2017 Şubat Anneleri

İnşallah canım bizedede aynı durum oldu askerdeyken nişanlıydık düğün hazırlıkları yapıyorduk kimseden ses çıkmadı herşeyi ailem yaptı erkek tarafı kız tarafı yapılacak şeyleri yaptılar aramadılar bile şimdi ise borç istiyorlar borç olmuyor tabi geri gelmiyor giden para ki hala düğünden kalan borçlarımız var hiç bir yardımları olmadı zarardan başka düğünümü mahvettiler olay çıkardılar ilk geceden kötü başladık yani ilk gece tartışma başladı bizde inşallah iyi olur bebek olunca düzelir inşallah
İnan çok iyi anlıyorum seni şuan bebeğine odaklan ve inatlaşma tatlı tatlı alttan alta Zaman'ı gelince imalarınla diyeceklerini de...

İnşallah öyledir ya:dua: ben de bir Profesör e gitsem mi diye düşünmeye başladım doktorum özelde uzman operatör

Ay inşallah bir sıkıntı yoktur ya kilo verme yok henüz ama az alıyor üç haftadır bugün ultrasonda belli olur sağlık sıkıntısı olup olmadığı demi yoksa direk başka doktor Profesör falan mı baksam eşim kv özelde para koparmak için tahlil istiyorlar bir sıkıntısı yoktur diye rahatlatmaya çalıştılar beni ama :KK43::KK43:
bence stre
İnşallah öyledir ya:dua: ben de bir Profesör e gitsem mi diye düşünmeye başladım doktorum özelde uzman operatör

Ay inşallah bir sıkıntı yoktur ya kilo verme yok henüz ama az alıyor üç haftadır bugün ultrasonda belli olur sağlık sıkıntısı olup olmadığı demi yoksa direk başka doktor Profesör falan mı baksam eşim kv özelde para koparmak için tahlil istiyorlar bir sıkıntısı yoktur diye rahatlatmaya çalıştılar beni ama :KK43::KK43:
bence stres yapmayın sadece en ufak bir değişikliği önemseyin doktora daha sık gidin,bide renkli ultrasonda beslenip beslenmediği belli olacaktır zaten.Düşük kilololu olmasını takmayın kafayı sağlıklı olsun o önemli değil.kızım 2200 gr dı 4500 kilo doğan bir bebek vardı hmde gününde doğmuştu.Kızım cin gibiydi ama o bebek baya bir küvezde kaldı.Sorun etmeyin yani

Kızlar merhaba dün evimi dip köşe temizledim bi daha bu kdr detaylı yapamam die iştahsızlık arttı bende de hele sabah kalkıyım akşam 3-4 kdr hiç bişey yiyemiyorum nerdeyse atışdırmalık meyve tarzı şeyler yiyiorum o saate kdr haliyle gücümde yeterli olmuyo iştahsızlık yaşayan var mı benm gibi:kusmuk:

Arkadaşlar kaç tane hasta bezi almak gerekiyor kaç gün kullanıcaz bu büyük bezleri.yani kanamamız nasıl olucak tecrübeliler yardımcı olabilir mi
Ben sadece hastanede kullandım ilk gün çok geldi sonra gece pedleri yeterli geldi normal doğumda. Sezeryan oldu arkadaşım 20 gün önce onunda ikinci bebeği o hiç kullanmadı o kadar yoğun gelmemiş

Tahlil istemek için semt polikliniğine gittim hastaneden geliyor drlar ben mi hassasım anlamadım gıcık oldum tavrına birşey sordum kendinizi dr takip ettiriyorsunuz gittiğiniz dr sorun onlar daha iyi biliyor ya dedi. Özelde acil drları devlette bu tarz drlar çok sinir bozucu yada ben mi çekiyorum bilemedim ama çıkışta oturdum ağladım çok ağlanacak birşey belki yoktu ama sinirlerim bozuldu...

Dudaklari benim gibi cok kuruyan var mi,hamilelikten mi merak ettim.yoksa bu ara tatliya dadandim seker mi cikti acaba?ne yaptiysam kurumaya dev ediyo

Evet cnm o kuruluk bendede var 3 aydır yaklaşık.. sürekli oynayıp kanatıyorum.. acaba şekerdenmi? benim sınırın üstündeydi şekerim.. 2. saattede 150 çıktı? senin kaç?

Evet cnm o kuruluk bendede var 3 aydır yaklaşık.. sürekli oynayıp kanatıyorum.. acaba şekerdenmi? benim sınırın üstündeydi şekerim.. 2. saattede 150 çıktı? senin kaç?
Bende de var son 1 aydır, şekerden mi oluyomuş o. Ben normaldir diye düşünmüştüm 50 grlık yüklemede 136 çıkmıştı. Bebekte gününde kilo alıyo.

