2017 Şubat Anneleri

3
EliF hosgeldin, donusun muhtesem olmus,ama burda herkes banlanmadi hatirlatirim bizler burdayiz cok sukur....ve her daim takipteyiz aklinda olsun:halay:
Dönüş um muhteşem derken :) kimseden bişey sakladigim yok olanı söyledim :) öyle olmuş olsa zaten buraya bisey yazmazdim ;)

Doğuma 3 hafta kala başlanır.son 3 hafta yani...

Canim tuzu kaldır stresi kaldır limon iç arada açık çay iç ödemi alır. Ekmek hamurdan uzak dur. Diyet yap... Geçmiş olsunn

Hoşgeldin giiiiii
Hoşbuldum canim :)

Kizlar su perina masaji ne ben fransiz kaldim o konuya aydinlatir misiniz beni:KK45::süslü:

Dönüş um muhteşem derken :) kimseden bişey sakladigim yok olanı söyledim :) öyle olmuş olsa zaten buraya bisey yazmazdim :KK66:
Haklısın canım sen hak etmedin bunları :110::cry: değmezlermiş oysa sen onlar için hesabından vazgeçtin, internet paketin yoktu paket aldın, pazardan geldin poset yerlestirmeden grup açtın :-):olamaz:

Teyzeler kızıma valiz aldık az önce Migros'tan :KK9::KK9::KK9: önce hastane çantamız yapıcam, sonra da kendi valizi olur memlekete giderken gezmeye giderken falan :spor:

Eklentiler

• IMG_2972.webp
    IMG_2972.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 83
Haklısın canım sen hak etmedin bunları :110::cry: değmezlermiş oysa sen onlar için hesabından vazgeçtin, internet paketin yoktu paket aldın, pazardan geldin poset yerlestirmeden grup açtın :-):olamaz:
Sevinç cigim bence bulasmayalim birbirimize ne dersin :) noldu Ban in açılması mı size tuhaf geldi anlamadım :)

Dönüş um muhteşem derken :) kimseden bişey sakladigim yok olanı söyledim :) öyle olmuş olsa zaten buraya bisey yazmazdim :KK66:
Iste olan derken o biraz farkli olmus,begenmediler derken farkli anlasilabilir,yanlis anlasilmalara mahiyet vermeyelim demek istedim anladigin uzere canimcim:super:sorun yok son haftalarimiz guzel paylasimlar olsun insallah

Sevinç cigim bence bulasmayalim birbirimize ne dersin :) noldu Ban in açılması mı size tuhaf geldi anlamadım :)
Yok ya neden tuhaf gelsin en fazla yalvarmissindir lütfen banımı açın ben ettim siz etmeyin diye ya bu arada soylemeyi unuttum hani sen grupdan çıktın ya grup dagilmadi:halay:başkası yönetici oldu otomatik olarak emeklerin boşa gitmedi haberin olsun :işsiz:

Yok ya neden tuhaf gelsin en fazla yalvarmissindir lütfen banımı açın ben ettim siz etmeyin diye ya bu arada soylemeyi unuttum hani sen grupdan çıktın ya grup dagilmadi:halay:başkası yönetici oldu otomatik olarak emeklerin boşa gitmedi haberin olsun :işsiz:
Çok basitsin şuan ve gerçekten yaşını belli ediyosun biliyorum grubun dagilmadigini hadi git biraz orda dedikodu yap :)

Teşekkür ederiz teyzeler, 133 den 79,90 a düşmüştü tüm valizlerde %40 indirim var Migros ta bakmak isteyen olursa:KK66:
Çok beğeniyom ben bunları fiyatı iyi düşmüş bebek için değil de kendim için. Bile seviyorum bakalım bi :)

Back
X