2017 Şubat Anneleri

Kızlar erken doğum riskim var 34. Haftamda 4 cm açılma vardı salı günü kontrole gittiğimde açılma 7 cm olmuş ve bebek ters ve çok yukarıda dedi doktor sizce bu durumda ne yapılabilir bebek riske girer mi yada bu haftadan sonra dönme ihtimali var mı acaba
Geçmiş olsun cnm ? Bir bilgim Yok ama merak ettim açıklığı çatı muaynesindemi gördüler ? İnşalllah tez zamanda döner bebeğin..

ben almış olmama rağmen hastane çantasına koymuyorum, doktora sordum getireyim mi diye, hayır gerekli olursa biz zaten hastane tipi pompayla sağıyoruz burada taşıma dedi. sonrasında ihtiyaç duyarsanız alırsınız tabii ama hastane için ihtiyaç yokmuş, bütün hastanelerde var pompalar.
Hımm tmm o zaman Teşekkürler

kızlar ya ben son bir kaç gündür ekstra ağır hissediyorum kendimi, ayakta durunca aşağıya baskı oluyo ağrı yapıyor bide karnım çok sık sertleşir oldu ama bebek hareketleri normal ..daha geçen hafta doktora gittim herşey normaldi bir daha gitsem mi bilemedim yok yere gidip hırpalanmakta istemiyorum açıkçası ..:KK17:
Aynı durum bende de var .özellikle yemek yedikten sonra oluyor .normaldir cnm .artık kuzucuklarin bize daha çok yaklaştığını gösteriyor. Çok şiddetli ağrı kasilma olmadıkça gitme bence doktora

Kızlar erken doğum riskim var 34. Haftamda 4 cm açılma vardı salı günü kontrole gittiğimde açılma 7 cm olmuş ve bebek ters ve çok yukarıda dedi doktor sizce bu durumda ne yapılabilir bebek riske girer mi yada bu haftadan sonra dönme ihtimali var mı acaba
9/10 cm açıklıkta doğuma alıyorlar, aslında bu kadar açıklıkla serum falan vermeleri gerekirdi ki doğum gerçekleşmesin, sen yine tedarikli git madem bu kadar açılman var. Allah yardımcın olsun, hayırlısı olsun sizin için. Dr unda biraz rahat yani

Çatı muayesini ağrı acı vs var diyemi yapıyorlar ? Sonrasında doğum başlama riski vs diyorlar ondan sordum .
Yok canım ilk 34. Haftamdanyapıldı enfeksiyon vardı tahlil alırken onada baktı açıklık vardı 4 cm salı günüde daha fazla açılma varmı diye kontrol amaçlı yaptı ve 7 8 cm açılman var dedi

9/10 cm açıklıkta doğuma alıyorlar, aslında bu kadar açıklıkla serum falan vermeleri gerekirdi ki doğum gerçekleşmesin, sen yine tedarikli git madem bu kadar açılman var. Allah yardımcın olsun, hayırlısı olsun sizin için. Dr unda biraz rahat yani
34. Haftamda serum ilaç vs verildi ama şuan çok erken bi hafta olmadığı için gerek görülmedi evimde yakın yakın olmasa yatış yapıcaktı bakalım yarın ne olacak hayırlısı

kızlar ya ben son bir kaç gündür ekstra ağır hissediyorum kendimi, ayakta durunca aşağıya baskı oluyo ağrı yapıyor bide karnım çok sık sertleşir oldu ama bebek hareketleri normal ..daha geçen hafta doktora gittim herşey normaldi bir daha gitsem mi bilemedim yok yere gidip hırpalanmakta istemiyorum açıkçası ..:KK17:
Sertleşmeler sık ve uzun sürüyorsa, dinlenince düzelmiyorsa Dr haber vermemde yarar var. Bide artık karın iyice gerilip sertleşiyor. Sancı sertleşmesi Bebek bir yerde toplanıp kalıyor gibi oluyor

G
Kizlar suan ozelde serum yiyorum kan sayimi degeri 9a dusmustu tabi bilen bikir devletteki dr git saglik ocagindan ucretsiz alirsin ilaci demisti hicbir mudehale etmemisti ne yazikki eee bu deger cok dusuk dogumda buyuk sikontilara neden oluyo dedi ozeldeki drum hayret etti nasil serum takmazlar bu ne ilgisizlik dedi 3 ampul kan ilacini bi serumda verdiler bana yarinda yicem yine serum kan ilaci serumi allah bilor yarin kac ampul olucak devletteki hic bir dr dan yana sansim yok bi drum var en iyisi o o da ozelde saygida ama gel gorki durum musait degil yoksa hic ugrasmam devlette gider ozelde dogururum ondan snra devlettkei dr lar ne anliyosun ozele para vermekten diyo adam gibi ilgilenin size gelelim utanmadan develtten para alip yiyolar sizden muayenenizden acayip sinirlerim bozuk aksam rahatsizlanmasam sabah ozele gidecem yoktu belkide daha cok serum yicektim daha da dusucekti deger sansa gittim ozele esim kizimi gozumle gormeden icim rahat etmicek dedi oyle gittik

Çık geçmiş olsun.

Aynen k
Hayır canım sadece açılma var
Anladım cnm sen tüm hazırlıkları yap bi de dikkat et lavaboya giderken geçmiş olsun

Bende ondan korkuyorum yarın tekrar kontrolüm var sezeryana alır mı acaba diye düşünüyorum

Allah bebisini sana bağışlasın canım . Ama strese girme 37 haftalik olmuşsunuz . Bebişim gelişimi de iyi ve yerindeyse sadece bebişim erken gelmek istemiş deyip mutlu olmak lazım bence :anne::KK200:

Allah bebisini sana bağışlasın canım . Ama strese girme 37 haftalik olmuşsunuz . Bebişim gelişimi de iyi ve yerindeyse sadece bebişim erken gelmek istemiş deyip mutlu olmak lazım bence :anne::KK200:
Amin canım Çok şükür gelişimi iyi gözüküyor 3100 gr olmuş hayırlısı olsun artık diyorum bakalım görücez yarın

Amin canım Çok şükür gelişimi iyi gözüküyor 3100 gr olmuş hayırlısı olsun artık diyorum bakalım görücez yarın

Oyy oyy maşallah :nazar::dua: strese girme canım . Durması daha iyi ama pramature bir bebek de olmayacak maşallah kuveze dahi girmez inşallah kucağına alır çıkarsın bebisini :anneadayı:

Oyy oyy maşallah :nazar::dua: strese girme canım . Durması daha iyi ama pramature bir bebek de olmayacak maşallah kuveze dahi girmez inşallah kucağına alır çıkarsın bebisini :anneadayı:
İnşallah canım tek korkum sağlık sorunu olması ve küvöze girmesi hemen kucağıma almak istiyorum sağlıklı bi şekilde allahım nasip eder inşallah

Back
X