Acik yürekli bu sinem yav helal olsun onadaYok canım Sinem direk söyledi biz ayrı da konusuyoduk hiç sorma gereği duymadım Sinem kendi söyledi :)

Sinem baskan sinem baskannn

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Acik yürekli bu sinem yav helal olsun onadaYok canım Sinem direk söyledi biz ayrı da konusuyoduk hiç sorma gereği duymadım Sinem kendi söyledi :)
Yanı :)Acik yürekli bu sinem yav helal olsun onada
Sinem baskan sinem baskannn![]()
Banin acilmasi degil olay,senin begenmediler beni attilar tarzi yazman yoksa herkes kadar senin de hakkin var sonucta paylasim sitesi ve yanlis anlasilma olmasin diye yazildi ikinci defa soyluyorim yanlis anlasilma olmasinn kim ne oldugunu bilmiyor cunku,cevap yazma sende olmaz miBan in açılması olay oldu :)
Bi anda hepiniz laf sokarcasina girdiğiniz için olaya yanlış anlaşılma oldu işte neyse bence de sorununuz varsa özelden yazın yoksa uzatmayalım burdaBanin acilmasi degil olay,senin begenmediler beni attilar tarzi yazman yoksa herkes kadar senin de hakkin var sonucta paylasim sitesi ve yanlis anlasilma olmasin diye yazildi ikinci defa soyluyorim yanlis anlasilma olmasinn kim ne oldugunu bilmiyor cunku,cevap yazma sende olmaz mi
Çukur mu halaÇok çok alakasız olacak belki ama benim göbek deliğim hala içinde çıkamadı bi
Evet canım yani azıcık çıktı ama hala yarısı içindrÇukur mu hala
Karnın mı küçük o zaman :) benim baya baya süslendi:)Evet canım yani azıcık çıktı ama hala yarısı içindr
bugun kontrole gidemedim eşimin acil il dışına çıkması gerekti aklım dünkü çarpmada kaldı gün boyu sıkıntıdan dolandım durdum evde yarın 8.30a tekrar randevu aldim hareketleri gün boyu hissettirdi kendini bi yarim saattir durdu gibi uyuyor galiba fıstığım inşallah iyidir
Duzlendi yazicaktim ya :)Karnın mı küçük o zaman :) benim baya baya süslendi:)
İyidir canım merak etme gün boyu normalmiş işte bak.. hiç stres yapma boşuna
Konu nedir ne için tartışıyorsunuzHe bu arada dağılmadigini biliyosan sorup sorusturdun merakından sanirsam![]()
Bayıldım ya güle güle kullanın rengi de çok tatlıTeyzeler kızıma valiz aldık az önce Migros'tanönce hastane çantamız yapıcam, sonra da kendi valizi olur memlekete giderken gezmeye giderken falan
![]()
Islak mendiller 40 li mıBugun Migros dan 2 paket 1 numara , 1 paket 2 numara primi bez aldım 38 tl n11 dende 24 lü uni baby ıslak mendil aldım 101 tl baya uyguna geldi