Benim de yuklemede 170 di.aclik tokluk ta normal cikmisti.ikinci yuklemeyi yaptirmamistim can i m.haft a ya kontrolum var ama sormaya korkuyorum bir daha yukleme y s pmak ister diye

Kızlar merhaba dün evimi dip köşe temizledim bi daha bu kdr detaylı yapamam die iştahsızlık arttı bende de hele sabah kalkıyım akşam 3-4 kdr hiç bişey yiyemiyorum nerdeyse atışdırmalık meyve tarzı şeyler yiyiorum o saate kdr haliyle gücümde yeterli olmuyo iştahsızlık yaşayan var mı benm gibi:kusmuk:[/QUOT BEN de çok ama çok istahsizim zorla yemeye çalışıyorum aç oldugmu hissetmiyorum bile bebeğim de gerilik var diye zorla yemeye çalışıyorum bu kez de midem bulanıyor hep

Kizlar merhaba. Resimdeki hastane cikisi erkek bebeklere olur mu? Karar veremiyorum cunku. :110: ya zibininda falan dantel gibi dataylar var cunku

Eklentiler

• Screenshot_2017-01-03-11-51-14.webp
    Screenshot_2017-01-03-11-51-14.webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 90
Kızlar herkese günaydın. Boş günüm olduğu için sabah biraz geç kalktım ama her yerim ağrıyor yan yatmaktan. En çok da belim ve bacaklarım. Hayırlısıyla son 4 haftamı da bitirim inşallah çok zorlanmadan.
bu arada e bebekte bez ve islak mendilde ayrica bircok tekstil ürününde indirim varmis ben ıslak mendil baby me yeni doğan kız bebiş için olanı alicam yarın gidince denilene göre uni baby ile fark yokmuş fiyat olarak ona göre baya uygun üstelik ikinci paket %30 indirimli :)
Ben de alternatif olarak e-bebek'in ıslak mendilini aldım. Kullanıcı yorumları baya iyiydi. Geçen gittiğimizde kampanya vardı kocaman bir kutu aldık. İnşallah memnun kalırız.

kızımı gördüm sağlıklı çok şükür 2.575 gr ve 47.5 cm olmuş fistik
Yok yere kendini strese soktun canım. Merak etme bebeklerin durduğu yer dünyadan daha güvenli ufak tefek çarpmalarda zarar görmezler. Bazen rahat olmak lazım. Zaten bi sıkıntı olsa vücut bize farklı şekillerde uyarı veriyor.

Kızlar benim gece ayaklarım yanıyor yaa o tarafa dönüyorum bu tarafa dönüyorum olmuyor ayaklar alev alev
Zaman zaman bende de oluyor ayak yanmaları. Genelde üstüm açık yatmamam rağmen de terliyorum sık sık. Son zamanlarda terleme işi daha da arttı. Hele yemek yerken sırtımdan ter boşanıyor sanki. Normal insan olmayı çok özledim...

Loveali Loveali Hoşgeldin cnmmm.. seni tekrar görmek güzel..

@__karamel__ canım ingiltere sistem çok farklıymış ama eminin iyi yada kötü yönü vardır... sanırım orda doğum olucak... sık sık senden de paylaşım bekleriz..

@mbg24 çok tatliş bir valiz... güle güle kullanın...
Sağol canım hoşbuldum :)

Günaydınlar...
Kızlar benim gibi kahvaltıda çikolata kremalı ekmek filan yedikten 1 saat sonra nabzı yükselen var mı ?..
Bazı günler pratik oluyor diye yiyorum ama 1 saat sonra nabzım 110a kadar çıkıyor.
Sadece çikolata kremalı ekmek tükettiğimde oluyor bu. Normal kahvaltıda bir şey olmuyor...
Yanına süt içiyorum kan şekerini dengelesin diye ama çözemedim sebebini :KK51:
Ben ne yedikten sonra oluyor dikkat etmedim ama bazı sabahlar bana da oluyor kalbimin hızlı attığını başıma doğru bir yanma hissi yükseldiğini farkedip uzanıyorum hemen. Bende birden yiyince tansiyon yükseliyor herhalde diye düşündüm çünkü gün ortası da olabiliyor yemek sonrası.

İşte 36 ya girdim değerler 33-34düzeyinde görünüyor:KK43:
canım benim de gerilik aynı düzeyde 34 haftaya girdim ama 32 de seyrediyor bebeğimin değerleri bu sebeple çok korkuyorum doktor 37 haftayı doldurabilirsiniz hiç sıkıntı olmaz inşallah diyor çünkü o zman da değerleri 35 haftada olacak be ciğer gelişimi vs iyi olacak inşallah senin de az kalmış yat uzan beslen dinlen inşallah bebek de biraz daha toparlanır 37 den sonrası için de korkma ınsalah hiç kuvezde kalmayacak kadar herşeyi gelişmiş olur

Merhaba hamis ve güzel anneler nasilsiniz?Gecmisi okuyamadim öğle arasindayim mesai baslamadan yazmak istedim.Dün gece mide bulantisi ile uyandim öğürme kusma mahvoldum, yarim saat 1 saatte wc icin zaten kalkiyorum.Su 37 gelsin artik evimde bekliyeyim.Midr yanmasi ve kavrulmasi olanlar yemek yedikten hemen sonra şekersiz falim su bimde yada a101 de falan 5 li satilanlar var onlardan cigneyin mide yanmasini geciriyor sindirimi duzenledigi ve tükürüğü arttirip asiti arttirdigi icin kizlar.Hepinizi öpüyorum

Kizlar merhaba. Resimdeki hastane cikisi erkek bebeklere olur mu? Karar veremiyorum cunku. :110: ya zibininda falan dantel gibi dataylar var cunku
canım yeni doğan için bende erkek bebek icin olduğunu bile bile kızıma mavili kahveli ayicikli hastane çıkışı aldım :)

Back
X