2017 Şubat Anneleri

Kızlar kızlar kızlaaaaar :( :( az önce yağlanırken ne göreyim karnım kırmızı kırmızı bir bakın çatlak mı alerji mi sizce dalin bebe yağı kullanıyorum mor olanını

Eklentiler

• IMG_8840.webp
    IMG_8840.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 148
  • IMG_8839.webp
    IMG_8839.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 139
  • IMG_8840.webp
    IMG_8840.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 139
Kizlar cogunuz uyudu biliyorum ama aranizda dogum kurslarina katilan var mi ? Ben devletin (aile-kadin-cocuk sagligi merkezlerinin) verdigi bir gunluk bir kursa katildim. Temel bilgiler verildi. Ancak normal doguma yonelik bir kursa gitmek de cok istiyorum. Izmirdekiarkadaslar boyle birseyi dusunen?Arastiran var mi ?

Kızlar kızlar kızlaaaaar :KK43: :KK43: az önce yağlanırken ne göreyim karnım kırmızı kırmızı bir bakın çatlak mı alerji mi sizce dalin bebe yağı kullanıyorum mor olanını
canım bence de çatlak değil benimkiler kırmızı çizikler halinde senin heryer kıpkırmızı olmuş bence alerjik bişey gibi görünüyor yarın da iyi olmazsa bi hekime görün istersen

Kızlar dependin hasta bezi 19.90 şok da haberiniz olsun

Hepsiburada da 15₺ e bebekte 17
Şok zam yapıp kampanya yaptı galiba :)

@ivo başlattı . artik önünü alamayız . bu kadar hamiş varken :KK70:sal gitsin

Bence de öyle ayrıntılı ayrıntılı gönlümüzden geçenleri yazmayalım. Başka şehirde yaşayıp da çalışan ve bütün gün yorulup eve gelen, bunları yapamayacak bir çok hamile var değil mi :)

Sanırım ben de grip oldum. Kbb hepsi ağrıyor.
Bu arada plastik malzeme suda kaynatılmaz sadece sıcak su ile yıkanır. Eczaci öyle demişti bana

Geçmiş olsun baharcım ben de iki gecedir Boğaz ağrısından uyuyamıyorum. Ağrı ve öksürük bir arada. Yarın kbb den randevu aldım ev metotlarıyla geçmiyor çünkü
Sen de geçmezse görün bi doktora

Back
X