- 4 Şubat 2016
- 2.915
- 3.045
- 133

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım o ağrı bende de oluyor hatta şu an da var Dr â sormuştum normal dedi resmen adet ağrısı çekmeye başladık ufaktan ufaktan :)sol bacağımda adet dönemlerindeki gibi ağrı var belimi demeye gerek bile yok sancı adet olacakmışım gibi sancı var normalmi sizce
Masllah bebise annesi .5 hafta disini sıkıver canim ya.dayan biraz yat dinlen bebis icinhanımlar merhaba dr da geldım sımdı bebegım 1 kılo 850 grm 43 cm. 2 cm kalmış rahım duvara kafasını dayamış dr tehlıkelı dedı çalışaamaz raporu verdı(bıraz canım sıkıldı cok asagıda dedı 37 ye kadar yatıcaksın ve buyutuceksın dedı sut yogurt fındık cevız balık et yumurta yıceksın dedı.yıne işe geldım bugun son gunum
BEYAZ KOKUSUZ AKINTIM VARDI SORDUM SABAH DR A KOKUSUZ VE RENKSIZSE SIKINTI YOK OLUR DEDI BANADA
Ay yanlış anlaşıldım galibanormal doğumda acıdan çok haz duyacakmışım derken ?![]()
1 ay önce idrar kültürü ve tahlili yaptırdım, üreme olmayınca bol su iç dediki yaklaşık 3.5 litre rahat su içiyorum, geçmeyincede fitil yazdı ne olur ne olmaz diye. Benimde beyaz birden boşalan tarzındaydı.BEYAZ KOKUSUZ AKINTIM VARDI SORDUM SABAH DR A KOKUSUZ VE RENKSIZSE SIKINTI YOK OLUR DEDI BANADA
tamam cnm tşkler:)LazKiziEsma bisküvili olanda bisküvi kısmı eline yapışıyorsa çok az un da ekleyebilirsin. (bir t. kaşığı kadar)
Biteral 500 mg fıtıl monurol 3 gr tek kullanımlık verdı mecbur kullanıcm artık aslında antıbıyotık den hıc yana degılım de yapacak bırsey yok sanırım
Geçmiş olsun. Çok şükür 37 iyi bir hafta inşallah sıkıntısız geçer. Bebeğini kucağına da alırsın. Üzme kendini canim bu günlerin hepsi gecerhanımlar merhaba dr da geldım sımdı bebegım 1 kılo 850 grm 43 cm. 2 cm kalmış rahım duvara kafasını dayamış dr tehlıkelı dedı çalışaamaz raporu verdı(bıraz canım sıkıldı cok asagıda dedı 37 ye kadar yatıcaksın ve buyutuceksın dedı sut yogurt fındık cevız balık et yumurta yıceksın dedı.yıne işe geldım bugun son gunum
Monurol bende kullandım, enfeksiyon bebeğe dahada zararlı, ilk hamileliğimde de çok kullandım, hiç zararı olmadıBiteral 500 mg fıtıl monurol 3 gr tek kullanımlık verdı mecbur kullanıcm artık aslında antıbıyotık den hıc yana degılım de yapacak bırsey yok sanırım
hanımlar merhaba dr da geldım sımdı bebegım 1 kılo 850 grm 43 cm. 2 cm kalmış rahım duvara kafasını dayamış dr tehlıkelı dedı çalışaamaz raporu verdı(bıraz canım sıkıldı cok asagıda dedı 37 ye kadar yatıcaksın ve buyutuceksın dedı sut yogurt fındık cevız balık et yumurta yıceksın dedı.yıne işe geldım bugun son gunum
Günaydın uyuyamayan anneler klübü :) gece 5 te dalıp çok uyumuş gibi 7 de kalktımmide yanması berbattı sırf şu yüzden doğumu iple çekiyorum dayanılmaz hal alınca işer yaramıyor süt, ilaç da
kusmalarım tekrar başladı her gece bu mide yanmasından bir ben miyim abartı yaşayan ???
Evet oda Çaycumalı :)
Sanırım İstanbuldasın... Aynı fırtınadan bahsediyorsak duracak gibi gözükmüyoriçimiz karardı. Fırtına kesilen su be elektrikler
Can'ım benim Rabbim şifa versin inş. Kimseye Muhtaç etmesin karnındaki bebişin ve oğlusun için inş çabuk toparlarsın. Herkes gibi olmayabilir annen düşünüpte üzme kendini. Fıtrat , karakter farklıdır...
Banlamışlar canm onu da. İyi ama Bebek de kendisi de
hanımlar merhaba dr da geldım sımdı bebegım 1 kılo 850 grm 43 cm. 2 cm kalmış rahım duvara kafasını dayamış dr tehlıkelı dedı çalışaamaz raporu verdı(bıraz canım sıkıldı cok asagıda dedı 37 ye kadar yatıcaksın ve buyutuceksın dedı sut yogurt fındık cevız balık et yumurta yıceksın dedı.yıne işe geldım bugun son gunum
BİŞİLER daha alırım dıordum ama kısmet artık bebegı buyutmek daha onemlı napalım hıc aklıma gelmezdı alttan bakınca anladı drCanım üzme kendini çok şükür bebiş iyi ve dinlenmenle hallolacak bir durummuş bak, sen de kafa dinlemiş olursun. Önemli olan ikinizin iyi olması. Uzat ayaklarını dinlen bol bol hiçbişey olmaz Allah ın izniyle