmesi ve devam etmesi için stres olmaman lazım
Hala karnında gibi düşün bir yandan da en iyi kilo alıp büyüyeceği yerde şuan
Ameliyatın nasıl geçti? Sen iyi misin?

Ocak anneleri bir bir doğurmaya başladı.
Bizim de ilk bebeğimiz doğdu.
Bakalım sırada kim var :KK17:
Düşündükce mideme kramplar giriyor :KK47:

Sorma canm ben dün korkudan derhal çamaşırları yıkadım
2. Postaya da renklileri ve polarları bıraktım
Valla minnak minnak kıyafetler as as bitmedi. Dün gece defalarca eşimle banyoya gidip çamaşırların yıkanışına baktık. Astıktan sonra da aynı. Hayattaki en güzel heyecanmış

Kızlar malum kış ayındayız ve hastane çıkışları hep penye.
Hemşireye iç zıbın ,uzun kol çıt çıt ve hastane çıkışını mı vereceğiz ?
Bacakları üşümesin diye bir kat daha içine giydirmek için bir şey gerekirmi ki ?

Dışarda kadife hastane çıkışı gördünüzmü hiç ?

Günaydın herkese ocak annelerinden epey doğuran olmuş bizim minnaklarda ocak ayında pıtır pıtır gelecek galiba hayırlısıyla
Kvrckbdk Kvrckbdk çok sevindim iyi olmanıza inş tez Zaman'da ikinizde toparlarsınız geçmiş olsun cnm Allah anneli babalı büyütsün...
Ya evet onlar aralık annelerine taşınsınlar biz de onların topiğe:)

Günaydın karlı ve tatilsiz bir iş gününden

Ben yaptırdım açlık 57 tokluk 99 çıkmıştı
Kızım 32+0da 1994 gr ve 5 gün ilerideydi
Bence aşırı bir büyüklüğü Yok

Gözün aydın
Dün hep aklımız sendeydi bebeğin iyi olmasına çok çok sevindim. Psikolojik olarak güçlü olman gereken süreçtesin. Sütünün gelmesi ve devam etmesi için stres olmaman lazım
Hala karnında gibi düşün bir yandan da en iyi kilo alıp büyüyeceği yerde şuan
Ameliyatın nasıl geçti? Sen iyi misin?

Sorma canm ben dün korkudan derhal çamaşırları yıkadım
2. Postaya da renklileri ve polarları bıraktım
Valla minnak minnak kıyafetler as as bitmedi. Dün gece defalarca eşimle banyoya gidip çamaşırların yıkanışına baktık. Astıktan sonra da aynı. Hayattaki en güzel heyecanmış

Benim içimde tuhaf hisler var.:bicak:
Korku ,endişe ,heyecan...
Oturup ağlamak istiyorum.
Sonra ne gereği var ,ne güzel cennetten minik bir melek geliyor,başarırsın diyorum.

Hep aklıma ilk doğumumdan sonra ki lohusa sıkıntılarım geliyor. Aynı şeyleri yaşamamak için kendimi telkin etmeye çalışıyorum sürekli...
Kısacası gün yaklaştıkca korkularım gün yüzüne çıkmaya başladı. :cry:

Kızlar çok şükür kızım da bende atlattık. Doktorlar şu an için bir sağlık sorunu yok bebeğin dedi. Allahım a bin şükür. Daha sadece resim de gördüm kızımı sabah gidip süt vericem inşallah. Çok küçük daha kuvezde 1300 gr 41cm doğdu fındığım benim. Allahım hepinize kurtulmayı nasip etsin
Masallah canim ikinize de, insallah bir anda toparlanir ve evinizde vakit gecirirsiniz,iyi haberlerinizi bekliyoruz :dua:

Bacakları üşümesin diye bir kat daha içine giydirmek için bir şey gerekirmi ki ?

Nette gördüm ben cnm alt üst aldım kadife ama hastane çok sıcak olmaz mı yine üşürler mi acaba? Ben tek zıbın sonra alt-üst koydum paketlere. Acaba çift mi koysaydım...

Ya evet onlar aralık annelerine taşınsınlar biz de onların topiğe:)

Dimi ya ;) ocak annesi olursak birde:):):) valla merakla bekliyorum ben hangimiz hangi sırayla ilerliycz bakalım...

