Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayirli olsun canim. Iste renk degilde dantel detayi olunca kafam karisticanım yeni doğan için bende erkek bebek icin olduğunu bile bile kızıma mavili kahveli ayicikli hastane çıkışı aldım :)
sıkma canını bende geçen hafta özeldeki kbb doktoruna sinir oldum. bogazım intihap içinde adam kamera ile baktı. kan tahlili istedi ne alakaysa. sonrada bogazım çok kötü diyince senin iddean bu dedi adam banaTahlil istemek için semt polikliniğine gittim hastaneden geliyor drlar ben mi hassasım anlamadım gıcık oldum tavrına birşey sordum kendinizi dr takip ettiriyorsunuz gittiğiniz dr sorun onlar daha iyi biliyor ya dedi. Özelde acil drları devlette bu tarz drlar çok sinir bozucu yada ben mi çekiyorum bilemedim ama çıkışta oturdum ağladım çok ağlanacak birşey belki yoktu ama sinirlerim bozuldu...
Ayyy benim dudaklarda kuru sürekli yara yapıyorum koparipta.sekerdenms mi o?Evet cnm o kuruluk bendede var 3 aydır yaklaşık.. sürekli oynayıp kanatıyorum.. acaba şekerdenmi? benim sınırın üstündeydi şekerim.. 2. saattede 150 çıktı? senin kaç?
Bisey olmaz tatlim kizi erkeği mi var .giydir gitsin.Teselkurler canim. Banada oyle geldi ama satici kadin satarken unisex diye satmis kardesime. Bende kullanp kullanmama konusunda kararsiz kaldim
Yaa iste orasi oyle de :) kararsizliktan olecegim :)Bisey olmaz tatlim kizi erkeği mi var .giydir gitsin.![]()
Kızlar göğüs kalkanını da kaynattınız mı? Ambalajında öyle bir ibare göremedim de. Emzikleri biberonu kaynatıcam göğüs kalkanını da kaynatsam mı diye düşünüyorum. Bir zarar görmez herhalde.
Kizceler göğüs pedi ve hasta bezi internetten alan var mi .baglantiyi paglasinda bende alayım.
Bir de bu biberonlarn avent olanların emziklerin tam olark hangi parçası kaynatilcak. Su siseyi kavrayan bölüm kaynatilcak mi?
Birde migros ta uni wipes 64lu ve 6 paketi 14.90 tl almak isteyenler alabilir
Kaynatayım o zaman ben de. Aventin emzikle gelen saklama kutusunu da attım ama o yamuldu. Yeni bir saklama kutusu alıcam artık. Ben de bugün kaynatma ve ütü işini tamamladım. Bi tek çantaya yerleştirmesi kaldı. Onu da hemen hallederim zaten. Göğüs kalkanını da hemen kaynatıp koyayım.Canım az önce herşeyini kaynattım çanta hazırlıyorum, bir tek o gözümden kaçmış, kaynatamadım ama düşünüyorum kaynatmayı, bişey olacağını sanmıyorum malzemesi o kadar hassas değil. Steril olması daha iyi hem bizim için hem bebiş için.
Canım ayrılabilen tüm parçalarını ayırıp ne var ne yok hepsini kaynat.
henüz başlamadım 9 aya girilince başlayın diye okumuştum.ama emin değilimhurma yemeye başlayan varmı
HoşgeldinSlm kızlar ben döndüm![]()
Bu gece Rüyam da gördümhurma yemeye başlayan varmı