2017 Şubat Anneleri

Ya yok böyle bi yangın dışarı çıkarken bile mont felan giremiyorum ince yağmurluk gibi bişey giyip çıkıyorum gece kalkıp kalkıp cam pencere açıyorum eşim de ben donuyom kapat diyor üstüme hiç bişey almadan yatıyorum ay anlatırken bile ter içinde kaldım resmen

TuRuNCu TuRuNCu durumlar nasıl iyimisin canım?

Bugün daha iyim kızlar.
Dün grip nedeni ile perişan olunca eşim hastaneye götürdü yine.
Serumlarla toparlandım biraz. Çok şükür kan-idrar tahlilleri temiz. O yüzden antb.başlamadı doktorlar.
Sıvı alamadığım için ve bünye uykusuz kaldığı için bir türlü toparlanamadım ama serumlar iyi geldi.
1-2 güne tam toparlanırım inşallah.
Teşekkür ederim ilginiz için :KK200:

Ya yok böyle bi yangın dışarı çıkarken bile mont felan giremiyorum ince yağmurluk gibi bişey giyip çıkıyorum gece kalkıp kalkıp cam pencere açıyorum eşim de ben donuyom kapat diyor üstüme hiç bişey almadan yatıyorum ay anlatırken bile ter içinde kaldım resmen

Ben de öyleyim gece hiç üstümü örtmüyorum. Herkes hamileler üşümez diyor adet olmadığımız için bu yangınlar normalmiş :D

Günaydın Can'ım arkadaşlarım ağrılarımız zorluklar elbet geçecek dua etmekten başka çaremiz YÖK sanırım uykusuz gecelere alışmamız lazım

Herkese selammmm:KK3::KK3::KK3:
Bi kaç gündür hayalet gibi ara ara okuyup bişey yazamadan çıkmak zorunda kalıyorum.
Cumadam beri tutuşmuş durumdayım çünkü.
Cuma kontrolum vardı ve dr erken doğum ihtimalinden bahsetti.
Başta biraz üzüldüm ama önemli olan bebeğim ve benim sağlıklı bi şekilde atlatmam deyip tarihin önemsiz olduğunu telkin ettim kendime:dua:
Ama ufak bi sorunum var:KK53: ödevlerimi 13üne kadar teslim etmem gerekiyo ve sabah akşam çalışarak anca bitecek cinsten ödevler:oha::KK53:
O yüzden bu 2 hafta içinde doğurmamam lazım:süslü:
Olacaksa da Allahım en hayırlı zamanda nasip etsin tabi ama 1 yıllık emeğim boşa gitmesin diye dua ediyorum :dua:
Sizin de dualarınızı bekliyorum dostlar :KK200:
Bu arada çok okuyamasamda Kvrckbdk Kvrckbdk meleğine kavuşmuş sanırım, Allahım bir an evvel evine götürebilmeni nasip etsin canım..
TuRuNCu TuRuNCu sana da çok geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin zımba gibi ol inşallah :)
Bu aralar çok giremem gibi, ama en kısa zamanda görüşmek üzere, sağlıkla kalın :KK15:

kızlar banyodan çıkarken ayağım kaydı karnım kapıya değdi ağrıdı sonrasinda hareket etti kızım bi sorun yoktur demi

Herkese selammmm:KK3::KK3::KK3:
Bi kaç gündür hayalet gibi ara ara okuyup bişey yazamadan çıkmak zorunda kalıyorum.
Cumadam beri tutuşmuş durumdayım çünkü.
Cuma kontrolum vardı ve dr erken doğum ihtimalinden bahsetti.
Başta biraz üzüldüm ama önemli olan bebeğim ve benim sağlıklı bi şekilde atlatmam deyip tarihin önemsiz olduğunu telkin ettim kendime:dua:
Ama ufak bi sorunum var:KK53: ödevlerimi 13üne kadar teslim etmem gerekiyo ve sabah akşam çalışarak anca bitecek cinsten ödevler:oha::KK53:
O yüzden bu 2 hafta içinde doğurmamam lazım:süslü:
Olacaksa da Allahım en hayırlı zamanda nasip etsin tabi ama 1 yıllık emeğim boşa gitmesin diye dua ediyorum :dua:
Sizin de dualarınızı bekliyorum dostlar :KK200:
Bu arada çok okuyamasamda Kvrckbdk Kvrckbdk meleğine kavuşmuş sanırım, Allahım bir an evvel evine götürebilmeni nasip etsin canım..
TuRuNCu TuRuNCu sana da çok geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin zımba gibi ol inşallah :)
Bu aralar çok giremem gibi, ama en kısa zamanda görüşmek üzere, sağlıkla kalın :KK15:
Sen ve meleğin iyi olun da canim biz bekleriz sizi .kendine dikkat et.inşallah ödevlerin bitene kadar minigin durur yerinde :dua:hersey gönlünce olsun canim .kendine iyi bak:anne::KK15:

kızlar banyodan çıkarken ayağım kaydı karnım kapıya değdi ağrıdı sonrasinda hareket etti kızım bi sorun yoktur demi
Dikkat edin canim ya .dusmeler cok oluyo bu sıralar . bebekler vücutta dengesizlik yapiyo ve duz yolda bile dusuyosunz .yavas yavaş haraket edin.kimildagina göre bişeyi yok gibi ama için rahat etmesi için git doktora

Doğum olacağı zaman mı koymam gerekiyo yoksa onu suya koyduğumuzda açıldığı zaman mı doğum olacak anlamına geliyo