Kadife hastane cikisi gormedim ama kadife tulum olabilir icine zibin ve ayakli altlik giydirilip,hastane sicak oluyor eve gelirken de battaniye ile sarariz ,benim ilk kizda ocak ayi cocugu oyle yapmistik onemli olan eve gelene kadarki sure,hastaneler sicak olunca penye vs farketmez diye dusunuyorum

Nette gördüm ben cnm alt üst aldım kadife ama hastane çok sıcak olmaz mı yine üşürler mi acaba? Ben tek zıbın sonra alt-üst koydum paketlere. Acaba çift mi koysaydım...

Dimi ya :KK66: ocak annesi olursak birde:):):) valla merakla bekliyorum ben hangimiz hangi sırayla ilerliycz bakalım...

Hiç bilemiyorum ki...
Oğlum nisan sonu doğmuştu ve penye vermiştim ama bu defa kararsız kaldım

Yun orgu yelek tarzi biselerde koymayi dusunuyorum bebis icin hastane cantasina ilk bebegimiz dunyaya geldi darisi bizlere ben bian once o zam!an gelsin artik diyorum oglisimi cok merak ediyorum bize hic yuzunu gostermedi sagolsun hic goremedim heycanla bekliyorum gelmesini normal dogum yapacak arkadaslar hurma yemete basladiniz mi?

Bn bebis hickirigini cok fark edemiodum. Dun aksam karnimin altinda hissettm cok net. Baya da uzun sürüo 4-5 dkka. Sabah da hickiriodu ayni sekilde. Normal mi kizlar. Cok sık oldu gibi geldi bana. Belki onceden de oluodu ama bn fark etmiodum

Kadife denk gelmedim ben. Ama kadifemsi zibin aldim civilde. Yeni dogan degildi 3 6 aydi sanirim

Günaydın herkese

Ben hazırlarken takım, uzun kollu çıtçıtlı body, iç zıbın ve patikli alt koydum. Bu şekilde 3 tane hazırladım.
Hastane sıcak olsa bile yeni doğan üşüyor kızlar. Fazladan tek alt da koyun mutlaka ihtiyaç olabilir...

Kvrckbdk Kvrckbdk Rabbim hayırlısıyla evinize çıkmayı da nasip etsin cnm. Çok geçmiş olsun ve hayırlı olsun

Bn bebis hickirigini cok fark edemiodum. Dun aksam karnimin altinda hissettm cok net. Baya da uzun sürüo 4-5 dkka. Sabah da hickiriodu ayni sekilde. Normal mi kizlar. Cok sık oldu gibi geldi bana. Belki onceden de oluodu ama bn fark etmiodum
Benim melegim de nerdeyse beş dakika hickiriyo:KK45::KK53: ve tam da dediğin yerlerde bi yerlerde hissediyorum çok tatlis bi duygu :spor:

yarın görüş günümüz kızımı görecem kismetse :KK55: İnşallah biraz daha büyümüştür orda durmaktan mutludur gelesi falan yoktur :KK20: hemen akşam olsa da uyusak ha pardon uyumaya çalışsam sabah olup kızımla bulussam:KK73:çok heyecanlaniyorum yaa

Çok şükür çok sevindim seninde moralin iyi maşallah Rabbim çok çok daha iyi etsin inşallah sağlıcakla yavrunla birlikte dön evine :KK76:

Benim içimde tuhaf hisler var.:bicak:
Korku ,endişe ,heyecan...
Oturup ağlamak istiyorum.
Sonra ne gereği var ,ne güzel cennetten minik bir melek geliyor,başarırsın diyorum.

Hep aklıma ilk doğumumdan sonra ki lohusa sıkıntılarım geliyor. Aynı şeyleri yaşamamak için kendimi telkin etmeye çalışıyorum sürekli...
Kısacası gün yaklaştıkca korkularım gün yüzüne çıkmaya başladı. :cry:
Ben de aynen oyleyim.dogumdan cok dogum sonrasi lohusalik duru beni cok endiselendiriyor.ilki cok zordu kv.yanimdaydi bunda da yine oyle olacak mecbur.Allah yardimc k miz olsun

Back
X