Aynen canım kızım olcak bugünde yokdu doğru düzgün elektrik dondum evde resmen allahdan su gitmiyo bakıyım yarın ne olcak

Ne zaman suya koyuluyo net biliyo musun canım
Canim suyun gelince hemen suya koy. Öncesinden koyma.
İyiyim Can'ım dün akşama doğru taburcu oldum. Kızımı hastanede bıraktım. Son kez girdim çıkmadan yanına gözünü açtı ağladı baya dokundum bacaklarına. Altına yapmış hemşire değiştirdi. Çok duygulandım ya o an. Boncuk boncuk baktı öyle etrafa.
İlçe de oturduğum için yolumuz uzun hastaneye eşim gitti bugün hergün süt götüreceğiz. En az 1 ay diyor doktorlar bakalım sağlıklı olsun da sabredeceğiz kızımız için. Doktorlar çok güçlü bir Bebek dediler Allah'ıma şükür.
Geçmiş olsun. Evine de geversin en k8sa zamanda inşallah
evet cnm ... brnim ilk ogluma tek arterli demislerdi detaylida .. normal dogumi kaldiramayacagi icin mecbur kaldim.. hem oglum tek arterli hem benim tansiyonum sorundu.. o yuzden olmustum.. buda sezeryan... bu arada bilmeyen icin tek arter bebegin gobek kordonunda 3 damar oluyo 2 si besliyo 1 i pisligi cikiyo benimki 1 beslenme 1 pis cikisliydi 1 tane eksik dedi gerizekali doktor bisey olmaz ama zayif dogar dedi mal oglu mal onun yuzunden 5 ay boyinca engelli olucak sandim agladim durdum.. muhtemel gerizekali goremedi cunku oglum 3.5 kilo dogdu hicbiseyide yok masallah.. bu ikncide ogrendimki detayli ultrasonu herkes yapamiyomus onun icin radyalog mu lazimmis tam bilmiyorum ama oylesine yapanda var gercekten dogru duzgun yapanda.. bana benim gudumsuzlugumden gerizekalisi denk geldi.. bosuna 5 ay gece gunduz izdirap cektim...
Allah ıyiler le karsilasyirsin

TuRuNCu TuRuNCu geçmiş olsun canim. Grip tetiklemişt olabilir. İnşallah sıkıntısız sona gelirsin canım
@ivo geçmiş olsun kız doğurma dur. Yalnız erken doğum riski grubumuzda fazla mı var ne.Allah emeklwrini boşa çıkarmasını
@maheen nerelerdesin yaw. Hiç sesin cikmiyor. Merak ettik seni

günaydın kızlar ben mart annesiyim bende uyuyamıyorum birkaç gündür.suan 29+1 im.30.haftada kontrolümüz var.bebek dönmüş olurmu ozamana.sizinkiler ne zaman döndü.kacıncı haftada.
Benim hala dönmedi takılıyor kendi çapında :KK12:

Geçmiş olsun cnm bende düşme yaşadım Bebek kımıldıyorsa uzan biraz dinlen süt mandalina vs ye bebeği takip et sorun yoksa da kendi dr git yarın acilde ki dr lar panikten başka bişi yapmıyor özel hastanelerde

geçmiş olsun canım bu tarz bişey bi durum ben de yaşadım aşırı acıdı göbusum sonra hemen uzandım ayaklarımı az kaldırarak bebisin hareket etti çok şükür sonra da bisey çıkmadı inşallah senin de bişey yoktur uzan dinlen bol bol

canım Allah yardımcınız olsun. inşallah sağlıkla kavuşacaksın bak ne güzel güçlü bir bebişmiş. çok güçlü de annesi var.

14 olmuşum bennn:skandal: son 2kgyu bir haftada aldım, ama bebiş te 450gr almış bir haftada. valla yemem gayet iyi. hep sağlıklı ve bebişi besleyecek şeyler yiyorum o yüzden çok takmıyorum. bir de göbek iyice şişti ama başka da bir şey yok vücutta. pilatesi bırakmadım hiç ona bağlıyorum ben:KK14:

ben de bugün baya ağladım karnımı severken kocam şok oldu bu kadar görmemişti. 1 haftadır ayrı bir hal var sende diyor gerçekten daha bir duygusalım:KK14:
oyy naptın yahu:KK45:
canım maşallah bebişenasıl beslendin, benim bebek bir haftasını yakalıyor bir geriye düşüyor. iştahım da aynı şekilde çok dengesiz, bu hafta kontrolüm var yine geriye düştüyse bir doping yapayım.

Günaydın
2016 bittiği için çok mutluyum. Hayatımda bu kadar berbat bir yılım daha olmadı. İlk yarısında eşimden ayrı çok çok uzakta görev yaparken eşimin yanına gelebildim eylülde. Bebeğimiz büyürken önce babamı kaybettim, sonra safra kesemin alınacağını öğrendim sonra da canımdan öte olan dedeciğim gitti. Onun acısı yıllar geçse bile hafiflemeyecek. Umarım 2017 bebeklerimizle birlikte güzel anılar bırakır hepimizde.
19 gün sonra karne tatili olacak ve çok şükür izne ayrılacağım. Çrş ve Perşembe günleri toplam 15 dersim var ve sürekli merdiven in çık işkence resmen. Tatile çıkmak için sabırsızlanıyorum
Sonra da kızım için
@Fullialein neler yaşamışsın canım, Allah sabır versin umarım bu yıl hep birlikte daha güzel bir yıl geçiririz.

gece ben de üç dört defa pencereden çıkartıyorum kafamı.peteklere ıslak havlu koyuyorum ama fayda etmiyor.

Back
X